Jeg har deltaget i kurset GDPR i praksis - compliance og dokumentation, som Økonomi & Personale Academy afholdte. Underviser var Rami C. Sørensen og han gjorde det relativt svære stof, forståeligt og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Relevant kursus og god underviser Var på kursus i Ansættelsesretten - nye regler mv. 2019. Der var en del emner og områder vi skulle igennem men de var alle relevante og blev formidlet på en spændend... Voir plus
Rami er en dygtig og engageret underviser, der holdt mig aktiv ohne Ende. Spændende og lærerigt, jeg kan virkelig bruge dette dagskursus til noget. Lokale, forplejning etc. var også helt i top. Hv... Voir plus
L'entreprise a répondu
En praktisk implementering. af ferieloven Et fint kursus, dog blev ferieloven gennemgået lige lovligt meget, hvilket gjorde, at den praktiske implementering, blev gennemgået en tand for hurtigt,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Økonomi & Personale Academy udbyder kurser, netværk og uddannelser inden for økonomi- og personaleområdet. Siden 1999 har mere end 50.000 ansatte inden for den private og offentlige sektor deltaget på vores kurser. Vores kunder vælger i gennemsnit at deltage på mere end 5 forskellige kurser over en periode på ca. 3 år. Over halvdelen af vores kunder vælger at tage kurserne som en del af et uddannelsesforløb. Flere og flere af vores kunder ser det desuden som en styrke at supplere løbende kursusdeltagelse med et medlemskab af vores faglige netværk.
Coordonnées de contact
Gydevang 39-41, 3450, Allerød, Danemark
- 70 270026
- op@opkurser.dk
- opkurser.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Var på kursus i den nye ferielov
Var på kursus i den nye ferielov. Super god og engageret underviser, men manglede finanshåndtering af den nye ferielov.
Frokosten på Scandic Hvidovre var under al kritik..portionsanrettet helt fint, men kedligt og uindbydende mad..ligesom at stikke tungen ud af vinduet.
Fik virkelig meget ud af kurset
Fik virkelig meget ud af kurset. Materialet er bare informativt og der skal næsten ikke taget notater.
Underviserne er bare på og rigtige gode til at inddrage kursisterne.
Tommel op herfra :-)
Det gav et godt overblik over den nye…
Det gav et godt overblik over den nye ferielov, nu skal der selv arbejdes med det :-)
Tilfredsstillende
De har gode undervisere og de laver et…
De har gode undervisere og de laver et godt materiale
Oplysende og inspirerende kursus
Oplysende og inspirerende kursus - 5 stjerner
God undervisning med kompetente undervisere
God undervisning og fik da en del med hjem jeg kunne bruge :O)
Aktuel Løn 2020 - deltagelse den 26. februar 2020
Godt kursus med rigtig mange gode og spændende oplysninger og vejledninger fra meget dygtige og kompendente underviserer.
Fik mange gode informationer med hjem til anvendelse for firmaet.
God og struktureret undervisning og…
God og struktureret undervisning og kompetent formidler.
Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus, med stort udbytte og plads til et lille grin
Det var et rigtig godt kursus
Det var et rigtig godt kursus, med mange gode input
Det var et godt kursus
Det var et godt kursus, men der var for mange deltager til man kunne få svar allesammen. Nogle er jo længere fremme i skoenen en andre. Og når man er 40 deltager er det de få der kommer med spørgsmål.
Kompetent undevisning i GDPR
Vi deltog i kurset "GDPR i praksis" ved instruktør Reza Ahmadian. Formidling og afklaring af regelgrundlag mm. sammenholdt med deltagernes problemstillinger i praksis, blev fint guidet igennem ved vores kompetente instruktør. Der var en udmærket balance imellem dosering og deltagerinddragelse, ligesom vægtningen af indlagte pauser var vel tilrettelagt. Tak for en god oplevelse:-)
som altid godt
Overordnet fint