Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Door mijn eigen schuld, had ik een gepersonaliseerde Diamond Painting (van een eigen foto) veel te laat besteld voor de 80-jarige verjaardag van mijn vader. Na contact met de verkoper Painting E... Voir plus

3,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Hoor niks meer...

Bestelling geplaatst, zou verzonden worden binnen 24 uur, mail gestuurd, geen reactie, de reviews waren wisselend, dus dacht dat het bedrijf verbeterd was, helaas kom ook ik er nu achter, dat ze gewoon niks meer laten horen......

17 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Really didn’t expect to enjoy this as…

Really didn’t expect to enjoy this as much as I do. The kit came with everything I needed and the instructions were easy to follow. Once I got in the zone, I completely lost track of time but in a good way. VERY satisfying seeing it all come together.

17 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden ondanks slechte reviews op TrustPilot

Na alle recensies hier was ik na de bestelling van mijn Mysterie Diamond Painting-box een beetje huiverig. Zou ik echt weken moeten wachten? En zou de kwaliteit wel zo goed zijn als dat ik hoopte? De Track&Trace-informatie liet me een klein beetje in het duister tasten, maar een dag na de bestelling lag mijn pakketje al klaar bij het afhaalpunt! Na het openen van het pakket werd ik blij verrast door een aantal prachtige diamond paintings die ik zelf gekozen kon hebben. Echt supertof!

De paintings zelf zijn van zeer goede kwaliteit en worden geleverd met voldoende steentjes, wax, pen en pincet. De vierkante steentje liggen dicht tegen elkaar en sluiten goed (bij mijn vorige painting via BOL was dit niet het geval en de gaten/gleuven blijven een doorn in het oog). Heel erg tevreden over de service en kwaliteit van mijn bestelling bij Painting Expert. Ik bestel hier zeker vaker!

5 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een paar maande topbedrijf!geleden een…

Ik had een paar maanden geleden een eigen foto om te schilderen besteld bij painting expert.
Een foto van mijn kleindochters samen met mij op een bankje.
Toen ik bij de gezichten aankwam merkte ik dat het doek te klein was om het er goed op te krijgen, ik kreeg het niet mooi voor elkaar.
Ik was er echt verdrietig om omdat ik de rest al had geschilderd waar best wel een tijdje in was gaan zitten natuurlijk.
Ik had paint expert een mail gestuurd dat het zo mislukt was. Mede doordat ik zelf had geprobeerd er nog wat van te maken waardoor het alleen maar erger was geworden.
Tot mijn stomme verbazing konden ze mijn teleurstelling indenken en beloofden ze een groter formaat doek te sturen, per ongeluk stuurde ze hetzelfde formaat maar na een mailtje van mij daarvoor hebben ze mij het goede ( grote ) formaat gestuurd en daar hoefde ik helemaal niets voor te betalen!
Ik ben ze heel erg dankbaar, ontzettend aardig!
Topbedrijf!!

1 avril 2026

Service

Service, eher nicht. Von Rückgaberecht am Tag der Lieferung Gebrauch machen wollen da in“Mystery Box“ Bilder bestellt. Was kam waren nur Fussballbilder, zunächst Nachfrage mit Wunsch nach Fotos der gelieferten Bildern Dann Info das bei kein Anspruch auf Umrausch bzw. oder Rückabwicklung. Nach Hinweis auf Rechtslage im Internethandel keine Reaktion mehr. Die 30 € müssen wohl wichtiger sein als der Ruf. Schade eigentlich. Räumen wohl sie ihre Lager. Versand in Plastiktüte ist für Farben und Leinwand auch eher Suboptimal. Kurz besser anderen Anbieter wählen wenn kein Frust gewünscht.

15 mars 2026

Zeer klantgericht!

Na contact met de verkoper Painting Expert hebben ze alles in het werk gesteld om de m'n bestelling alsnog op tijd in huis te hebben, wat uiteindelijk net niet is gelukt...
Dit lag dus zeker niet aan Painting Expert.

Uiteindelijk de bestelling 2 dagen lager ontvangen; deze zat netjes verpakt en ook de afdruk van de foto is prachtig.

Zeker aan te raden!!

23 février 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht

De print lijkt niet op het voorbeeld maar dat was te verwachten. Echter de kwaliteit van de verf is om te janken. Ook de beloofde voor 23.59 besteld is de volgende dag in huis kan je op je buik schrijven.

Temu levert betere kwaliteit voor minder geld. En qua wachttijd is dat het prijsverschil wel waard

26 février 2026

Diamantpainting logo Corvette

Geweldig blij met onze diamontpainting! Het ontwerp is van mooie kwaliteit en het team heeft het ontwerp nog extra bewerkt zodat het resultaat nog mooier wordt. Dit is al onze 5e project en zal zeker niet de laatste zijn!

22 février 2026

Toppie

Mooi op tijd geleverd. En bij vraag om iets aan te passen zeer goed opgepakt en mooi gedaan. Super!!

19 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bestellen bij Painting Expert.

Niet bestellen bij Painting Expert.
10 februari een bestelling gedaan. Geen bevestigingsmail, geen klantenservice contact en geld weg.Voor 11:59. besteld de volgende dag NIET in huis.
Bestel hier niet.Vieze oplichters

15 février 2026

Top service!

Top service! Èèn potje verf was totaal uitgedroogd, binnen een week een nieuw pakket ontvangen!

13 février 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus