1. Entreprise de logiciels

Step into the realm of Onplo 🌏 – where we bring the digital world 🧬 to your fingertips. As your trusted partner in digital transformation, we're here to propel your business into the future. As a dedicated software company, we specialise in providing comprehensive solutions that elevate every facet of your online identity. ☄️ At Onplo, our mission is to enhance your company's online presence, making it more efficient, effective, and engaging. Whether you're seeking to refine your website, craft innovative mobile applications, design eye-catching graphics, or harness the power of digital marketing, we've got you covered. 🤵‍♂️🤝

3,5

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Pas op met een samenwerking

Zeer beperkte opvolging.
Regelmatig vastgesteld dat men niet weet waar men mee bezig is.
Vaak zelf uitleg moeten geven over wat we willen. Weinig toegevoegde waarde van Onplo.
Het eindproduct was zeer beperkt en hebben via andere software leverancier alles laten herdoen.

17 janvier 2024

Beste klant

We vinden het erg jammer te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw feedback serieus en willen graag meer weten over uw specifieke situatie om te begrijpen hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen en verbeteren.

Helaas kunnen we geen klantgegevens vinden onder de naam Lieselot. Zou u ons kunnen voorzien van meer details over het project of uw contactgegevens? Op die manier kunnen we de situatie onderzoeken en naar een passende oplossing zoeken. U kunt ons direct contacteren op ons telefoonnummer +32 56 89 60 46 of ons e-mailadres contact@onplo.com, waar ons team klaarstaat om u verder te helpen.

We waarderen uw feedback en willen graag samen met u werken om het goed te maken.

Met vriendelijke groeten
Het Onplo Team

Professional team

Jonas did a great job helping me solve problems where I got stuck. The team knows what they are doing and being able to contact them anytime makes working together very nice! Although I build most of my website myself they were really professional in helping me optimise everything and didn’t overlook any details.

23 février 2024

Dear Jonas

Thank you for your magical review! It's a pleasure to support your exceptional work in magic. You're doing a fantastic job with your personal brand, captivating audiences everywhere. We're here to serve and assist wherever we can in your magical endeavors.

Best regards
The Onplo Team

Topservice

Topservice! Super!👍

24 février 2024

Dag Karl

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn altijd blij om met jou samen te werken en het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Jouw feedback is zeer waardevol voor ons en inspireert het hele Onplo team om continu te blijven streven naar uitmuntendheid.

We kijken uit naar onze volgende projecten samen en staan altijd klaar om je de best mogelijke service te bieden. Mocht je verdere vragen of behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groeten
Het Onplo Team