Snelle en correcte levering in postnl punt. Spullen stevig verpakt Perfect Aan te raden
Lisez les avis des autres
Fijne webshop, na een slechte ervaring elders hebben zij de zure smaak volledig weggenomen. Artikelen snel verzonden, waren van goede kwaliteit (o.a. gereedschappen, glaswerk, mos en voer). De garna... Voir plus
Snelle levering en prima prijs
Als je hier besteld word het vrij snel afgeleverd aan dpd maar dit bedrijf dpd bezorgd ontzettend traag. Pas na 3 a 4 dagen word iets geleverd waar je met spoed op zit te wachten, helaas is dit al zo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Onlineaquariumspullen is a company that specializes in freshwater shrimp and crayfish but we offer a wider range of products.
Coordonnées de contact
De Kiel 19, 9206BG, Drachten, Pays-Bas
- +31(0)512 238043
- Onlineaquariumspullen@gmail.com
- onlineaquariumspullen.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Perfect
Snelle en correcte levering in postnl punt.
Spullen stevig verpakt
Perfect
Aan te raden
Goede en correcte webshop
Goede en correcte webshop.
Als er iets niet goed gaat wordt het goed en snel opgelost. Telefonisch ook uitstekend bereikbaar. Kortom een aanrader
Gewoon goed en snel. Zeker een aanrader!!
Vandaag alle bestelde artikelen keurig ingepakt ontvangen. Gewoon goed en snel en vreemd dat wij in een tijd leven dat dit een uitzondering is. Ga zo door want de spullen die jullie verkopen kun je vaak ook ergens anders kopen maar deze service maakt jullie uniek. Ik zal zeker opnieuw kopen.
Snel de juiste producten geleverd.
Extra stukken chollawood ontvangen
Mooie chollawood ontvangen: grotendeels grote stukken en een paar kleinere. Dit werd zonder gedoe gecompenseerd met extra chollawood. Topservice, fijn als een webshop zo met klanten omgaat!
Top Service!
Producten correct en snel ontvangen!
Producten correct en snel ontvangen.
Top bedrijf
Top bedrijf! Mijn bestelling was snel verwerkt en ik kreeg zelfs ook een sample van brandnetel snacks voor mijn garnalen. Heel lief!
Zeer goede service
Duidelijke site
Duidelijke site. Goede productinformatie en snelle levering.
Alles dik in orde
Snelle verzending (dat DPD lang op zich laat wachten, kunnen zij niks aan doen). Had laatst voor het eerst een retour, deze werd ook heel snel verwerkt en terugbetaald. Top geregeld!
Minden rendben volt
Minden rendben volt, kérdéseimre hamar megkaptam a választ.
Hele fijne website
Hele fijne website. De kwaliteit van de artikelen zijn uitstekend en de levering gaat altijd goed. Ik heb hier meerdere keren besteld en ik raad het zeker aan!
Altijd goede ervaringen
Altijd goede ervaringen.
Snelle verzending en kwaliteitsproducten
Betrouwbare webshop
Prijs-kwaliteit is prima! Order wordt netjes de volgende dag verzonden en met zorg ingepakt. Al met al een aanrader!
snelle levering exact zoals besteld.
Goede en snelle service
Goede en snelle service! Bestellen gaat altijd vlekkenloos
Altijd goede snelle service
Goede prijs / qualteit verhouding