Ortopedbutikken Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Det var greit og forståelig. Jeg valgte 3 oar for å få 15% og så har jeg 3 par sko som det skal brukes til. Et tips kan være å gjøre det tydeligere å velge beløpet som kommer over 600,- for å få grati... Voir plus

Jeg fikk bestillingen min raskt, og alt var som det skulle. Puten kjennes ut som skikkelig god kvalitet, og er veldig behagelig å ligge på. Jeg har vond nakke, og denne var helt super. Anbefales!

Sålangt var det en svært god opplevelse med Ortopedbutikken. Jeg fikk veldig rask svar på mine spørsmål i forkant både i chatten og over mail og til slutt fikk jeg også en rabatt tilbake, som hadde f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg kjøpte en håndleddsstøtte og fant den rette på denne nettsiden. Den har virkelig egenskapene som er beskrevet, passer til begge hender, og strikkene sitter godt. Jeg liker den, og prisen er ganske... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Boutique de santé et beauté
  2. Soin des pieds
  3. Fournisseur d'équipement de mobilité

Écrit par l'entreprise

Ortopedbutikken.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på ortopediske produkter og hjelpemidler – alt fra innleggssåler, støttestrømper og knebeskyttere til rehabiliteringsprodukter for rygg, nakke, hender og føtter. Vi tilbyr 2–4 dagers levering, 14 dagers åpent kjøp og betaling med Klarna.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

463 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rask bestilling

Rask bestilling. Rask email tilbakemelding. Gjenstår å se når varen kommer.

26 juillet 2026

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Eva, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at bestillingen og e posten gikk raskt. Vi håper varen kommer fint frem til deg. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Hanne, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at bestillingen gikk enkelt for deg. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Jag hittade det jag ville ha

Jag hittade det jag ville ha, bra pris, verkar vara snabb leverans.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Sebastian, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at du fant det du var ute etter til en god pris. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkelt og kjapp å bestille.

Enkelt og kjapp å bestille.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Victoria, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at bestillingen var enkel og kjapp. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Veldig enkel bestilling

Veldig enkel bestilling. Spurte chatten om tips til produkter og fikk hjelp med å velge riktig. Gleder meg til å få produktene

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Magnus, tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at bestillingen var enkel, og at du fikk god hjelp i chatten til å velge riktig. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Den er alt for stor i munnen. Ubrukelig!

Den er alt for stor i munnen.. den avstøper ingenting uansett kor lenge man legger den i varmt vann eller presset ned tenna. Istaden produsere du for my spytt så du må ligge med håndkle om natta. Måtte ta den ut etter 30 min da kjeven holdt på å låse seg i åpen stilling siden produktet er for stort. Har problem med stram kjeve og gnissing på dag og natt tid. Deprimerende at dette ikkje sku funke...

Réponse de Ortopedbutikken

Hei A.H, og takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Vi forstår at dette har vært en skuffende opplevelse, og vi setter pris på at du forteller oss om det.

Dette produktet leveres uformet, og det er du som kunde som selv former det etter din egen munn - det er dermed ikke noe vi kan forme eller justere for deg her fra vår side. Resultatet avhenger derfor av hvordan formingen gjøres hjemme, blant annet hvor lenge produktet ligger i varmt vann og hvordan det presses ned mot tennene.

Dersom du fortsatt sitter fast eller har spørsmål om formingsprosessen, ta gjerne kontakt med kundeservicen vår - vi er tilgjengelige 7 dager i uken og hjelper deg gjerne videre.

Med vennlig hilsen,
Ortopedbutikken

Godt utvalg

Butikken hadde begge de tingene jeg trengte, og et godt utvalg å velge mellom.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Anne Mette, tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du fant det du trengte, og at utvalget var godt. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Lise Marit, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at bestillingen var enkel. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Kom innen 3 dager

Kom innen 3 dager , og alt var i orden . Anbefaler helt

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Shamshad, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at leveringen kom raskt og at alt var i orden. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Gode såler

Disse gele sålene blir brukt i fotball skoene til min sønn. Han mener at de demper mye smertene fra kramponene under skoene. De var ekte metal og de gikk inn på føtene hans at ble vondt og sliten å løpe med de. Nå er mye bedre, taket være dere. Gutten er fornøyd.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Renata, tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for at gelesolene har hjulpet sønnen din med å dempe smertene, og at han er fornøyd nå. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Fant det greit etter et googlesøk

Fant det greit etter et googlesøk. Lett å bestille og ok pris

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Petter Christian, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at det var lett å finne oss og at bestillingen gikk greit. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkel og oversiktlig…

Enkel og oversiktlig nettbutikk.(beklageligvis min foretrukne vare var utsolgt, men slikt skjer)
Mange tilgjengelige betalingsløsninger, sender med PostenBring, og håndterte ordren "fra bestilling til sendt" på 2 timer.

Nå gjenstår det å se om varene dukker opp så raskt som lovet, og om varene står til forventningene.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Kristin, tusen takk for den grundige tilbakemeldingen! Vi er glade for at nettbutikken var enkel og oversiktlig, og at ordren ble håndtert raskt. Vi beklager at ønsket vare var utsolgt. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkelt og gjennomføre handelen

Enkelt og gjennomføre handelen , god informasjon om varen

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Mariann, tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at handelen var enkel å gjennomføre, og at informasjonen om varen var god. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkel og grei bestilling :-)

23 juillet 2026

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Beni, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at bestillingen var enkel og grei. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkelte og oversiktlig

Enkelte og oversiktlig

23 juillet 2026

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Harald, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at alt var enkelt og oversiktlig. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkelt å finne produkter og god…

Enkelt å finne produkter og god oversiktlig bestillingsliste. Rask bekreftelse på bestilling og informasjon om leveringen.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Liv Bente, tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du fant produktene enkelt, og at bestillingslisten var oversiktlig med rask bekreftelse. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Oversiktelige og fin nettside

Oversiktelige og fin nettside . Rask tilbakemelding på ordre og rask levering 👌🏻😊Anbefales

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Jørn, tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du fant nettsiden oversiktlig og fin, og at bestilling og levering gikk raskt. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Ok utvalg/produkter, mye mas

Ok utvalg/produkter. For mye mas. Jeg foretrekker å fokusere på produktene, ikke masse forslag om rabatter og nyhetsbrev. Blir for mye dill dall.

Anmeldelse er ikke skrevet uten opfordring. Har fått e-post om det, med mulighet for å vinne kjøpesummen.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei, takk for den ærlige tilbakemeldingen. Vi beklager at du opplevde for mye fokus på rabatter og nyhetsbrev i stedet for produktene selv. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@ortopedbutikken.no om du har flere innspill, så tar vi det med oss videre. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Rask handel og raskt levert

Rask handel og raskt levert, handler gjerne her igjen.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Lars Harald, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at handelen var rask og at leveringen kom raskt. Vi ser fram til at du handler hos oss igjen. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no