Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds Quito Opti Life Prime eet heeft hij veel minder last van allergische reacties. Vroeger was hij een moeilijke eter maar bij de Prime brokjes moeten we nu zelfs een slow feeder gebruiken! De voed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo MEGA tevreden van de Optilife Prime brokken. Sinds onze hondjes Optilife eten stralen ze in hun vacht, hebben ze tonnen energie, een mooi gespierd lijf en hebben ze altijd een gezonde eetlust.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 2 teckels van 6 jaar. De fokker , in Frankrijk, heeft bij het ophalen van onze pups, 6 jaar geleden, 3 soorten hondenvoer meegegeven. Optilfe beviel het beste, 2x ontlasting per dag, minder... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabrication d'aliments
  2. Magasin d'articles pour animaux

À propos de Opti Life

Écrit par l'entreprise

You and your beloved four-legged friend are something special. The two of you understand each other without words, you’re partners who share a life.

At Opti Life, we do everything we can so you two can enjoy carefree quality time together, and all that starts with a healthy and happy pet.

To keep your pet in perfect health, our vets developed different kinds of kibble based on pure ingredients such as chicken, salmon and superfoods. Your pet will absolutely love it!

We produce our kibble entirely in-house - from raw material to your pet’s bowl. With our knowhow and expert advice, we can assure you get the very best quality only, in the easiest way possible. This leaves you with more time to spend with your beloved pet.

This is how Opti Life nurtures the bond between dogs, cats and owners every day.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

BEDANKT!!!

Mijn kat is 15 jaar en haar spijsvertering liep spaak. Veel diaree en braken. Ik ging op zoek op internet. Hier werd dit proefpakket voorgesteld. Ik ging aan de slag en bij wonder, mijn kat is weer energiek. Ze is mooi gebouwd en haar vacht is top. Het beestje braakt niet meer. De kattenpoep is goed van consistentie.... en bijna reukloos. De darmgeluidjes zijn weg. Mijn kat is veel rustiger. Daarom wilde ik dit delen. Omdat ik dankbaar ben.
Ik meng de korreltjes onder 1,5 Gourmet Gold Mousse potje. 1 soeplepel korreltjes met beetje mousse 3x per dag en fantastisch resultaat, bedankt! Ik kocht vervolgens nog korreltjes met de bon van 30 percent van Tom en Co en doe zo voort!

9 février 2026

Kwaliteit en deskundigheid

Wij hebben Lizzy in juli 2024 geadopteerd vanuit het asiel. Ze was op dat moment herstellende van Giardia en nog een paar bacteriën. Ze kreeg een ander merk brokken, maar haar ontlasting bleef wat plat. Op zoek gegaan naar een alternatieve brok en zo kwamen bij optilife uit. Een goed gesprek gehad en na een proefpakket ging de ontlasting al een stuk vooruit. Uiteindelijk overgestapt op de kitten brok en ondertussen op de sterilized brok. Na het wisselen was de ontlasting zoals het hoorde te zijn en ze eet de brokken met veel smaak op. Ook de deskundigheid van medewerkers is top en als ze het niet weten vragen ze het na bij hun interne voedingsexpert.

13 mai 2025

Happy dog, happy owner

Walter, mijn dwergschnauzer, is altijd een vrij kieskeurig etertje geweest. Bij komstig ook nog koppig als het op eten aan komt (schnauzer, right? 🤣). Met andere woorden, was het niet naar zijn zin, dan at hij gewoon niet. Recent hebben wij Opti-Life ontdekt en dit is een wereld van verschil. Walter staat letterlijk te springen voor eten te krijgen. Bovendien eet hij ook nog eens alles tot het laatste kruimeltje op. Happy dog mom over here!☀️☀️☀️

8 avril 2025

Optilife Enzo

Enzo smult sinds kort van de brokjes. De brokken geven hel voldoende voedingsstoffen en energie om de dag door te komen. Hij verteerd alles goed en wij zijn tevreden!

4 avril 2025

Heel tevreden - adult/mini/chicken rice

Wij geven ondertussen zo'n 7 maanden de korrels van OptiLife aan onze chihuahua Nina. Deze zomer was ze door een ander voer heel wat in gewicht toegenomen. Kort na de overschakeling op OptiLife, kreeg ze haar gezonde gewicht terug. We zijn nog steeds heel tevreden met deze korrels!

Optilife Prime brokken

Optilife brokken zijn fantastisch! Ze bieden een uitgebalanceerd dieet voor mijn huisdier, met een uitstekende voedingswaarde en goede ingrediënten. Mijn hond is er dol op en ziet er gezond en energiek uit. Echt een aanrader voor elke huisdiereigenaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Topbrokjes voor hond met gevoelige darmen (Opti Life Adult Digestion Lamb-Rice Medium & Maxi)

Wij geven al bijna vier jaar 'Optilife Adult Digestion Lamb-Rice Medium & Maxi' aan Felan en zijn heel tevreden! Hij is een Welsh Corgi Pembroke en heeft gevoelige darmen.

