Beste Frank,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat u onze hulp niet als voldoende heeft ervaren. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer u geprobeerd heeft de inschrijving tijdig te voltooien.
Bij elke inschrijving moet het volledige proces tijdig worden afgerond, inclusief de keuze van de klasse, bevestiging en betaling. Na succesvolle betaling wordt er automatisch een bevestigingsmail verstuurd en kan de status van de registratie via het account worden opgevolgd.
Voor deze show was de finale sluitingsdatum 22/06/2026 middernacht. Zodra de inschrijvingen gesloten zijn, starten de verdere voorbereidingen voor de show, waaronder de verwerking van de inschrijvingen, nummering en documenten. Vanaf dat moment kunnen wij helaas geen nieuwe of niet-voltooide inschrijvingen meer toevoegen, ongeacht de reden. De automatische herinnering die u ontving, is bedoeld om deelnemers erop te wijzen dat er nog een niet-bevestigde inschrijving openstaat. Deze herinnering betekent echter niet dat een inschrijving na de sluitingsdatum nog verwerkt kan worden.
Wij hebben uw melding nagekeken, maar konden de inschrijving na de finale sluiting niet meer correct en eerlijk tegenover andere exposanten verwerken.
Voor bijkomende hulp of uitleg verwijzen wij graag naar onze Support & FAQ-pagina:
Met vriendelijke groeten,
OnlineDogShows.eu