En sød, rar og meget kompetent tandplejer som tålmodigt forklarede, hvad hun foretog sig. Dette gjorde besøget til en god oplevelse. Jeg kan desværre ikke huske hendes navn men jeg håber hun via de... Voir plus
L'entreprise a répondu
God og grundig tandlæge - der hjælper patienten. En tandlæge der kan sætte sig ind i og forstå situationen fra patientens side og som også har alternative behandlingsmuligheder på hånden - altså en p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der er en god stemning allerede når man kommer ind af døren. Personalet er venlige og imødekommende, det føles som om der er et godt interne samarbejde. Min faste tandplejer er imødekommende, fagl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det bedste her i Tisted at møde en tandlæge som Peter Holm,Faglig meget dygtig,behagelig opførsel,og giver en tryghed som jeg aldrig har oplevet før.Måske lige prisen føles lidt høj når man kun har si... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tigervej 1, 7700, Thisted, Danemark

Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Service og arbejde som det bør være.
Men nu er jeg kommet med sammenlægningen af tandlægerne i Jernbanegade. Og jeg må bare sige der er sket noget drastisk med priserne..!! Og det er ikke i en positiv retning.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
At I har en fantastisk sød og mega dygtig tandplejer " Sussanne Karlshøj " ❤️ hun fortjener stor ros 🤗👍

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
Hos tandlægen med min 6 årige - tandlægen var imødekommende og nede på et niveau hvor det gik glidningsfrist - kan kun sige en positiv oplevelse for barn og forældre

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
Ingen klager og mine tænder blev meget pænere, efter alt mit tandsten blev fjernet - og jeg havde en sød tandlæge.

Det er altid en fornøjelse at være hos Masara. Vh Ellen

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
Meget venlig og god behandling. Fik forklaret hvad der var galt og hvad der skulle laves.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
Super fin behandling, venligt personale og alle aftaler overholdt.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
Søde og dygtige. Dog i den dyre ende, men så er alt også i orden og professionel

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
En god og faglig dygtig betjening - især tandlægen vil jeg fremhæve!
et lille NB - ærgerligt, at klinikken ligger så langt ude fra Thisted centrum. Det var noget nemmere før :-)

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
Da jeg altid har haft voldsomt tandlæge skræk og knækkede en tand, fortalte jeg Oris om min skræk for tandlæger. De har bare lyttet og støttede mig så jeg nu efter en endt tandrodsbehandling ikke frygter at gå til tandlægen mere.

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
Jeg har fået det årlige eftersyn hos Susanne. Jeg har også fået vejledning i forbindelse med en revnet tand. Intet at klage over. Jeg kommer gerne igen også selvom jeg bor i Nibe 😊

Réponse de ORIS Tandlægerne - Thisted
En savoir plus sur les différents types d'avis.