Tussen zijn 5 en zijn 10 maanden at hij amper. Wij hebben toen echt heel veel geprobeerd om hem toch te laten eten (brokjes eerst laten weken, er natvoer bij doen, bakje weg nemen als hij na 10 minuten nog niets at, enkel brokjes geven en dus geen treats, wisselen naar ander merk waarbij hij na een tijdje helemaal niet meer at dus dan maar terug naar dat ander). Het enige dat toen hielp was een schelletje kip voor tussen de boterham in heel kleine stukjes doen en dit door zijn brokjes mengen. Dan at hij nog niet altijd en niet alles op.

Toen hij 10 maanden was, hebben wij beslist om hem over te schakelen van de puppyvoeding die hij toen kreeg (Royal Canin) naar de volwassen voeding (Opti Life Lam) die hij nu nog krijgt. Vanaf dan ging het beter en beter met zijn eten. Nu lóópt hij naar zijn bench (hij krijgt daar zijn eten) als hij ziet dat ik zijn bakje met zijn brokjes in vast heb en is het altijd leeg. Zijn vacht is mooi, zijn kakjes zijn stevig. Ik wissel nooit meer naar iets anders.

Ondertussen heb ik mij ook wat ingelezen in hondenvoeding en in wat een goede brok is: minder dan 15% vet, 20-25% eiwit, tarwevrij. Die van Felan is glutenvrij (geen tarwe, geen maïs, wel rijst), bevat 14% vet (dus minder dan 15%) en 23% eiwit. Bovendien bevat het glucosamine, wat goed is voor de pezen, gewrichten en spieren, en ook zalmolie, wat goed is voor de vacht.

Tenslotte vind ik het een pluspunt dat Opti Life en dus Versele-Laga een Belgisch merk is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanrader voor kieskeurige eters en gevoelige darmen

Wij geven sinds enkele weken OptiLife Digestion aan onze teckel Theo. Normaal heeft hij vaak last van slappe stoelgang maar dit is de laatste tijd zo goed als weg! Hij is ook een hele kieskeurige eter maar eet dagelijks zijn potje leeg! Ik kan het alleen maar aanbevelen 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Niet alleen fan van het voer, maar ook van de mensen erachter!

Onze katten waren al fan van de Opti Life brokjes, maar inmiddels is ook onze hond overgestapt naar Opti Life Prime Zalm en we zijn super tevreden! Zelfs tijdens een antibioticakuur met pijnstillers en ontstekingsremmers: geen enkel probleem met de spijsvertering of ontlasting gehad.

Wat voor ons het verschil maakte? De deskundige begeleiding. Voor de overstap hadden we uitgebreide gesprekken over allergieën en alles werd helder en professioneel uitgelegd.

Kortom: niet alleen fan van het voer, maar ook van de mensen erachter!

Optilife aanraden

We zijn echt tevreden met Optilife. Onze border eet nu al meer dan een jaar de Optilife brokken met zalm. Ze is een moeilijke eter, wat het lastig maakt om voer te vinden dat ze lekker vindt. Maar sinds we Optilife hebben ontdekt, hebben we eindelijk brokken gevonden die ze graag eet. We raden het dus zeker aan!

een geweldig bedrijf .\

een geweldig bedrijf .\
ik had brokken voor mijn hondje bij een dieren speciaal zaak gekocht ,maar die waren nat ik had een mail gestuurd naar het bedrijf van opti life en beloofde mij een waardebon van twee nieuwe zakken kijk dat noem ik nog een geweldig top bedrijf bedankt opti life

6 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ons verhaal met de digestion lijn❤️

Toen Kamiel net bij ons was, had hij te kampen met wat vervelende buikproblemen – diarree, en ja, bloed en slijm in zijn ontlasting. Je raadt het al, de boosdoener was niemand minder dan… tromgeroffel… de beruchte parasiet Giardia. 😩 Dus hop, naar de dierenarts! Met medicijnen en een heleboel schoonmaaksessies (ik heb écht elk hoekje van het huis geschrobd) knapte Kamiel gelukkig snel op.

Fast forward: Kamiel moest onder narcose vanwege een ongelukje met de hond van mijn ouders. Hechtingen, antibiotica, en niet veel later was hij weer zijn vrolijke zelf. Maar… ja hoor, daar was het buikprobleem weer. We dachten dat Giardia terug was voor een tweede ronde, en inderdaad – ik had het goed geraden. 🥲 Nog een keer medicijnen, en wederom schopten we Giardia eruit. Toch bleef zijn ontlasting wisselvallig – de ene dag ging het goed, de andere dag weer minder.

