Optima Projekt ApS Avis 4

3. Électricien
  4. Peintre
  5. Plombier

Écrit par l'entreprise

Vi er Optima Projekt ApS – en entreprenørvirksomhed, der tager hånd om både små og store opgaver. Vores tilgang er enkel: vi holder det, vi lover, og vi går op i at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder med totalentrepriser, så vi kan samle det hele under ét tag og gøre processen nemmere for vores kunder. For os handler det om at skabe tryghed, have en god dialog undervejs og sørge for, at resultatet bliver, som det skal. Hos Optima Projekt tror vi på, at godt håndværk og ordentlighed hænger sammen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Samme projekt, samme problemer, nyt CVR-nummer

Denne anmeldelse vedrører det samme byggeprojekt, som jeg allerede har beskrevet i min anmeldelse af Billige Malere.
Undervejs i forløbet blev jeg bedt om at fortsætte samarbejdet via Optima Projekt ApS, og jeg har både modtaget kommunikation, løfter om færdiggørelse og forpligtelser herfra. Projektet er dog fortsat ufærdigt, og problemerne er uændrede.

Projektet startede i februar 2025. Jeg blev lovet færdiggørelse 1. august samt 3–4 mand på projektet, hvilket ikke blev overholdt. Det blev heller aldrig oplyst, at samtlige faggrupper reelt var én og samme person, og jeg har fortsat ikke fået klarhed over, hvordan garantien for el- og VVS-arbejde er sikret.

Forløbet har været præget af gentagne udskydelser, manglende rådgivning og konstant fralæggelse af ansvar. Som kunde har jeg flere gange stået tilbage uden vejledning, bl.a. i forbindelse med fjernelse af fodpaneler, hvor et professionelt firma burde have rådgivet om konsekvenserne. Det bekræfter, at virksomheden ikke har de nødvendige kompetencer til totalentreprise.

Kvaliteten af arbejdet er gennemgående utilfredsstillende: maling på ruder, maling på ny filset væg, hvidt malet ind over sort og omvendt, samt løber i filt, der ikke er lagt korrekt.
Det nylagte gulv er begyndt at glide fra hinanden, hvilket har skabt tydelige og synlige fuger, som udvikler sig over tid.

Rammer omkring nye vinduer og døre er ikke færdiggjort, så man kan se direkte ind i isoleringen. Huset fremstår derfor uafsluttet og kan ikke vurderes.
Låsekassetten i hoveddøren er ikke korrekt monteret og kan fjernes med tang, hvilket betyder, at forsikringen ikke dækker ved indbrud.

Der er givet garanti på udførsel af mikrocement, men nu hvor mikrocementen er begyndt at krakelere i bruseren, er der ingen respons eller handling.

Gennem hele forløbet blev der konstant taget nye opgaver ind, mens dette projekt blev nedprioriteret. Det har medført, at arbejdet aldrig er blevet færdigt, trods gentagne løfter.

Jeg blev desuden gentagne gange opfordret til at medvirke i en reklamevideo, hvor jeg skulle fortælle, hvor tilfreds jeg var. Jeg svarede tydeligt, at dette først ville være relevant, når projektet var færdigt. Svaret var, at de blot ønskede at filme det, der var lavet indtil videre.
Dette gav et klart indtryk af, at fokus var på markedsføring frem for færdiggørelse. Videoen blev aldrig optaget, trods flere forsøg.

Der blev gentagne gange oplyst, at slutbetaling først skulle ske, når arbejdet var færdigt og godkendt, men færdiggørelse nægtes nu, før fuld betaling er modtaget.
Jeg ligger inde med fakturaer fra flere CVR-numre, herunder både Billige Malere og Optima Projekt ApS.

Et forløb præget af manglende ansvar, sjusk, dårlig rådgivning og uindfriede garantier.
Jeg efterlyser alene, at virksomheden overholder gældende regler og egne aftaler.

28 février 2025
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

ADVARSEL: Hold jer langt væk! Uprofessionelt, uetisk og under almindelig standard

Jeg skriver denne anmeldelse for at advare alle imod at bruge Optima Projekt ApS!

Deres medarbejder (navn udeladt) indrømmer at de anvender falsk markedsføring, de agerer uetisk og de leverer ikke det som man har aftalt og betalt for.

De er ikke til at komme i kontakt med når de først har fået deres penge, selvom de ikke har leveret det som man har betalt for og arbejdet lider af fejl og mangler.

De lover mandskab og en tidsplan som de på ingen måde holder, man skal være over dem hver dag (og stadig formår de at male i forkerte farver) og selvom man giver dem detaljerede beskrivelser af det arbejde som skal udføres og sender dem billeder osv., så hæver de prisen på arbejdet adskillige gange efter de er kommet ind i ens hjem og arbejdet er påbegyndt.

Uetisk ageren og falsk markedsføring:
De reklamerer med, at kunden først betaler når arbejdet er godkendt. Til trods herfor sender de os en faktura inden vi har godkendt arbejdet (som er mangelfuldt) en torsdag aften kl. 20:59. Mailen lander i uønsket mail, idet vi ikke har haft nogen korrespondance med eller hørt om selskabet Optima Projekt ApS. Vi fik kontakt med en medarbejder (fra Optima Projekt ApS) gennem Billigemalere.dk og vi har op til dette tidspunkt kun fået mails fra denne medarbejder signeret med "BilligeMalere.dk". Fakturaen har en betalingsfrist på 1 (!) dag og forfalder til betaling dagen efter (fredag). Allerede mandag morgen kl. 06:17 får vi den første rykker på 350 kr. og de kimer os ned på telefonen, for at få os til at betale med det samme (det er først her, at vi opdager, at vi har modtaget en faktura). De sender os rykkere HVER dag og de kimer os ned med opkald, indtil vi betaler det fulde beløb på fakturaen, til trods for, at de IKKE har færdiggjort arbejdet og at de reklamerer med, at kunden ikke skal betale indtil arbejdet er færdiggjort. Da vi påberåber os, at vi i princippet ikke skal betale hele fakturaen, indtil arbejdet er godkendt (som der reklameres med), indrømmer deres medarbejder, at det er falsk markedsføring og at det ifølge dem ikke er juridisk bindende! De vil ikke sætte en tid i deres kalender til at færdiggøre det mangelfulde arbejde, som vi har reklameret over, indtil vi har betalt hele fakturabeløbet. Deres medarbejder opførte sig uprofessionelt og ubehageligt overfor os og truede med retssag, såfremt vi ikke betalte, på trods af mangelsindsigelser og at det blot var under én uge efter, at vi havde modtaget fakturaen.

Det er snart 2 måneder siden, at vi betalte fakturaen, og de er ikke dukket op på de aftalte tidspunkter for at udbedre de mangler, som de i øvrigt har anerkendt, der er ved arbejdet. I skrivende stund svarer ikke på vores henvendelser, hvilket efterlader os med et mangelfuldt stykke arbejde, som der er betalt fuld pris for.

Jeg kunne skrive meget mere om hele forløbet, men alt i alt har det været dybt kritisabelt, uetisk og uprofessionelt hele vejen igennem!

Firmaet lover en professionalisme og en høj standard, som de i den grad ikke leverer.

Jeg vil anbefale alle at holde sig langt væk.

9 septembre 2025
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus