Opkampgaan.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sacs et bagages

Écrit par l'entreprise

Wij zijn de start voor je kamp. Wij verkopen naambandjes en (onder andere) moordspellen voor je kamp.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Les gens ont aussi consulté

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn blij met “Op kamp gaan”

Goede pagina. Makkelijk te vinden. En een makkelijke manier om te zoeken. De beheerder doet echt iets met tips. Wij hebben via opkampgaan.nl veel nieuwe bezoekers mogen ontvangen.

5 août 2025

Réponse de Opkampgaan.nl

Fijn, bedankt voor de beoordeling :-)! Het is altijd goed om open te staan voor tips, want samen kunnen we het nóg beter maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd snel en een leuk contact

Altijd snel en een leuk contact. Wanneer je vraagt om mee te denken dan word er serieus meegedacht.

4 décembre 2024

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de positieve review :-)!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top website en bestelmogelijkheden!

Goed geholpen bij het tijdig en goed bestellen van onze lintjes voor zomerkamp. We hebben advies gekregen en de communicatie verliep soepel. Zou zeker weer via deze website bestellen!

17 mars 2024

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor het compliment, veel plezier met de bestelling.

Bandjes voor de blouse

Al meerdere malen bandjes voor op de blouse besteld. Fijne en goede communicatie. Levering is altijd in orde en goede kwaliteit. Ik zou het iedereen aanbevelen.

1 février 2024

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de positieve review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Twan bleef rondvragen voor een…

Twan bleef rondvragen voor een geschikte locatie tot dat er een naar het zin gevonden was. Top!

22 février 2024

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de review. Het was even zoeken voor een beschikbare kamplocatie, maar ik ben blij dat het gelukt is. Fijn kamp!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super georganiseerd en eenvoudig te gebruiken

Alle materialen kwamen mooi op tijd, erg duidelijke en makkelijke gebruiksaanwijzingen. Je kon eigenlijk zo aan de slag.
We hebben een prachtmiddag gehad. Links en rechts wat geskippt want je kon wel 3 uur vooruit met de quiz.
Vooral op het laatste waarbij we collega's aan het dansen kregen, hebben we erg gelachen. Niet te duur!!! Erg leuk, bedankt.

1 novembre 2023

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de (erg) positieve review! Fijn dat jullie zo genoten hebben. Wellicht tot een volgende keer.

Super goed geregeld!

Super goed geregeld! Nu al meermaals besteld en zelfs nog een nalevering besteld omdat de naambandjes zo populair waren! Binnen mijn scoutingvereniging ga ik dit zeker aanbevelen!

27 octobre 2023

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de (erg) positieve review! Wij denken graag mee en adviseren graag. Wellicht tot een volgende keer.

Noté 4 sur 5 étoiles

Een aanrader.

Goede communicatie tussen opkampgaan.nl en ik als klant en meedenken in het ontwerp om uiteindelijke tot mooi product te komen.
Helaas was pakketje even zoek maar ook hierbij Goede service communicatie wat het uiteindelijke tot goed en tevreden einde bracht.

4 octobre 2023

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de positieve reactie. Ik vind communicatie erg belangrijk, want uiteindelijk moet je tevreden zijn met de bestelling.
Het was erg vervelend dat DHL het pakketje tijdelijk kwijt was. Gelukkig is dit weer opgelost.

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een super leuk spel en leuk…

Echt een super leuk spel en leuk bedacht. Het spel was niet helemaal duidelijk. Maar na contact te hebben gehad hebben ze dit aangepast. En hebben zij hun spel verberbeterd. goede communicatie

8 mai 2023

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de review. Jammer dat het niet helemaal vlekkeloos is verlopen, maar het is fijn dat er een oplossing is gekomen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel tof spel

Heel tof spel. We speelden het op kamp met een groep van 14-18 jaar. Ze hadden wat langer tijd nodig en er bleven nog veel openstaande mogelijkheden. Maar al bij al hebben ze er heel veel plezier aan beleefd!

31 mars 2023

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de reactie :-)! Ik geef het door aan de bedenker/leverancier.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds een maand dat onze advertentie op de website staat hebben wij al diverse verhuurverzoeken gehad voor ons clubgebouw. dankzij de goede & snelle service hebben wij in samenspraak een mooie overzichtelijke advertentie opgezet zodat mensen ons goed kunnen vinden.

20 mars 2023

Réponse de Opkampgaan.nl

Bedankt voor de positieve review :-)!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus