Otodom adresuje piekło i chroni oszustów
Serwis się reklamuje, że "adresuje marzenia" - Mi i mojej rodzinie ZAADRESOWAŁ PIEKŁO!!! Serwis, jest pośrednikiem i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za nieruchomości, wystawiane. Nie sprawdza ich zgodności z opisem w żadnym stopniu a jednocześnie chroni nieuczciwych sprzedających. Kupiłem, mieszkanie w bliźniaku, które znalazłem na otodom. Mieszkanie sprawdził mi mój "fachowiec - inżynier budowlany" oraz Pan z biura nieruchomości. Mieszkanie było wystawione jako "po gruntownym remoncie i przebudowie" Cały remont był fikcyjny i po zamieszkaniu wszystko zaczelo się rozsypywać, budynek okazał się katastrofą budowlaną z zagrożeniem statyki budynku. Sprawa jest w sądzie cywilnym i w prokuraturze. A otodom mimo, że mam akt własności tego przypudrowanego trupa, nie chce przekazać nawet pełnego ogłoszenia jako dowód w sprawie, gdzie PINB w Szczecinie, gdy, uałem się z aktem notarialnym, udostępnił posiadaną dokumentację do wglądu u możliwości skopiowania na miejscu. Jednym słowem, serwis nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wystawiane u siebie nieruchomości i chroni oszustów!!!!
24 février 2025
Avis spontané