2,1

Bas

Täyttä huijausta

Täyttä huijausta! Tilasin ja maksoin tuotteen, mutta en ole edelleenkään saanut sitä. Nyt on kulunut kaksi kuukautta tilauksesta. Ensin sain ilmoituksen, että tilaus on vastaanotettu, pian sen jälkeen, että lähetys on matkalla, mutta siihen se jäikin. Kun kyselin asiaa kuukauden kuluttua sähköpostitse, pahoiteltiin, ettei lähetys ole tullut perille ja kehotettiin vielä odottamaan, niin tuote lähetetään uudelleen. Sitten tuli ilmoitus, että tuote on yritetty toimittaa, mutta sitä ei ole haettu määräajassa. Todellisuudessa mitään saapumisilmoitusta ei edes ollut tullut, saati sitten tietoa noutopaikasta tai pakettia. Vaikea sitä on noutaa, jos ei tiedä, mistä ja milloin paketti on noudettavissa. Sama toistui uudelleen. Nyt olisi pitänyt maksaa 8 USD, jotta paketti voitaisiin lähettää uudelleen. En maksa lisähintaa tuotteesta, jota en ole saanut! Onneksi oli kysymyksessä vain 20 euron arvoinen tavara.

13 avril 2026

Miinus tähteä

Vaikka oikeasti nolla tai miinusta ja rajusti. Jatkuvaa pung-pongia meilillä ja lopputulema on sama. Syy minkä takia ihmiset eivät ole saaneet vaihtelee ”mielenkiintoisesti” millon on puuttunut äppi, millon puhelinnumero ja millon mitäkin. Toistan kuorossa että älkää laittako rahojanne ko. puljuun.

11 avril 2026

Varoitus

Varoitus, yritys veloittaa mutta ei toimita eikä vastaa tiedusteluihin. Huijausta!?!?

22 février 2026

ORTOREX SYSTEMAATTINEN HUIJAUSMETODI

Useita viikkoja kestänyt näennäinen vatvominen (lukematon määrä sähköposteja) maksetun tuotteen toimitukseen liittyen. Koskaan en tuotetta saanut, lisää rahaa vaaditaan, "tuotteen uudelleen lähettämiseksi". Lisärahan vaatimiseen on tehty jopa oma "helppomaksusovellus". Täsmälleen sama huijaus systematiikka näyttää toistuvan, kun katsoo muissakin maissa annettuja arvosteluja. Käsittämätöntä, ettei viranomaiset pääse näihin kiinni.

5 mars 2026

DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY!

DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY!

It is impossible to return the item, they do not respond and stall the process and then give you an "offer" of only 40% back.

"We are sorry that the item did not quite suit you. We apologise for the inconvenience.
We would like to offer you a partial refund of 40% of your purchase price, and you may keep the item."

Scammers.

2 février 2026

Huijaussivusto

Huijaussivusto. Tilasin tavaran 17.12 eikä koskaan tullut. Raht kyllä meni. Asiakaspalvelu kyllä vastaili useampaan kertaan ja selitteli. Seurantalinkkikin toimi, varmaan feikki sivusto niin seurantapalvelu kuin itse ortorex sivusto.

16 janvier 2026

Noutokoodi puuttuu!

Noutokoodi puuttuu!
Matkahuollon paketti tuli perille, mutta sitä ei ole mahdollista noutaa, koska noutokoodi puuttuu. Asiakaspalvelu ei vastaa - ei puhelimitse eikä sähköpostitse. Paketti on palautumassa lähettäjälle.

12 janvier 2026

Välttele

Älä tilaa mitään täältä! Paketti palautui ilman, että koskaan tuli ilmoitusta, että tuote haettavissa (koskaan ei tullut edes sitä lupaamansa seurantakoodia). Hirveä vänkääminen 3 kk hyvityksestä. Poliisilla uhkailu vissiin sai vipinää kinttuihin ja rahat palautuivat yli 3kk jälkeen.
Silti EN SUOSITTELE!

30 août 2025

En saanut tuotetta enkä rahoja.

En saanut koskaan tietoa että paketti olisi noudettavissa, tai että mikä firma sitä kuljettaa jotta itse voisin tiedustella heiltä, eikä rahoja suostuttu palauttamaan koska syy siirrettiin minulle. En voi suositella.

28 octobre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit