Packadi levert nepartikel?
Packadi levert via Bol.com 'Nichiban Ducttape' voor € 13,99 per rol. Een gemiddelde prijs voor dit kwaliteitsmerk. Ik krijg echter een rol van voelbaar mindere kwaliteit toegestuurd. Nichiban heeft de merknaam altijd aan de binnenkant van het de kartonrol staan. Op de toegestuurde rol staat niets.
Ik mag hopen dat iemand daar een vergissing heeft gemaakt en de verkeerde rol heeft ingepakt. Maar als ik op de website van Packadi kijk, verkoopt het bedrijf wel ducttape, maar is er niets van Nichiban in het assortiment. Het ziet er naar uit, dat Packadi de goedkope merkloze rol van € 4,83 als kwaliteitsrol voor € 13,99 bij Bol.com verkoopt.
Als het anders is, hoor ik het graag.
Toevoeging 26/1:
Onderstaande reactie van Packadi volgde binnen een paar uur. Alle lof voor de snelheid en het correcte afhandelen.
Inmiddels is ook het artikel bij Bol niet meer leverbaar. Dat betekent dat Packadi het, zoals ik al vermoedde, niet in het assortiment had.
Nu schrijft Packadi dat een medewerker een fout heeft gemaakt. Dat is niet de complete waarheid.
Ten eerste is er een fout gemaakt door een artikel bij Bol te plaatsen dat niet (meer) leverbaar was.
Ten tweede heeft een medewerker bij de bestelling van het niet-verkrijgbare artikel een ander, goedkoper, artikel bij de bestelling gevoegd.
Er is dus een opeenvolging van twee fouten gemaakt.
Packadi noemt slechts één, en geeft daarmee geen volledige openheid van zaken.
Ik verwacht van Packadi dan ook de omschrijving van de fouten die zijn gemaakt:
1 Hoe kan het dat een artikel bij Bol op de website wordt geplaatst, dat niet in het eigen assortiment voorkomt?
2 Hoe kan het dat vervolgens een medewerker bij bestelling van een niet in het assortiment aanwezig artikel verzuimt aan te geven dat het artikel er niet is, maar in plaats daarvan voor dezelfde prijs een goedkoper artikel opstuurt?
Het is voor mij nog steeds niet aangetoond dat bij minstens een van de twee fouten opzet in het spel is.

Réponse : Packadi