Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En god arbejdsplads med gode kolleger og super chefer 😄 Det er et super sabbatårs job, da de er meget fleksible ift at man kan få timer hvor det passer ind i ens eget program.

Noté 2 sur 5 étoiles

Min tid hos pakkecenternord har været svingende Lønnen er ikke noget at prale over i forhold til den mængde arbejde der forventes at blive udført på en vagt. Det sociale miljø synes jeg ikke er... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

🚨PakkecenterNord: 9400 Nørresundby 50B Denmark Dårlige arbejdsforhold. Dårlig inde klima. Ingen hjælpe milder til Tunge løft. Umoden chefer. Dårlig løn. IT programmer virker ikke op... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Dejlig arbejdsplads for unge

Jeg har arbejdet på PakkecenterNord i 2,5 år, og har været rigtig glad for min tid derude! Cheferne på de forskellige afdelinger er søde, og man får et godt fælleskab på sin afdeling. Super sted, hvis man har sabbatår eller er studerende.

16 avril 2026

En god arbejdsplads

16 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Min tid hos pakkecenternord har været…

Min tid hos pakkecenternord har været svingende
Det sociale miljø synes jeg ikke er særligt godt, der mangler noget sammenhold folk går bare rundt mest for sig selv og udføre arbejdet.
Derudover er det meget svært at få byttet sine vagter, hvis man skal noget meget vigtigt.
Der er mange tunge vare man skal løfte rundt på og det slider på kroppen og det gøre dagen ekstre hårdt at være der ude.
Alt i alt synes jeg det gode ved det er at det er fleksibelt og er et ok job,hvis man studere, men det var bare ikke en arbejdsplads for mig

7 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg arbejder hos PakkecenterNORD og har…

Jeg arbejder hos PakkecenterNORD og har kun gode ting at sige om stedet. Hverdagen er præget af et stærkt fællesskab, god struktur og klare arbejdsgange, som gør det nemt at holde tempoet højt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Ledelsen er tilgængelig og lydhør, og der er en kultur, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok – selv på de travleste dage. Der er fokus på både effektivitet og trivsel, og man mærker tydeligt, at alle brænder for at levere en god oplevelse til kunderne.
Hvis man værdsætter et job med fart på, gode kollegaer og en solid arbejdsplads, kan jeg helt klart anbefale PakkecenterNORD.

16 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super arbejdsplads med stor fleksibilitet

Jeg har været rigtig glad for min tid hos PakkecenterNORD. Det er et fedt og ungt miljø, hvor der er masser af plads til at være social med sine kollegaer. Det, jeg især har sat pris på, er fleksibiliteten i vagtplanen, som har gjort det nemt at få tingene til at hænge sammen.

13 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvordan er det at arbejde på Pakkecenternord

Min oplevelse på Pakkecenternord var rigtig god, jeg fik hurtigt tilbudt en koordinator stilling som jeg selvfølgelig tog imod da jeg godt kan lide at have ansvar. Jeg var glad for at det er et arbejde man nemt kan lære og blive god til.
Det er også utroligt dejligt at der ikke er super høje krav og man ikke behøves at skulle snakke/føre samtaler med ens kollegaer, man kan nemt trække sig hvis man får brug for det og bare gå i sin egne tanker mens man selvfølgelig laver arbejdet.
Arbejdstimerne er også til at forholde sig til og det er dejligt nemt at både byde på vagter, få vagter og bytte dem.

Alt i alt er Pakkecenternord et super dejligt og nemt arbejde med nogle skønne rammer.

12 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har en god oplevelse med at arbejde…

Jeg har en god oplevelse med at arbejde hos PakkecenterNord i Brønderslev. Arbejdsmiljøet er godt og der er et stærkt sammenhold blandt kollegerne. Man føler sig hurtigt som en del af teamet og tonen i hverdagen er positiv.
Der er altid hjælp at hente, hvis man har brug for det og både kolleger og ledelse er hjælpsomme og støttende. Det gør hverdagen meget lettere og mere tryg.
Alt i alt en arbejdsplads med gode mennesker og et skønt kollegaskab ☺️

12 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Denne arbejdsplads er ren udnyttelse

Denne arbejdsplads er ren udnyttelse. Vagter bliver ændret eller aflyst i sidste øjeblik, og når du møder op, kan du blive sendt hjem efter 2 timer. Brian Lentz er ligeglad med hans medarbejdere og sviner dem groft til både over besked og i virkeligheden.

Kan ikke anbefale at arbejde her

2 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke anbefale denne…

Jeg kan ikke anbefale denne arbejdsplads. Har sagt op efter kort tid.

-Cheferne er umodne og snakker respektløst til dig
-Der er klamt og beskidt
-Lønnnen er ekstremt lav

15 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bad working conditions, Immature bosses, Dust all over the place, also in the dining area.

🚨PakkecenterNord: 9400 Nørresundby 50B Denmark

Dårlige arbejdsforhold. Dårlig inde klima.
Ingen hjælpe milder til Tunge løft. Umoden chefer. Dårlig løn. IT programmer virker ikke optimalt. Støv over det hele, også ved spiseplads.

Tigger hans tidligere ansatte om gode anmeldelser på truspilot for at redde sit omdømme.

Hvordan kan det være lovligt?

🚨Pakkecenternord: 9400 Nørresundby 50B Denmark

Bad working conditions. Bad indoor climate.
No help for heavy lifting. Immature bosses. Poor pay. IT programs do not work optimally. Dust all over the place, also in the dining area.

Begging his former employees for good reviews on truspilot to save his reputation.

How can that be legal?

26 novembre 2025

God arbejdsplads!

En rigtig god arbejdsplads! Stemningen er altid god og man bliver hurtigt en del at teamet. Der er mulighed for selv at vælge sine vagter/ timer, hvilket gør det nemt at kombinere med ens hverdag. Varm anbefaling.

17 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus