1. Service d'hébergement de sites web

Overload.su was created to help website owners identify vulnerabilities in their infrastructure. We offer professional load testing tools that help ensure reliable protection against destructive cyberattacks. Our services include various pricing plans and advanced technologies for comprehensive testing

3,6

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Overload is a name that appears in…

Overload is a name that appears in different contexts across technology, finance, and online platforms, which already makes it an interesting subject because it is not tied to one single widely recognized global brand. In many cases, when users refer to “Overload,” they are usually talking about an online platform, service, or system that presents itself in the digital trading, investment, or technology space. Because of this ambiguity and the limited publicly verifiable information, Overload becomes especially interesting—not just for what it claims to be, but for how it is perceived and discussed in different online environments.

30 juillet 2025

Overload.su is a scam site

Overload.su is a scam site, be careful. Here's how they operate: they start by offering packages from $20 to $880, but after you top up, they'll tell you your package isn't enough and pressure you to upgrade to a $3000 package before their service works. In reality, a $20 package is all you actually need. I got scammed by them once—I topped up $400, but they insisted I had to recharge $3000 to use it. I ignored them and just asked my friend for help. Turns out, it only takes $20 to get the job done. Seriously, if any of you are using their service, better not fall for it anymore. They're just scammers.

24 janvier 2026

purchased one of their packages, and it has been worth every cent

I’ve been using overload.su to prepare for heavy-traffic situations, and it’s been a game changer for our online services. The stress-testing features gave us clear insights into weak points we hadn’t noticed before, which allowed us to fix issues in advance. I purchased one of their packages, and it has been worth every cent smooth, reliable, and exactly what I needed. On top of that, their support team responds quickly and always provides clear guidance whenever I have a question. Definitely a service I’ll continue to rely on.

16 août 2025