Over Alle Bjerge Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en fantastisk tur til Kina med Over Alle Bjerge. Der var mange små og store oplevelser, og vi taler stadig om, hvilken der var højdespringeren, men nu har vi set tre af Kinas UNESCO-at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En HELT igennem fatstisk tur til Tibet i september 2025 med det lille rejsebureau “OverAlleBjerge”. En meget velplanlagt og velgennemført 10 dages tur med en super guide, Jens, og en lokal t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Arne og jeg har haft en fantastisk ferie med mange dejlige oplevelser. Vi var glade for China Air direkte til Beijing/København med venlig betjening. Desuden vil vi fremhæve gode, moderne hoteller,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fantastisk tur til Kina. Super godt tilrettelagt, der var selvfølgelig et par steder bl.a. muren, hvor vi godt kunne bruge mere tid. Hotellerne var i top og cruiset på Yangtze floden var... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions
  2. Fournisseur d'excursions culturelles
  3. Voyagiste
  4. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra. På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder. Når vi rejser til verdens afkroge vil vores holdninger udfordres. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra. ”Over Alle Bjerge findes freden” Johann Wolfgang Von Goethe

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har rejst med Kasper som rejseleder …

Jeg har rejst med Kasper som rejseleder i Tibet og Kina, hvilket var en helt enestående oplevelse. Kasper har en enorm viden om disse lande, hvor han har boet i 12 år (han har endda lært kinesisk!) - og det er så fedt at få del i som gæst på hans tur.
Desuden har jeg rejst med Kasper i Sydamerika (Argentina, Brasilien, Peru, Chile og Bolivia), hvor vi rejste store afstande og fik mange store naturoplevelser. Alt det praktiske har der været 100% tjek på. Det er en sand fornøjelse. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kasper og 'Over alle Bjerge'.

16 novembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Kasper er den bedste rejseleder!

Kasper arrangerer rejser som giver oplevelser for livet. Som guide er han altid yderst velforberedt og alt er planlagt ned til mindste detalje.

28 juillet 2017

Réponse de Over Alle Bjerge

Mange Tak Matias. Dejligt at du kunne lide at rejse med os og du gav dig tid til denne anmeldelse :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Tours arranged by Over Alle Bjerge …

Tours arranged by Over Alle Bjerge compiled a tour for us taking into account our needs as we travelled with our young children. We appreciate so much of their professional, and warm hearted services arranged throughout our Nepal tour, I ve already asked a few people to use Over Alle Bjerge and will o do so;)
Thank you so much, you guys are incredible human!!!

25 juillet 2017

Réponse de Over Alle Bjerge

Thanks a lot for your review:-)

Verdens bedste rejser

Jeg var i Kina med Kasper i 2008 og 2012, det er absolut de bedste rejser jeg har været på.

24 juillet 2017

Réponse de Over Alle Bjerge

Tak Catja. Kina er også mit andet hjemland så der er Jeg på absolut hjemmebane. Mvh, Kasper

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus