Sålangt var det en svært god opplevelse med Ortopedbutikken. Jeg fikk veldig rask svar på mine spørsmål i forkant både i chatten og over mail og til slutt fikk jeg også en rabatt tilbake, som hadde f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg hadde en kjempefin opplevelse med ortopedbutikken. Nettstedet var superlett å navigere i, enkelt å legge til varer, og betalingen var veldig smidig. Alt var intuitivt og hyggelig. Nå gleder jeg me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enkel og oversiktlig nettbutikk.(beklageligvis min foretrukne vare var utsolgt, men slikt skjer) Mange tilgjengelige betalingsløsninger, sender med PostenBring, og håndterte ordren "fra bestilling... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et virkelig godt produkt som lever opp til forventningene. Det føles solid og gjennomført, er enkelt å bruke og fungerer akkurat som det skal. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten og synes dette var e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ortopedbutikken.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på ortopediske produkter og hjelpemidler – alt fra innleggssåler, støttestrømper og knebeskyttere til rehabiliteringsprodukter for rygg, nakke, hender og føtter. Vi tilbyr 2–4 dagers levering, 14 dagers åpent kjøp og betaling med Klarna.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Fikk alt jeg trengte for en billigpris. Ryddig og fin nettside
Ryddig hjemmeside - lett å bestille - fine priser. Fikk beskjed at varene var sendt like etter at de var bestilt. Da gjenstår det bare å se om varene kommer når de skal, og at de er som forventet😊
Tok litt tid å få rabattkoden på e-post, ellers en Ok handel.
Enkel betaling og lett å finne det aktuelle på nettsiden
Oversiktlig nettbutikk. Bestillingsprossen var ryddig og enke
Kjapt og enkelt. Kunne ønsket meg Instabox eller Helt Hjem som leveringsalternativer, ellers bra.
Godt utvalg, og bestilte mer enn det jeg hadde tenkt😅 Utsolgt for tape, det var synd!
Jeg opplevde å bestille på Ortopedbutikken var svært enkelt og dere har en veldig oversiktlig nettside. Må bare innrømme at jeg bestilte mer enn jeg i utgangspunktet tenkte ;)
God nettside. Lett å bestille. To timer etter bestilling, kom beskjed at pakken er sendt.

Réponse de Ortopedbutikken
Det var veldig oversiktlig nettside. Veldig enkelt å finne det jeg var ute etter. Enkel å bestille. Rask tilbakemelding om at varen var sendt. Takker for det

Réponse de Ortopedbutikken
the tapes are too weak and fall off every time
i expected the company to test their product before they give it to the market and not making me buying it and writing a feedback instead
i also found a hair in the tapes! i can send you the picture or even the product back
you can contact me if you care

Réponse de Ortopedbutikken
Hei og takk for forsendelse av støtte strømpene. Bestilling og levering gikk raskt og støtte strømpene er av god kvalitet og gode på leggene. Trodde jeg hadde bestilt med hel fot men det er helt greit med de jeg har mottatt.