Réponse de Paidin Finans AB
Paidin är en faktureringstjänst för dig som vill fakturera utan eget företag. Du skapar din faktura, vi betalar ut din lön med komplett lönespecifikation, och sköter skatten åt dig. Inget företag behövs, inga startavgifter. Paidin passar frilansare, konsulter, hantverkare, kreatörer, musiker och alla som vill ta betalt för sina tjänster utan att starta bolag. Du fakturerar din kund precis som ett vanligt företag och får din lön insatt på kontot. Vår prissättning bygger på en trappstegsmodell där serviceavgiften är från låga 2,9%. Ingen minimiavgift, inga dolda kostnader, inga bindningstider. Du betalar bara när du faktiskt fakturerar. I tjänsten ingår löneadministration med arbetsgivaravgifter, skatteavdrag, semesterersättning och möjlighet till tjänstepension. Du loggar in tryggt med BankID och har full koll via en mobilanpassad portal. Paidin grundades 2015 och drivs av Paidin Finans AB med säte i Stockholm.
Suède

Réponse de Paidin Finans AB
Helt underbara! Första gången jag fakturerar genom de och jag gjorde fel och de hjälpte mig så snabbt. Så snälla och förstående!

Réponse de Paidin Finans AB
Erbjuder ett proffsigt bemötande men också vänlig och effektiv service. Jag har varit kund i flera år nu och är väldigt nöjd. Daniel svarar alltid snabbt och personligt på alla frågorna, även utanför ordinarie kontorstider. Rekommenderas utan förbehåll!
Fantastisk support! Smidigt och enkelt. Har använt i flera år. Rekommenderas varmt.

Réponse de Paidin Finans AB
Snabb, effektiv och personlig service. Rekommenderas starkt.