Orimlig Hyra Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jag betalade en hyra med närmare 100% påslag, vilket var väldigt tråkigt. En vän till mig tipsade Orimlig Hyra så jag tänkte att jag testar. Jag är enormt tacksam för den snabba, professionella o... Voir plus

Jag er veldig tacksam for at dere hjelper å kjempe imot urett i forbindelse öckerhyra. Det har vært smidigt och lett at använda deres hjelp. Kommer absolutt at rekommandere dere ifall någon jag kjenne... Voir plus

Jag var involverad i ett ärende där Orimlig Hyra först skickade in en ansökan till Hyresnämnden, men senare inte ville eller kunde driva ärendet vidare. När vi själva behövde ta över upptäckte vi... Voir plus

Jag har ingenting ont att säga om Orimlig Hyra och den kontakt och upplevelse som jag har haft av dom. De stod för vad de lovade och har alltid gett snabba svar på alla mina funderingar. Jag fick min... Voir plus

1. Avocat spécialisé en droit immobilier
  2. aussi dans
  3. Services juridiques

À propos de Orimlig Hyra

Orimlig Hyra - Pengar tillbaka från din dyra andrahandshyra

Hela 9 av 10 betalar för hög hyra i andra hand.

Hyr du rum eller lägenhet i andra hand? Vi betalar tillbaka din överhyra inom 48 h . Det gäller även om du hyr "svart".
Det kostar dig ingenting att ansöka, utan vi betalar i stället ut ett belopp till dig för att köpa ditt ärende. Vi driver sedan ärendet på egen risk och hoppas få tillbaka pengarna samt en vinst för att täcka de omkostnader vi har för allt arbete, att ligga ute med pengar i upp till två år och den ekonomiska risken vi tar när vi betalar pengar till dig. Eftersom vi är experter på detta så brukar vi kunna få tillbaka ett större belopp. Detta innebär att vi gör en vinst samtidigt som du får 20% mer än om du drivit processen själv.
Fördelarna med att ansöka via Orimlig Hyra är många och vi har tusentals nöjda användare. Ansöker du via Orimlig Hyra innebär det att: - Du slipper vänta, pengar inom 48 h - Du behåller pengarna oavsett utfall, vi tar risken - Vi gör jobbet - Du slipper konfrontera hyresvärden - Du får en större återbetalning, i snitt 20% högre Läs mer och ansök nu! OrimligHyra.se

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

212 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra kommunikation och hjälp!

Bra kommunikation och snabba beslut. När allt var i sin ordning så var pengarna på kontot inom 48h och de hjälper även till att driva obetalda kostnader osv till Kronofogden/Tingsrätt. Mycket nöjd!

19 janvier 2023

Väl värda att kontakta.

Deras kalkylator på hemsidan är inte alltid att lita på .. men de lägger mycket tid på kunden, informerar ingående och visar varje siffra.

Fick 10k+ för mitt ärende och är väldigt nöjd.

12 janvier 2023

Réponse de Orimlig Hyra

Vad kul att du är nöjd 🧡 Tack för ditt omdöme, det gläder oss!

Snabbt, enkelt och sakligt

Bra och snabbt bemötande, enkel ansökningsprocess och proffsig hantering.

1 janvier 2023

Otroligt snabb service

Otroligt snabb service, svar på alla mina frågor och hög kompetens, klockrent

20 décembre 2022

Otroligt smidigt

Otroligt smidigt, snabbt och enkelt. Orimlig hyra finns tillgängliga till hands för att svara på dina frågor och är super hjälpsamma. Jag fick tillbaka 5500/månad tack vare orimlig hyra. Tusen tack!🙏

18 décembre 2022

Réponse de Orimlig Hyra

Vad kul att du är nöjd 🧡 Tack för ditt omdöme, det gläder oss!

Oerhört tacksam för hur smidigt tjänsten är.

Jag är enormt tacksam för den snabba, professionella och vänliga hjälp jag fått. Allt har gått på cirka 24 timmar och nu har jag fått min återbetalning.

Tack så jättemycket för hjälpen och uppskattar hur smidigt er tjänst är. Jag rekommenderar SAMTLIGA som betalat att ockerhyra.

22 novembre 2022

Orättvis

(Om det var mer än tre månader sedan du flyttade ut så har du inte längre rätt till ersättning)
Varför då?

27 septembre 2022
Avis spontané

Hej Hamed,

Det beror på att lagstiftaren valt att sätta denna tidsgräns för när en andrahandshyresgäst som senast måste ansöka. Vi kan tyvärr inte göra något åt detta. Hade vi fått lagstifta så skulle denna tidsperiod förlängas eller helt försvinna.

Vi hoppas att du i framtiden slipper betala för mycket i andrahand. Det är viktigt för bostadsmarknadens funktion att hyresgäster inte utnyttjar varandra och att hyresrätten släpps till bostadskön när förstahandshyresgästen inte längre har behov av den.