L'entreprise a répondu
Correcte leveringstermijn, levering op afgesproken datum en je wordt persoonlijk nog gebeld op de dag zelf. Zeer mooie prijs kwaliteit. Een overkapping van 9m50 op 3m30 zelf geplaatst. Zeer goede... Voir plus
Ik heb de artikelen terug gestuurd. Na ca 1 week kreeg ik 'n credit nota. Hierna heeft het nog 9 dagen geduurd voordat ik het geld op de rekening had staan. Ik vind dit erg jammer. De communicatie v... Voir plus
L'entreprise a répondu
De voordeligste webshop voor het online bestellen van een terrasoverkapping. Keuze uit diverse soorten en merken. Snelle levering en 5 tot wel 15 jaar garantie!
Nij Toerenburg 9, 9076 MA, St. Annaparochie, Pays-Bas
Er staat toch echt op de site Gratis Verzending. En er staat geen minimum aankoopbedrag bij. Ik heb mijn bestelling ingevuld en ga naar afrekenen en dan komen er toch ruim € 5 verzendkosten bij. Helaas, ik heb mijn bestelling meteen geannuleerd en een andere leverancier gezocht voor hetzelfde onderdeel. Daar moest ik ook verzendkosten betalen maar het product was veel goedkoper. De totale prijs was hier de helft minder.

Réponse de overkappingtekoop.nl
prettig contact gehad en geen loze beloften.
Snelle levering , goede kwaliteit oog van een terras scherm loopt zeer soepel
Artikel besteld, dag later in huis zonder verzendkosten. prima geregeld
Perfect telefonisch geholpen. Vervolgens bestelling gedaan die binnen 34 uur binnen was. Top.
Ik heb de artikelen terug gestuurd.
Ik vind dit erg jammer. De communicatie via de mail was goed en snel.

Réponse de overkappingtekoop.nl
Alles was prima maar zet je bij opmerkingen wat. Dan komt daar niks van door. Jammer
goede service, goedkoop gebruikte motor die het goed doet
in eerste instantie is verzending fout gegaan maar na telefonisch contact correct en snel afgehandeld.
goed advies gekregen ,wordt snel gereageerd op vragen , producten worden snel geleverd.
prima bedrijf
Wel moet gezegd worden dat de werktekening met handleiding flut is. Men moet wel enige ervaring hebben om de overkapping te plaatsen. Inzagen hulpstukken en balken of het plaatsen van poertjes. Waar de gaten dan in de goot komen met 3 mm. is het wel heel precies mikken( beter 3,5 mm.) anders breken de rvs schroeven af. Het plaatsen van de rubberafdichtband. Hoe doet men dat zonder op het dak te klimmen. Ook handig aan te geven afdichtings kit welke?? Een idee om het montageboekje te laten schrijven door IKEA. Bij uw handleiding springt men van de hak op de tak...

Réponse de overkappingtekoop.nl
Zeer mooie prijs kwaliteit. Een overkapping van 9m50 op 3m30 zelf geplaatst. Zeer goede handleiding voor de montering. Bij het sturen van een email steeds correct en vriendelijk antwoord.
Geen opmerkingen, gewoon weg super en zeer mooi, geslaagd en een meerwaarde voor ons terras!! Ik zou het iedereen aanraden!!
Wij zijn heel tevreden over onze aankoop. We zijn goed geadviseerd en de overkapping stond al vier weken na onze aankoop. Verder is de overkapping heel netjes geplaatst,
Wij kregen een andere set geleverd dan besteld was en Overkappingtekoop stuurde direct de juiste set, nog zonder te wachten op het retourneren van de verkeerde levering. Een technische vraag werd direct met de fabrikant besproken en wij werden binnen een half uur teruggebeld met het antwoord.
En savoir plus sur les différents types d'avis.