Topservice
Topservice, topkwaliteit en snelle levering. Voor 100% aan te raden!
OPIUMSNEAKERS - 100% Authentic exclusive sneakers OpiumSneakers is selling the most exclusive sneakers threw all Europe. We have a team of experts in our own warehouse located in the Netherlands that authenticate all sneakers that are sold to our clients. Our mission is to make it easier for our clients to shop their favorite sneakers in an one-hand click that will arrive at their doorstep. Every item that OpiumSneakers is selling are 100% brand new and will come in the original box.
Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Topservice, topkwaliteit en snelle levering. Voor 100% aan te raden!
Mooie schoenen voor een nette prijs.
Service is top
Wat een gigantische eerlijke verkoper. Vriendelijkheid straalt hij uit. Hij denkt ook met je mee. Ik wens hem het beste met zijn onderneming. Het beste!
Overzichtelijk en mooie site. Sneakers waren de volgende dag al in huis. Zeker aan te raden. Dank.
Ordered my pair yesterday and received it today… never experienced such a fast delivery. Definitely order again here.
Ze hebben een unieke collectie met limited editions. De bestelling werd snel geleverd en de schoenen waren precies zoals beschreven.
Ordered sneakers 1 day ago on this website. I was surprised that they arrived today within a day. Never ordering from other sites again. This is the best site to order your sneakers. Definitely 5 stars. Thankyou very much.
Ordered 2 days ago shoes true their instagram and they arrived today. It’s the first time that I received my sneakers this fast. Definitely 5 stars. Thankyou very much. Till next order.