À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn de start voor je kamp. Wij verkopen naambandjes en (onder andere) moordspellen voor je kamp.
Coordonnées de contact
Eikenberg 21, 5571 SH, Bergeijk, Pays-Bas
- twan@opkampgaan.nl
- opkampgaan.nl
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
We zijn blij met “Op kamp gaan”
Goede pagina. Makkelijk te vinden. En een makkelijke manier om te zoeken. De beheerder doet echt iets met tips. Wij hebben via opkampgaan.nl veel nieuwe bezoekers mogen ontvangen.

Réponse de Opkampgaan.nl
Altijd snel en een leuk contact
Altijd snel en een leuk contact. Wanneer je vraagt om mee te denken dan word er serieus meegedacht.

Réponse de Opkampgaan.nl
Top website en bestelmogelijkheden!
Goed geholpen bij het tijdig en goed bestellen van onze lintjes voor zomerkamp. We hebben advies gekregen en de communicatie verliep soepel. Zou zeker weer via deze website bestellen!

Bandjes voor de blouse
Al meerdere malen bandjes voor op de blouse besteld. Fijne en goede communicatie. Levering is altijd in orde en goede kwaliteit. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Réponse de Opkampgaan.nl
Twan bleef rondvragen voor een…
Twan bleef rondvragen voor een geschikte locatie tot dat er een naar het zin gevonden was. Top!

Réponse de Opkampgaan.nl
Super georganiseerd en eenvoudig te gebruiken
Alle materialen kwamen mooi op tijd, erg duidelijke en makkelijke gebruiksaanwijzingen. Je kon eigenlijk zo aan de slag.
We hebben een prachtmiddag gehad. Links en rechts wat geskippt want je kon wel 3 uur vooruit met de quiz.
Vooral op het laatste waarbij we collega's aan het dansen kregen, hebben we erg gelachen. Niet te duur!!! Erg leuk, bedankt.

Super goed geregeld!
Super goed geregeld! Nu al meermaals besteld en zelfs nog een nalevering besteld omdat de naambandjes zo populair waren! Binnen mijn scoutingvereniging ga ik dit zeker aanbevelen!

Een aanrader.
Goede communicatie tussen opkampgaan.nl en ik als klant en meedenken in het ontwerp om uiteindelijke tot mooi product te komen.
Helaas was pakketje even zoek maar ook hierbij Goede service communicatie wat het uiteindelijke tot goed en tevreden einde bracht.

Réponse de Opkampgaan.nl
Echt een super leuk spel en leuk…
Echt een super leuk spel en leuk bedacht. Het spel was niet helemaal duidelijk. Maar na contact te hebben gehad hebben ze dit aangepast. En hebben zij hun spel verberbeterd. goede communicatie

Réponse de Opkampgaan.nl
Fijne communicatie over het product
Fijne communicatie over het product. Netjes afgeleverd. Keurig gemaakt

Heel tof spel
Heel tof spel. We speelden het op kamp met een groep van 14-18 jaar. Ze hadden wat langer tijd nodig en er bleven nog veel openstaande mogelijkheden. Maar al bij al hebben ze er heel veel plezier aan beleefd!

Réponse de Opkampgaan.nl
Sinds een maand dat onze advertentie op de website staat hebben wij al diverse verhuurverzoeken gehad voor ons clubgebouw. dankzij de goede & snelle service hebben wij in samenspraak een mooie overzichtelijke advertentie opgezet zodat mensen ons goed kunnen vinden.