À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Pamp udvikler software til frisører, barbershops og beauty saloner i Danmark, og hjælper beauty kunder med at finde og booke ledige tider.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Som bruger fungere det virkelig ikke.

Som bruger fungere det virkelig ikke.

14 avril 2026
Logo de Pamp Booking

Réponse : Pamp Booking

Hej Karl,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – selvom vi selvfølgelig er kede af at høre, at oplevelsen ikke var som forventet.

Brugeroplevelse og bookingflow er noget af det, vi går absolut mest op i. Vores mål er, at bookingflowet skal føles nemt og intuitivt.

Derfor vil vi meget gerne høre lidt mere om, hvad du har oplevet, så vi kan rette fejlen eller gøre det bedre. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på hello@pamp.dk, så vi kan finde en løsning på dit problemet og hjælpe dig videre.

Johannes fra Pamp

Noté 5 sur 5 étoiles

PAMP Booking har været en game-changer…

PAMP Booking har været en game-changer for vores virksomhed! Som ejere af en tatoveringsstudio, InkFinity Studio, var vi på udkig efter et effektivt og brugervenligt bookingsystem, der kunne håndtere vores kunders behov samt optimere vores interne workflow. PAMP Booking har ikke skuffet.

Platformen er ekstremt intuitiv, og det gør det nemt for både os og vores kunder at navigere i bookingprocessen. Vi kan nemt se alle aftaler i realtid, og det fleksible system gør det muligt at håndtere flere behandlere, tidsintervaller og særlige ønsker fra kunderne. Deres påmindelsesfunktion har reduceret no-shows markant, hvilket har gjort en stor forskel for vores forretning.

Derudover er supportteamet hos PAMP Booking altid hurtige til at hjælpe, hvis der er spørgsmål eller behov for justeringer. Det er en pålidelig og moderne løsning, som vi varmt kan anbefale til alle i skønhedsbranchen, tatovører, piercere eller andre, der har brug for et stærkt bookingsystem.

Vi har virkelig oplevet, hvordan PAMP Booking har lettet vores hverdag og forbedret kundeoplevelsen markant.

7 juillet 2024

TOP-TOP-TOP SERVICE!⭐️

Jeg er techsupport for en succesfuld Barber Shop, og i min stræben efter at optimere vores online håndtering stødte jeg på Pamp Booking.

At få sat systemet op har været en absolut leg - en glat og ubesværet proces, der taler til systemets brugervenlighed. Det er en fornøjelse at arbejde med, og prisstrukturen er yderst fornuftig, hvilket gør det til en overkommelig investering for enhver virksomhed.

Det, der virkelig sætter Pamp Booking i en klasse for sig selv, er deres enestående service. Jeg har en dedikeret kontaktperson, og svartiden er nærmest øjeblikkelig. Denne form for effektiv kommunikation gør det muligt for mig som forretningsindehaver at løse eventuelle udfordringer eller besvare spørgsmål på et splitsekund.

Som både kunde og barber er jeg begejstret for Pamp Booking og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. De har ikke blot leveret et enestående produkt, men har også bevist, at de forstår vigtigheden af førsteklasses service og kundepleje.

Jeg ser frem til fortsat at udvide vores samarbejde og kan med fuld overbevisning sige, at Pamp Booking er en uundværlig partner for enhver virksomhed, der søger en problemfri online bookingservice.

26 janvier 2024

God booking oplevelse

God booking oplevelse! Super nemt at finde tider og booke hos min frisør. Jeg har også Pamp appen, så jeg altid kan se mine kommende tider. Hurtigt og nemt 👌

9 janvier 2024

Overraskende nemt 👍

Normalt synes jeg godt det kan være lidt besværligt at booke tider. Man skal indtaste telefon nr. og sende engangskoder og alt muligt. Her oprettede jeg bare en bruger, bookede min tid og fik en bekræftelse med det samme. Jeg kan endda se et overblik over mine tider. Fedt 🙂

13 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt at booke tider

Min barbershop bruger Pamp til booking. Tidligere krævede det en masse sms-koder mv. at booke en tid, mega besværligt. Og det er en super fed app - nemt at booke og holde et overblik over sine aftaler, så man ikke glemmer en aftale. Kæmpe fan!!

12 janvier 2024

Det bedste system i Dk

Det bedste system i Dk! De har en masse forskelig funktioner som er meget brugbar, hvis du ønsker et nemt og godt system hvor alt er samlet i et skal du bruge Pamp!

10 janvier 2024

Bedste beauty booking system

Jeg har brugt Pamp flere gange til at booke ved min frisør Agnete Milton. Det er virkelig nemt at holde styr på min beauty kalender. Får også altid en påmindelse dagen før, hvis jeg nu skulle have glemt det. Pamp er en kæmpe game changer for beauty industriens booking. Er vant til elendige booking systemer som er umulige at logge ind på og finde rundt i og Pamp har et simpelt lækkert design. Alle beauty saloner burde bruge Pamp.

10 janvier 2024

Kan kun anbefale Pamp

Kan kun anbefale Pamp. Bookinger er super intuitive og jeg vil til hver en tid foretrække Pamp fremfor de “almindelige” booking sites. Jeg skulle booke en manicure og brugte mindre end to minutter på det. Sådan burde alle bookinger foregå. Kæmpe cadeau herfra

1 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus