Ortopedbutikken Avis

TrustScore 4.5 sur 5

L'entreprise a répondu

Jeg kjøpte en håndleddsstøtte og fant den rette på denne nettsiden. Den har virkelig egenskapene som er beskrevet, passer til begge hender, og strikkene sitter godt. Jeg liker den, og prisen er ganske... Voir plus

L'entreprise a répondu

Enkel og oversiktlig nettbutikk.(beklageligvis min foretrukne vare var utsolgt, men slikt skjer) Mange tilgjengelige betalingsløsninger, sender med PostenBring, og håndterte ordren "fra bestilling... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg hadde en kjempefin opplevelse med ortopedbutikken. Nettstedet var superlett å navigere i, enkelt å legge til varer, og betalingen var veldig smidig. Alt var intuitivt og hyggelig. Nå gleder jeg me... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté
  2. Soin des pieds
  3. Fournisseur d'équipement de mobilité

Écrit par l'entreprise

Ortopedbutikken.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på ortopediske produkter og hjelpemidler – alt fra innleggssåler, støttestrømper og knebeskyttere til rehabiliteringsprodukter for rygg, nakke, hender og føtter. Vi tilbyr 2–4 dagers levering, 14 dagers åpent kjøp og betaling med Klarna.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

463 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode tilbud og produkter

Gode tilbud og produkter. Rask levering.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Ellinor, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at du fant gode tilbud og produkter, og at leveringen gikk raskt. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkelt og grei bestilling

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Rüne, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse. Godt å høre at bestillingen gikk enkelt og greit. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Lett å finne frem og rask…

Lett å finne frem og rask tilbakemelding og bekreftelse 😊👍

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Mette Marit, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at det var lett å finne frem, og at du fikk rask tilbakemelding og bekreftelse. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Rask og grei bekreftelse på…

Rask og grei bekreftelse på bestillingen og leveringen.

28 juillet 2026

Réponse de Ortopedbutikken

Hei, tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Godt å høre at bekreftelsen på bestillingen og leveringen gikk raskt og greit. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Det var enkelt å finne varen og…

Det var enkelt å finne varen og bestille den.

30 juillet 2026

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Kari, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at det var enkelt å finne varen og legge inn bestillingen. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Oversiktlig nettside

Oversiktlig nettside med god forklaring. Ikke mottatt produktet ennå, men hvis den passer og er god vil jeg bestille til det andre beinet også. Fem ⭐️

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Trine, tusen takk for de fine ordene. Vi er glade for at nettsiden var oversiktlig med god forklaring. Vi håper varen passer godt, og står klare hvis du vil bestille til det andre beinet også. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Billig

Billig. Enkelt og grei bestilling.

30 juillet 2026

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Molaric, tusen takk for din anmeldelse. Godt å høre at du fant en billig løsning, og at bestillingen gikk enkelt og greit. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Det var enkelt å navigere på nettsiden

Det var enkelt å navigere på nettsiden, det var god informasjon og rask tilbakemelding om at varen er klar til sending :)

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Veronica, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at det var enkelt å navigere, og at du fikk god informasjon og rask tilbakemelding om sending. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Oversiktlig og gode sider

Oversiktlig og gode sider. Rask levering.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Frank, tusen takk for din anmeldelse. Godt å høre at sidene var oversiktlige og leveringen rask. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkel å bestille

Enkel å bestille. Oversiktlig, god beskrivelse av produktet og bra priser

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Tor Anders, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at bestillingen var enkel, og at du fant produktbeskrivelsene og prisene gode. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Veldig enkelt

Veldig enkelt, fint, valg av bestilling og enkelt betaling.
Takker

Réponse de Ortopedbutikken

Hei, tusen takk for de fine ordene. Vi er glade for at valg av bestilling og betaling var enkelt. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

En svært god opplevelse sålangt

Sålangt var det en svært god opplevelse med Ortopedbutikken. Jeg fikk veldig rask svar på mine spørsmål i forkant både i chatten og over mail og til slutt fikk jeg også en rabatt tilbake, som hadde forsvunnet i bestillingen. Den fikk jeg direkte etter at jeg endelig hadde lagt inn bestillingen. Nå venter jeg bare på produktene og gleder meg å få disse.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Andrea, tusen takk for den fine anmeldelsen. Vi er glade for at du fikk rask hjelp både i chatten og på mail, og at rabatten kom på plass. Vi gleder oss også til at du skal få produktene dine! Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkelt å bestille

Réponse de Ortopedbutikken

Hei, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at bestillingen gikk enkelt for deg. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Fantastisk lettvint og virker som en…

Fantastisk lettvint og virker som en troverdig bra nettside :)

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Lars, tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at du opplevde nettsiden som lettvint og troverdig. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkelt å finne frem og kom med gode…

Enkelt å finne frem og kom med gode forslag på andre produkter som kunne være aktuelle

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Ole, tusen takk for din anmeldelse. Godt å høre at det var enkelt å finne frem, og at forslagene til andre produkter var nyttige. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Godt beskrevet produkter og enkelt

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Helene, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at produktene var godt beskrevet og at alt var enkelt. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Likte nettbutikken og rask levering

Likte nettbutikken og rask levering. Ikke helt fornøyd med varene. F.eks syns jeg blir klam når jeg bruker sokkene

27 juillet 2026

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Karin, takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at du ikke ble helt fornøyd med varene, og at sokkene gir en klam følelse. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@ortopedbutikken.no, så ser vi på hva vi kan gjøre. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkel bestilling og håper varene kommer…

Enkel bestilling og håper varene kommer fort. En ting er det da. Jeg måtte gå inn å bestille to ganger fordi rabatten ikke kunne trekkes fra på første forsøket. Funket fint andre gang. Det er sånne ting som får meg til å bli litt mistenksom. Men nå gikk det jo greit.

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Sophie, tusen takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at rabattkoden ikke fungerte på første forsøk, men godt å høre at bestillingen gikk fint andre gang. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@ortopedbutikken.no om du opplever noe lignende igjen. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Lätt och bra info

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Sten, tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at det var lett og at informasjonen var god. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Bra butikk, men sen leveranse

Bra butikk, men litt sen forsendelse. Eter 3 dager fortsatt ikke levert inn til posten.

28 juillet 2026

Réponse de Ortopedbutikken

Hei Morten, takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at forsendelsen tok lengre tid enn forventet. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@ortopedbutikken.no, så følger vi opp bestillingen din. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no