1. Magasin de matériel de camping

Informations provenant de diverses sources externes

Dé Webshop voor Outdoor: 8000m2 Outdoorwinkel in Barendrecht/Rotterdam ✓ 7 dagen per week open ✓ Voor 15:00 besteld = Morgen in huis ✓ Gratis verzending vanf €50,-

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

18 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,4

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

I bought the wrong size skis in error…

I bought the wrong size skis in error and asked if I might have a discount on the right size. They offered to exchange them provided they were untouched.
The speed of service was great.
The only criticism would be communication, but this is because English is not their first language, but we got there in the end. I would use them again.

23 juin 2026

Goede garantie als er iets kapot is

In de zomer 2024 een Travellife stoel bij outdoor XL gekocht. Binnen een jaar was daarvan de plastic armhouder afgebroken. Ik heb vervolgens Outdoor XL gemeld dat dit kapot was, en een nieuwe armhouder gevraagd. Die hebben ze opgestuurd. Helaas bleek de Travellife stoel toch minder makkelijk te repareren dan gehoopt, waarna ik heb gevraagd of ik de stoel weer mocht omruilen tegen een betere kwaliteit (Dukdalf). Dat kon, en ik hoefde alleen het verschil in aanschafprijs te betalen. Uitstekende service!

21 mai 2026

Hurtig og præcis ekspedition

Hurtig og præcis ekspedition. Modtog mine dejlige Hanwag Bunion vandresko indenfor en uge efter bestilling.
Fast and accurate shipping. Received my lovely Hanwag Bunion hiking shoes within a week of ordering.

9 janvier 2026

Garantieafhandeling stelt teleur

Ik had een MSR PocketRocket Deluxe gekocht bij Outdoor XL. Een lichte maar ook dure brander. Al na twee weken gebruik, een jaar na aankoop , ging het ding kapot, dus teruggebracht, halverwege juli.

De brander was overduidelijk defect en ik had nog een korte tweede vakantie gepland twee weken later, daarom vroeg ik of een snelle afhandeling mogelijk zou zijn. Ik had verwacht dat ik ter plekke een nieuwe brander zou krijgen. Echter Outdoor XL stuurde de brander eerst naar de importeur, die de brander vervolgens naar de fabriek stuurde. Einde van het liedje was dat ik pas begin september een nieuwe brander kreeg.

In de tussentijd meerdere keren telefonisch contact gehad, omdat ik maar niets hoorde. Bij dat telefonisch contact waren de medewerkers van Outdoor XL weliswaar zeer vriendelijk , maar bottom-line is dat ik pas na krap twee maanden (en dus na mijn tweede vakantie ...) geholpen ben. Wel is er na mijn tweede vakantie een tijdelijk vervangend product aangeboden. Dat was echter mosterd na de maaltijd. Als dat meteen bij afgifte van de brander in de winkel gebeurd zou zijn, had ik de service beter gewaardeerd.

Uiteindelijk heeft Outdoor XL de garantie waargemaakt, en heb ik weer een werkende brander. Daarmee is voldaan aan de formele verplichtingen. Achter als ik dit afzet tegen de concurrentie, zoals een grote outdoor-keten in het lagere prijssegment, waar klachten in een minuut worden opgelost dan is dit iets waar Outdoor XL me ernstig teleurgesteld heeft.

Mijn conclusie : Outdoor XL positioneert zich in het duurdere segment van de outdoor winkels. Er werken zeer vriendelijke medewerkers, maar wanneer je een beroep doet op de garantie, ook wanneer het overduidelijk is dat een product defect is, presteert Outdoor XL zwakker dan verwacht mag worden van een zaak in dit segment, ook al worden de verplichtingen wel nagekomen.

7 septembre 2025

Ottimo lavoro

Come prima volta sul sito, direi ottimo lavoro. Ho acquistato una tenda coleman, ho dato fiducia a chi ci lavora. Tutto bene, tenda arrivata prima della data stabilita, se non erro in 3 giorni.

23 juillet 2025

Bestilte en Kampa Tailgater package…

Bestilte en Kampa Tailgater package deal. De meldte efterfølgende tilbage at den desværre var udsolgt og der ville gå et par uger inden den var på lager igen. Vi havde dog tænkt at bruge den i vores ferie i Norge, så spurgte om de evt bare havde teltet på lager. De havde de og fandt også de andre dele i løs vægt, som de sendte fluks. 2 dage senere havde vi alt vi skulle bruge ved bagdøren. Uden merpris vel at mærke. Stor tommel op herfra.

5 juillet 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice . Er ikke værd 1 stjerne. Fik leveret to Exped Megamat 6/7-23. Tog på ferie august og opdagede at den ene madras ikke kunne holde på den ekstra luft vi tilførte . Skrev til forhandler og vendte retur med problemet da vi kom hjem. De foreslog at vi skulle smøre hele madrassen ind i vand og sæbe da de ikke syntes det var nok med de billeder jeg havde fremsendt. Ellers kunne vi betale for at få repareret en helt ny madras som har været brugt udelukkende i et tagtelt. Man må forvente at en madras holder til almindeligt brug . Har været en fejl fra start. Jeg har krævet en ny madras men de svarer ikke.
Gode priser er ikke nok når man ender op med defekte varer

5 août 2023

Godt tilfreds

Godt tilfreds
4 dages kreering rigtig fin varer. Ingen problemer i forbindelse med returnering af et fejl køb. Penge retur efter 5 dage.

28 juillet 2022

Tom æske

Købte en olight baton 3 lommelygte, og fik en tom æske uden lommelygte og lader, og de svarer ikke på email.

(De skriv tilbage et par dage efter, og undskyldte fejlen, og nu har jeg endelig modtaget min lygte og lader).

6 juillet 2022

De sender reklamer som man ikke har…

De sender reklamer som man ikke har givet samtykke til.
De tror de er kan slippe afsted med det, det, men nej de har alverdens undskyldninger men det er er ulovligt og pissee irriterende.
De bliver anmeldt til nævnets hus og der er ingen vej udenom

27 décembre 2021

Hurtig levering fra Holland.

Vi købte forskelligt camping udstyr. Gode priser og nem og overskuelig hjemmeside.
Tingene blev bestilt søndag aften og leveret torsdag morgen.
Vi handler gerne igen

13 septembre 2020

Super oplevelse med Outdoor XL

Købte et telt og lidt forskelligt campingudstyr hos Outdoor XL. Det kommer fra en stor outdoor butik i Holland, men det var stadig super hurtig levering. Havde fat i kundeservice da vi skulle have tilføjet noget til ordren efter vi havde lagt den i første omgang. De var meget hjælpsomme og hurtige til at svare. Varerne blev sendt afsted med Fragtfirmaet DPD, men det er Post Nord som Overtager forsendelsen i DK og de kommer og leverer til døren som man kender det, så det forløb også helt smertefrit med leveringen.
Alt i alt super god handel og rigtig gode priser. Handler gerne her igen.

30 août 2020

Super hurtig levering.

Bestilte en vare mandag og havde den onsdag eftermiddag. Hurtig og effektiv levering fra Holland. Jeg var skeptisk ved bestilling, da der ikke var nogle anmeldelser på siden. Fandt dog hurtigt deres hoved hjemmeside outdoorxl.nl og der ligger mange positive anmeldelser på.

9 juillet 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit