Padelshoppen Avis

2 204
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lynhurtig levering og altid konkurrencedygtige priser. Udover altid lynhurtig levering, laves der ofte gode dagtilbud, og ca. 1 gang pr måned laves der live salg med attraktive priser. Vender... Voir plus

Jeg skulle have internt Prismatch og de fiksede det med det samme, derudover fik jeg leveret dagen efter bestilling. Klasse service!

Har både været i butikken og bestilt fra deres webshop Begge ting var helt fantastiske, de har ekstrem god kundeservice i butikken og er meget venlige og hjælpsomme til at finde det rette bat... Voir plus

1. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

Padelshoppen er Danmarks førende padelshop med mærker som ZERV, Bullpadel, NOX, HEAD, Wilson, Babolat, Asics og mange flere. Hos os finder du et højt udvalg, men til de laveste priser. Vi har alt du skal bruge for at kunne brillere på banen og sidder klar til at rådgive dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi er kendt for vores hurtige levering (1-2 hverdage), vores priser, lange returret og ekspertviden på området. Vi har også fysisk butik på Holkebjergvej 120,Odense SV og Peter Bangsvej 97, Frederiksberg. som du er meget velkommen til at besøge.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 204)

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stilhed fra kundeservice - er nu ordnet

Der har tydeligvis været en misforståelse omkring udsendelse af en mail, dette er nu er rettet, og jeg har fået fuld refusion.
Ved mit første køb, blev jeg tilbudt en rabatkode på 10%, hvilket jeg gjorde brug af. Desværre skulle jeg bruge en anden størrelse, så jeg returnerede varen og bestilte en ny. Jeg gjorde opmærksom på, jeg syntes det ville være god service, hvis de refunderede beløbet, på det produkt jeg havde genbestilt, således at jeg fik 10% rabat. Det skete dog ikke og jeg har ikke hørt en lyd fra kundeservice😡

3 août 2023

Hej Inge.
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at du har skrevet denne anmeldelse når nu vi har svaret tilbage på din mail med beskeden: "Stik mig dit nye ordrenummer, så skal jeg nok refundere de 10% på den ordre 😉"

Jeg håber vi hører tilbage fra dig med dit nye ordrenummer så vi kan få givet dig de 10% rabat på din nye ordre.

Rigtig god dag.

Mangelfuld beskrivelse af padel-bat

Jeg købte dette bat (Varlion Maxima Summum Prisma Radio W) med en forventning om at det ville være supreme kvalitet. Desværre er jeg skuffet, det er et af de dyreste bat, men sammenlignet med mine 4 andre bats har det tydelige skavanker.

Først er der strap’en, den kan ikke kaldes en fejl, men er alligevel ikke af særlig høj kvalitet – her er Nox vel næsten the golden standard. Fair nok, andre mærker er heller ikke på samme niveau.

Dernæst er der udfræsningerne, som ikke skulle være udfræsninger… De aflange huller indeholder rester, de er ikke helt rene, til prisen synes jeg det er skuffende. Det har dog ikke betydning for funktionaliteten.

Men til sidst er der vægten… Battet er ganske let, lige under 360 gram, og jeg købte det fordi det af Padelshoppen beskrives som hovedlet, jeg ønskede noget der var lettere at manøvrere med. Desværre viser det sig at være ganske hovedtungt, mere end de andre bats jeg har. Et af dem er et Nox AT10 Genius 18K By Agustin Tapia 2022, og selv om det vejer mere, så er det et mellem-afbalanceret bat. Laver man kant-testen skal Nox ca 3 cm længere ud for at balancere ift. Radio, ergo er sidstnævnte mere hovedtungt.

Jeg har skrevet til Padelshoppen om sidstnævnte, men fik at vide at ”Varlion angiver dette bat som ”Medio-bajo” – så medium-lav. Dette kan selvfølgelig afvige alt efter produktion – igen håndlavet, så det er svært at lave hvert bat ens. Ift. vægten, så har vi bedt om at få battet så tæt på 360 gram som muligt. Derfor kan det godt afvige +- med et par gram fra dette.”. For mig er det at undvige, jeg påtaler at det helt bestemt ikke er et hovedlet bat sammelignet med andre bats, men de nævner kun vægten som et hele, og den er helt bestemt ok, som nævnt lige under 360 gram, det er fordelingen den er helt gal med. Jeg tør slet ikke gætte på hvordan Summum Prisma Airflow battet er med sin hovedtung tenderende fordeling.

Det skal siges at battet spiller ganske lækkert indtil videre, men jeg fornemmer at jeg skal flytte mere vægt, og dermed faktisk ikke har battet helt oppe som jeg plejer. Der er dog fin power i det.

Så læg endelig ikke for meget i beskrivelsen hos en forhandler, men det vidste man vel godt.

Stjernerne går udelukkende på beskrivelsen af battet, levering fra Padelshoppen er som regel altid tip-top.

EDIT 12.08.2023: Tak for tilbuddet om eventuel erstatning, men eftersom jeg har anvendt battet en del gange nu (men skiftet til et andet) og har afmonteret det originale overgreb for at påsætte Hesacore, så vil jeg ikke forvente at kunne reklamere længere.

9 août 2023

Hej KP.
Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at anmeldelsen ikke går på os som sådan, andet end de produkter vi sælger. Du er velkommen til at sende os en mail som en reklamationsindberetning af battet, så skal vi se om vi kan tilbyde dig erstatning.

Rigtig god dag.

En Blandet Oplevelse med Første Onlineindkøb hos Padelshoppen

Jeg har foretaget mit første onlinekøb hos Padelshoppen. Normalt foretrækker jeg at besøge fysiske padelbutikker, hvor jeg kan afprøve det ønskede udstyr inden købet foretages. Ikke desto mindre befandt jeg mig i en situation, hvor jeg havde brug for et nyt padelbat uden mulighed for at besøge butikken personligt. Jeg valgte derfor at afprøve onlinekøbsmuligheden, på trods af min indledende skepsis angående forsendelse af bat.

Jeg vil gerne fremhæve nogle positive aspekter af min oplevelse: Leveringen var bemærkelsesværdig hurtig, hjemmesiden var yderst brugervenlig, og kundeservicen var fair.

På den anden side ønsker jeg også at adressere nogle negative aspekter: Desværre var pakkeemballagen, i min opfattelse, ikke tilstrækkelig. Der var ingen beskyttelse eller polstring af battet under transporten. Papkassen var enkel i opbygning og bar tydelige spor af hårdhændet behandling fra GLS under forsendelsen.

På grund af den utilstrækkelige behandling, som min pakke havde modtaget, kontaktede jeg Padelshoppen. Dette gjorde jeg, da den modtagne ketcher havde skrammer og ridser. Det var uklart, om disse skader var opstået under transporten eller var til stede før afsendelsen. Padelshoppen tog min henvendelse alvorligt og garanterede, at skrammerne og ridserne var kosmetiske, baseret på de billeder, jeg fremsendte. På trods af min skeptiske holdning, idet papkassen havde tydelige skader, fandt vi en retfærdig løsning på problemet.

Min intention er at fortsætte mine indkøb hos Padelshoppen, dog vil jeg fremover undlade at købe bat online. Jeg vil personligt afhente dem, når behovet opstår og det igen bliver tid til at udskifte bat.

5 Stjerner - Hurtigt levering
5 Stjerner - God intuitiv hjemmeside
4 Stjerner - Kundeservice, fair
1 Stjerne - Forsendelse, emballage og beskyttelse af bat

1 août 2023

Perfekt

Super tilfreds👌Varerne lever fuldstændig op til mine forventninger. Kan anbefales👏

11 juillet 2023

Søgte nyt udstyr valget faldt på padle…

Søgte nyt udstyr valget faldt på padle shoppen. Nem overskuelig hjemmeside gode priser og når vare men bestiller er der næste dag nok også pga. det store udvalg af pakkeleverandører så for de min bedste bedømmelse. Måtte sende en par sko retur pga. størrelsen denne retur blev behandlet hurtigt, hade da ønsket af retur fragt var gratis her, men de skal jo også tjene penge.

17 juillet 2023

I en tid med elendig kundeservice, skiller de sig ud.

Har købt flere gange her, uden problemer.
Senest fik jeg et par sko, som jeg desværre ikke kunne passe. Nem retur og pengene hurtigt tilbage. Købte et par andre sko fra Head, som jeg måtte reklamere over. Igen, hurtigt svar, god service, nem klaring af problemet og bare overall 5 stjerner værdig.
Priser generelt fair, handler oftest når der er gode tilbud, hvilket der tit er. Hurtig levering og nem shop at handle på. Sjældent god service i år 2023 🥰

3 juillet 2023

Fremragende service!

Bestilte et Padelbat, hvor det efter en enkelt kamp gik i stykker. Meldte min reklamation og de refunderede pengene med det samme. Fremragende service!

7 juillet 2023

Osaka pro padel taske

Dejlig stor og rart stof. Der kan være 1 bat og med god vilje 2. Der er 2 små rum til nøgler mm på siden af tasken. De er små :-). Sidste stjerne kunne fås ved at det store rum havde haft en netlomme, hvor man kunne stille drikkedunk, hårbørste, klistrespray eller andet. Så ligger det ikke og triller rundt. Mobil ville også være nemmere at finde.
Som sædvanligt nemt at bestille og kommer til tiden.

11 mai 2023

Elendig service

Jeg er normalt ikke typen som anmelder firmaer, men min oplevelse ved Padelshoppen har drevet mig til tasterne. Jeg håber ved at dele mine erfaringer, at andre kan undgå at komme i lignende situation.

Jeg købte et Zev-bat hos Padelshoppen til 700 kr, som jeg brugte en gang af en time, hvorefter jeg erfarer at det er gået i stykker mellem to huller lodret. Jeg kontakter Padelshoppen og sender billeder, hvorefter de går med til at refundere pengene eller få et nyt bat magen til. Jeg vælger at at få et nyt bat magen til. Første gang jeg bruger battet så går det i stykker i opvarmningen. Jeg tænker at der må være en fejl med den sending bat, og kontakter endnu en gang Padelshoppen, og tænker det må være en formsag at få pengene refunderet. Men denne gang vil Padelshoppen ikke gå med til at refundere, idet at skaden nu er mellem huller vandret - da den type skade ift. Padelshoppen indikerer at man har gjort noget man ikke må med battet. På trods af at jeg har gjort alt efter reglerne, og mine medspillere kan bevidne det selv samme, så er der intet at gøre.
Så min oplevelse med Padelshoppen kostede mig 700 kr for en gang opvarmning og en times padel, fordi battet var gået i stykker vandret fremfor lodret.
Det synes jeg selvfølgelig er under al kritik, og jeg synes det er noget folk skal holde sig for øje, hvis man vil handle med Padelshoppen.

19 avril 2023

Hej Peter,

Mit navn er Jonas og jeg er den nye mand ved roret her hos Padelshoppen.

Jeg har set din anmeldelse, og jeg vil meget gerne tage en åben og konstruktiv dialog med dig om din oplevelse – det er vigtigt for os at forstå, hvad der er gået galt, så vi kan blive bedre og (forhåbentlig) rette op på det.

Vil du ikke være sød at kontakte mig direkte på js@zerv.dk, så vi kan finde en god løsning sammen?

Ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Padelshoppen.com

Vildledende sparpriser.

Hurtig levering af ordre. Deres sparpriser er ikke til at stole på. Købte et bat med 50% rabat. Efterfølgende kunne jeg se på Pricerunner at den har lagt til samme pris og enda billigere de sidste snart 3 måneder. De svarer i en mail at det et en udgået model og før prisen er da den kom for 2 år siden. Det er misvisende at skilte med rabat på en 2 år gammel pris.
Jeg returnere battet og må så betale for retur labelen.

8 juin 2023

Hej Brian.
Tak for din anmeldelse.

Det Padel bat du har købt er et slutsalgs produkt. Det vil sige at det er sat ned til en super skarp pris, og der må den være på rabat produktet indtil, at varen er udsolgt.

Du skal faktisk ikke skal føle dig snydt på nogen måde, men derimod være rigtig glad for, at få sådan en pris, da varen er ved at udgå, og derved sparer du ekstra mange penge.

Dbh. Asbjørn - Padelshoppen.

Av blev til Ahaaa!

Efter at have købt et bat online, som desværre ikke levede op til mine forventinger, idet kernen var alt for hård, da blev jeg ringet op af Asbjørn som tilbød mig en ombytning, og vejledte mig over telefonen. Jeg ombytter nu mit nye bat til en anden model og ser frem til at prøve det af. Jeg ændrer derfor min bedømmelse herinde fra 1 til 5 stjerner, da padelshoppen reagerer og er meget interesseret I at deres kunder får den bedste oplevelse. TAK Asbjørn!

15 mai 2023

Hej Kathrine.
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har fået købt et forkert bat. Hvis du kontakter os på vores kundeservice på mail info@padelshoppen.com, så er jeg sikker på at vi nok skal finde en løsning til dig :-)

Tilfredsstillende håndtering af reklamation

Efter køb af 2 padelbat, begge fra Wilson, oplevede vi, kort tid efter køb, at begge bat på hver sin måde blev beskadiget.
Vi kontaktede padelshoppen og efter en lidt lang proces blev vi imødekommet med en ombytning af bat.
En fuldt ud tilfredsstillende håndtering.
Næste bat bliver også købt gennem padelshoppen.dk 👍🏼

1 avril 2023

Kære Trine.
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre at du føler at du ikke er blevet mødt. Vi har undersøgt din reklamationssag og må desværre meddele at den ikke er gyldig. Dette skyldes at dit bat har haft sammenstød med andet end bolden. I dit tilfælde som du selv nævner underlaget på en padel bane. Et padel bat tåler desværre ikke at ramme sammen med hårde overflader såsom gulv, glas eller lignende. Samtidig har dit bat ikke haft en rammebeskytter på, som vi ellers anbefaler for at mindske skader som din. Det er desværre uheldigt, at skaden er opstået ved dit første brug, og derfor har vi valgt at tage sagen i egen hånd.

Dbh. Asbjørn - Padelshoppen.com