Ovntoert Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Træet kom hurtigt - blev adviseret dagen i forvejen - telefonbesked 15 minutter før ankomst - to paller kørt på plads på vores anviste sted på grunden. 5 Stjerner !!! 2 paller bøgetræ HELT TØRT.

Orientering om tid for levering og sms dagen før Da min første bestilling viste dig at være en dårlig sending fra Polen gik jeg valget mellem afslag i pris, afbestilling af ordren eller vente på næs... Voir plus

Ovntoert har været min faste leverandør gennem mange år. Jeg har altid været tilfreds. Mit birkebrænde er godt og tørt ved ankomsten. En fornøjelse at fyre med. Og fragtmanden er flink og leverer alti... Voir plus

1. Fournisseur de bois

Écrit par l'entreprise

Garanteret tørt ovntørret brænde – klar til brug ved levering. Levering med mobiltruck ikke bare til kantstenen

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Firedobbelt fragt

Jeg glæder mig til at modtage de 4 paller briketter, jeg har bestilt. Jeg blev dog overrasket over, at jeg skulle betale 4xfragt. Det står der ingen steder på deres hjemmeside, at man skal.

20 février 2023

Tilfreds kunde

Da jeg kom hjem stod brændet som aftalt. Tårnet er nu tømt. Kvalitet og mængde er i top. Jeg fik ovntørret ahorn.

1 février 2023

Super god service

Super god service. Træet kom 4 dage efter det var bestilt. Lastbilchaufføren ringede et kvarter før han kom og han kørte træet helt op til skuret. En serviceminded og meget venlig chauffør.

20 décembre 2022

Har lige modtaget mit brænde fra…

Har lige modtaget mit brænde fra ovntørt! Mega lækkert træ og lastbilchaufføren var så venlig at stille pallen præcis hvor den skulle stå med truck!
Her har de fået sig en fast kunde.

28 octobre 2022

Ringe service og uforskammet personale!

Ringe service og uforskammet personale!
Vi bestilte et brændetårn hvor der stod forventelig levering indenfor 7 hverdage, i travle perioder op mod 14 dage.
Efter 21 dage ringer jeg og rykker for en leveringsdag, men får en meget sur og meget lidt service person i røret som når at fortælle mig nok 5 gange på de 3 minutter opkaldet varede at hun ikke ville diskutere med mig! Jeg ringede ikke for at diskutere, tværdigmod - jeg ringede for at få en status på min ordre. Det kunne/ville hun ikke give mig og gentog sig selv flere gange at det ville hun ikke diskutere.

Forfærdelig kundeservice - vil absolut ikke anbefale denne virksomhed!

Vi har endt med at annullere vores ordre hos dem, da de er utilregnelige og vi ikke synes de lever op til hvad man køber efter!

3 octobre 2022
Logo de Ovntoert

Réponse de Ovntoert

Hej Michelle
Vi er meget kede af at du har oplevet det sådant. Men vi har haft nogle problemer med at få varerne kørt ud på grund af hamstring.
Mvh. Aksel

Ok, men tårn ikke helt fuldt.

Ok leveringstid. Chaufføren gjorde sit bedste for at placere brænde. God kvalitet af brænde. Stablet meget løst med meget luft inde midten (mange irregulære stykker) så det var ustabilt. Ikke fyldt helt til toppen som vi er vant til fra andre leverandører. Alt i alt har vi modtaget mindre brænde end vi har fået fra andre leverandører når vi har bestilt et tårn.

19 septembre 2022

Mobiltruck for høj. Betænksom Chaffør

Bestilte og ankom indenfor en uge i denne travle tid. Bestilte her fordi levering med mobiltruck. Godt de kom fra
Morgenstunden og jeg var hjemme. Deres mobiltruck er for høj og kan ikke komme ind i carporten, som andre leverandør kan. Ved fælles hjælp og en fantastisk betænksom Chaffør fandt vi en løsning, ikke optimalt men dog bedre end midt i carporten, men havde jeg ikke været hjemme, så tør jeg ikke tænke på, hvordan jeg skulle bruge carporten efterfølgende.

12 septembre 2022

Levering med mobiltruck ikke bare til kantstenen

Vi har valgt firmaet, fordi de lover: "Levering med mobiltruck ikke bare til kantstenen". Nej, ikke til kantstenen. Vi har skrevet meget tydeligt besked, hvor vi vil have den stillet. Vi fik den leveret alligevel MIDT I carporten. Det er virkelig svært at vælge mere idiotisk sted til at stille brænde. Vi kan overhovedet ikke benytte vores carport pt. Takker...

27 août 2022

Godt ovntørt brænde og topklasse levering

Bestilte to paller med ovntørret birkebrænde og ovntørret bl.løv den 8/7. Brændet ankom den 14/7, leveret af den sædvanlige, utroligt venlige og hurtige chauffør, som placerede begge paller præcis som aftalt, med sin mobil truck. Brændet er af fin kvalitet, i god størrelse, så jeg er bare utrolig godt tilfreds!

14 juillet 2022