We hebben echt van alles geprobeerd. Inmiddels moest Kamiel wéér onder het mes, deze keer om zijn hardnekkige babyhoektanden te verwijderen. Dat betekende nóg een keer antibiotica, en zijn arme buik was er helemaal van slag. Dus probeerden we probiotica, en dat werkte een tijdje… tot het niet meer werkte. Vervolgens stapten we over op natvoer, maar helaas, geen succes. 😔

En toen, eindelijk, vonden we de game-changer! Na (bijna obsessief) onderzoek besloot ik om zijn brokken te veranderen. Toen ontdekte ik Opti Life en hun speciale brokken voor de spijsvertering – de digestion lijn. En serieus, Kamiels leven veranderde compleet. Zijn ontlasting was eindelijk normaal! 🥳 Zelfs zijn anaalklierproblemen – veroorzaakt door die slordige poep – verdwenen als sneeuw voor de zon. Nu ben ik niet iemand die merken door je strot duwt, maar als het om gezondheid gaat, moet ik eerlijk zijn: goede brokken maken écht een verschil. Als kersverse hondenmama ben ik inmiddels een totale researchnerd geworden als het op Kamiels welzijn aankomt, en ik ben zó blij dat we de overstap hebben gemaakt.

Sinds we Opti Life digestion gebruiken, heeft Kamiel geen enkele buikklacht meer gehad. Zijn vacht glanst, is superzacht, en overal waar we komen krijgen we complimenten! 😍

10 octobre 2024

Optilife wordt mega gewaardeerd

Optilife wordt mega gewaardeerd bij onze katten. Bij her “about cats and dogs” event, ontzettend goed geholpen. En nu zo n grote fan van optilife. Het contact verloopt ook nog een soepel. Helemaal geweldig

20 novembre 2023

Lekkere en voedzame brok

De Optilife Prime voeding heeft er bij mijn hond Taro voor gezorgd dat hij nauwelijks nog last heeft van zijn spijsvertering. Door zijn gevoelige maag had ik al verschillende soorten voeding geprobeerd, maar deze brokken lijken voor hem de meest stabiele voeding. Bovendien vindt hij ze erg lekker en eet hij altijd zijn bakje leeg. Zelfs mijn kat probeert altijd een aantal brokjes mee te pikken!

12 janvier 2024

Perfecte brok voor ons!

Mijn hond heeft verschillende allergieën, en daarnaast kan ze ook nog weleens kieskeurig zijn met wat zij lekker vindt. Opti Life heeft mij ontzettend fijn geholpen de juiste brok te vinden, en dat is ook zeker gelukt!

Max eet nu al geruime tijd Opti Life Prime met zalm en ze vindt de brokken heerlijk. Daarnaast heeft ze geen last meer van haar allergieën en is haar vacht glanzend. Ik ben hier heel blij mee!

12 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn erg tevreden over OptiLife…

Wij zijn erg tevreden over OptiLife prime (zalm). Voor onze herder met verschillende allergieën en ook nog een moeilijke eter was het een behoorlijke uitdaging om iets voor hem te vinden wat hij en lekker vond en waar hij het ook goed op deed. Sinds we OptiLife prima geven eet hij met plezier en gaat het ook erg goed met zijn voedselallergie. Wij blijven het dus met alle tevredenheid geven aan onze lieve viervoeter!

8 décembre 2023

Wat geweldig nieuws! Bedankt voor jouw review :D

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden over optilife prime

Heel tevreden over optilife prime! De hond vind de brokjes heerlijk, zijn vacht straalt als nooit tevoren! De hond had vaak problemen met brokjes maar vanaf moment 1 merkte wij dat optilife prime de beste keuze is!

4 décembre 2023

Réponse de Opti Life

Wat een mooie woorden, bedankt Tessa!

Noté 5 sur 5 étoiles

Cooper is terug een actieve hond met…

Cooper is terug een actieve hond met een goede stoelgang en kan weer genieten van avontuur. We hebben hiervoor verschillende brokken uit getest maar telkens had hij last van slappe stoelgang. Gelukkig hebben we nu eindelijk brokken gevonden die hem een goede balans geven en er toch voor zorgen dat hij niet in energie moet inleveren. Verder is hij er zelf ook helemaal zot van!

5 février 2023

Réponse de Opti Life

Dag Jana, wat leuk om te horen dat onze brokjes geliefd zijn bij Cooper! Bedankt voor jouw review.

Glanzende vacht

Glanzende vacht, actieve hond, mooie ontlasting! Mijn pup doet het er goed mee!

2 août 2023

Réponse de Opti Life

Wat fijn om te horen. Dank je wel voor deze review!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus