Otis & Grace

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben echt heel erg tevreden over de zalmbrokken. De hond doet het er supergoed op, prima ontlasting en schitterende vacht ( zelfs compliment van dierenarts)! Wat ik ook een groot pluspunt vind; de b... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb de proefzakjes besteld en mijn hond vond het heerlijk, dus een grotere zak besteld en nu vind ze het ineens niet lekker meer, heel jammer want de service en mensen van dit bedrijf doen het supe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de secours animalier

Écrit par l'entreprise

Wij bieden hondenbrokken van de beste kwaliteit gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van jouw hond. Voor het maken van onze hondenbrokken gebruiken wij een unieke cold-press methode. De ingrediënten worden door elkaar gemengd en vervolgens op een lage temperatuur tot brokjes geperst. Dit levert een gezondere brok op omdat de lage temperatuur ervoor zorgt dat alle natuurlijke goedheid van de brokjes behouden blijft. Kortom koudgeperste, voedzame brokken die goed zijn voor elke hond!

Coordonnées de contact

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Aanrader

Wat ik ook een groot pluspunt vind; de brokken blijven brokken, geen zak/bak poeder.........
En, prima service. WhatsApp wordt snel beantwoord.
Ga zo door Otis & Grace!

19 février 2024

Super service

Altijd een super service en mijn honden vinden het heerlijk! Zelf gebruik ik het voer voornamelijk als snoepjes en aanvulling op ander voer en dat werkt perfect.
Daarnaast gebruik ik de worsten heel graag voor als ik op reis/vakantie ga of om de Kong/Toppl mee te vullen.

25 août 2021

Smakelijk eten

Onze border collie eet smakelijk van de brokken met lam. En heeft verder geen aanvulling meer nodig. Hij komt nu ook makkelijker op gewicht. De persoonlijke en snelle service maakt het ook heel toegankelijk.

8 juin 2021

Perfecte en vriendelijke service

Perfecte en vriendelijke service. Onze hond mocht eerst proeven adh van een proefpakket, alvorens daadwerkelijk te bestellen. De uiteindelijke brokken werden snel en netjes bezorgd. Hij vindt de brokken (zalm) erg lekker. Wel wat duurder, maar je moet wat over hebben voor meer kwaliteit.

22 mai 2021

Prima hondenvoer

Mooi bedrijf met goede service. Prima voer voor onze hond. Het is gezond voer, nette prijs en hij lust het graag! Meer ingrediënten heb je niet nodig!

18 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste brok waar mijn honden op afvliegen!

Goede kwaliteit brokken en mijn honden zijn er gek op. Hun bakken worden meteen leeggegeten. Ze hebben ook bij verandering van brokken geen last van diarree gehad, wat in het verleden wel zo was met andere brokken. Ook de worstjes die ik erbij besteld heb, vinden ze superlekker, 95% echt vlees.

Over het bedrijf: goede persoonlijke service en alles werd precies volgens afspraak door Luuk geleverd.

Enige “nadeel”, voor 2 New Foundlanders vind ik de brokken best prijzig.

16 mai 2021

Van kieskeurig naar fan!

Mijn amstaff (Pepsi) was altijd een kieskeurige eter, moest en zou altijd natvlees bij de brokken zijn. Ik zocht brokken waar dit niet meer hoefde, en dit was bij Otis&Grace het geval. Ze twijfelt geen moment, en eet alles op. Ook de levering was snel, binnen 48u binnen.

16 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede service en brokken die smaken

Dit bedrijfje verdient alleen al 5 sterren voor hun hele goede service! :)
Mijn honden krijgen rauw voer met brokken. Ik had een zak brokken (zalm) en wat worstjes van Otis & Grace besteld, en ik was blij verrast dat ze het allebei goed aten (één hele kieskeurige eter). De volgende bestelling wordt een andere smaak om te kijken wat ze daar van vinden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze hond is een zeer moeilijke eter…

Onze hond is een zeer moeilijke eter maar ondertussen hebben we de perfecte combo gevonden. We geven 50/50 rauw vlees met Otis & Grace brokken. Ze verteert alles héél goed en we zijn hier echt tevreden van. Natuurlijk rauw vlees kan je niet meenemen op reis, dus daarom gebruiken we voor die dagen de gestoomde worsten en dit bevalt haar ook zeer goed!

Top voeding!!

Super tevreden over de koudgeperste brokken van Otis&Grace!! Denver had al verschillende brokjes getest en liet alles na een week staan. Hij lust ze heel graag plus zijn stoelgang is ook goed (en geen stinkende scheetjes meer😃). De verzending is ook heel snel, niets op aan te merken!

Doggo loves Otis & Grace

Vlotte en snelle levering en onze doggo houdt van deze voeding. Vroeger braakte ze frequent na het eten maar sinds we Otis & Grace gebruiken komt dit niet meer voor.

5 janvier 2021

spulleke!

Top service, goede brokken. De hond is er zelf ook blij mee ;)

18 août 2020

Zeer tevreden!

Ik heb sinds een aantal maanden eindelijk voer van goede kwaliteit gevonden. Mijn 2 honden doen het er allebei erg goed op. De vacht is meer gaan glanzen, de ontlasting vast en geen stinkende adem. Ze vinden het verder ook nog eens heerlijk! Ik kan Otis & Grace van harte aanbevelen.

24 juillet 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus