Panacea Light Therapy Avis 232

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede ervaring met Panacea Light Therapy. Mijn roodlichtriem vertoonde plots een defect (niet alle lampjes werkten nog), maar na een mailtje kreeg ik snel een hele vriendelijke reactie. Zonder ge... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben enorme fan van de 'oude' maskers, maar de nieuwe (paars/roze) daarvan vind ik het enorm irritant dat de afstandsbediening geluid maakt. Helemaal onnodig. de draad van décoletté vind ik onhandig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben uiterst tevreden over mijn "Panacea Light Therapy paneel"! Ik gebruik deze nu zo'n 3 weken en ervaar dat de huid van mijn gezicht voller en steviger lijkt. Maar ik kocht de lamp vooral vo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had bij eerste aankoop al positieve review geplaatst . Nu bij tweede aankoop uitbreiding produkten ook weer hele positieve ervaring. De produkten (band paneel revive torch ) bevallen zeer goed . Nog... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Panacea Light Therapy is al vijf jaar specialist in hoogwaardige roodlichttherapie producten voor beauty en gezondheid. Roodlichttherapie is een innovatieve methode die gebruik maakt van specifieke golflengtes van rood licht om de huid, spieren en cellen te activeren. Deze natuurlijke therapie helpt bij het herstellen van de huid, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van het algehele welzijn. Wij werken voortdurend met de nieuwste technologie om de meest effectieve resultaten te bereiken. Elk product wordt met zorg ontwikkeld om jouw gezondheid te ondersteunen, of je het nu gebruikt voor huidverbetering, pijnverlichting of meer energie in het dagelijks leven. Bij Panacea Light Therapy staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service en ondersteuning, zodat je altijd kunt rekenen op een positieve ervaring.

Toegewijd aan jouw welzijn

Écrit par l'entreprise

Bij Panacea Light Therapy geloven we dat echte gezondheid begint met herstel op celniveau.
Daarom ontwikkelen we roodlichttherapie producten die wetenschappelijk onderbouwd zijn, veilig te gebruiken zijn en zichtbaar resultaat geven. Ons doel is om mensen te helpen zich energieker, gezonder en zelfverzekerder te voelen op een natuurlijke manier. We behandelen elke klant met respect en persoonlijke aandacht, omdat welzijn meer is dan alleen een product. Het is onze missie om jouw dagelijkse routine te verrijken met de kracht van licht.

Voor 23.00 besteld, morgen in huis!

Gratis en snel thuisbezorgd

Gratis en snel thuisbezorgd - 60 dagen retourneren - betaal geen verzendkosten

Coordonnées de contact

Promotion box for Panacea Light Therapy

Pure ontspanning, elke dag

Bekijk de laatste deals en exclusieve bundels voor jouw welzijn

4,7

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

super service

snel geleverd en duidelijk contact

27 août 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Bedankt voor de complimenten Jonathan! Wij wensen je veel profijt van de ReviveTorch :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg blij met het led masker

Heel erg blij met het led masker, heel snel geleverd en toen ik vragen had over hoe ik het het beste kon gebruiken werd mijn mailtje diezelfde dag nog uitgebreid beantwoord! Heel erg fijn!

26 août 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo blij bent met je LED masker voor roodlichttherapie! Dankjewel voor je mooie feedback. We wensen je heel veel plezier en mooie resultaten met het masker en staan altijd klaar om je verder te helpen

Noté 3 sur 5 étoiles

Instellen kan alleen 10 min en stinkt maar hopelijk werkt het wel

De band werd netjes bezorgd, binnen paar dagen. Hij ruikt wel enorm naar rubber of wat de stof ook is. De batterij is fijn, draadloos. Maar aanzetten en instellen vind ik lastig; ik krijg hem alleen op 10 minuten en kan hem niet langer instellen.
Ik hoop geen dure kruik te hebben gekocht.

24 août 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Beste Jen! Bedankt voor je review en feedback :) de TheraFlex infraroodriem kan je inderdaad instellen van 10 tot 30 minuten. Als je de knop 3 seconde ingedrukt houd krijg je meerdere opties qua tijd. Mocht dit niet lukken kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De Panacea infraroodband gebruikt rood en nabij-infrarood licht. Dat licht heeft een bewezen biologisch effect: het stimuleert je cellen om meer energie (ATP) te produceren, verbetert de doorbloeding en ondersteunt herstel van spieren en gewrichten.

Dat maakt dat het niet simpelweg “warm” aanvoelt, maar dat er op celniveau iets gebeurt wat je met een kruik nooit bereikt. Het idee is dus niet alleen comfort, maar ook daadwerkelijk herstel en ondersteuning van je lichaam.

ik hoop dat u snel profijt zult merken van de TheraFlex riem :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Levering was snel en goed

Levering was snel. Of het werkt weet ik nog niet. Oplader is wel een goedkoop dingetje en de oplaadbare batterijen passen in geen enkele andere oplader. Ook passen er geen andere batterijen in de lamp dus als dat goedkope ladertje kapot gaat kan ik de lamp ook weggooien.

17 août 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Hartelijk bedankt Jolanda, en veel plezier nog van de ReviveTorch. Al onze producten hebben een ruime garantie tijd, dus mocht er ooit iets met de batterij gebeuren, kan je gewoon bij ons terecht :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Correct contact met de medewerkers

Mijn pakket heeft vertraging opgelopen maar dat is door de medewerker goed opgepakt en opgelost.
Zelfs op zondag had ik een app contact vanwege een issue met bijgeleverde standaard.
Ik respecteer rust op zondag en had voor mij niet nodig geweest om reactie te geven op die dag, Dankzij een snelle respons hoefde ik niet tot maandag te wachten met montage. Mijn dank ervoor.

19 août 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Beste Ania, hartelijk bedankt voor de complimenten. Op zondag werken wij normaal inderdaad niet, maar we wilde u toch even helpen. Wij wensen u heel veel plezier van uw rood licht therapie paneel :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Het red light Panel straalt…

Het red light Panel straalt degelijkheid en kwaliteit uit…en ziet mooi uit.
De resultaten weet ik nog niet ivm ik hem nog maar een paar dagen…
De standaard ziet degelijk en zwaar uit,
maar de ophanging zou beter kunnen,
De bout-gaten zijn te groot / te veel speling voor de schroef-bout…ivm recht hangen…
Maar ben opzich na wat langere tijd afstellen best tevreden ….bedankt!!! 🙏. Groetjes…Toon. 👋

19 août 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Heel erg bedankt voor je uitgebreide terugkoppeling en je mooie woorden over het paneel. Fijn om te horen dat het goed bevalt en dat je na wat afstellen tevreden bent. We nemen je feedback over de ophanging zeker mee, daar gaan we iets mee doen.

Geniet van je sessies met het rood licht paneel en nogmaals dank voor het vertrouwen 🙏.

Top product!

6 août 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Bedankt Roel! Nog heel veel plezier ermee :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle afhandeling van m'n bestelling

Snelle afhandeling van m'n bestelling.
En toen ik daarna nog een aantal vragen had werd ik snel, geduldig en vriendelijk te woord gestaan via WhatsApp.
Mijn complimenten!

10 août 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Hartelijk bedankt voor de complimenten! Nog heel veel plezier van uw rood licht therapie paneel :)

snelle levering

snelle levering, hopelijk nu ook resultaat

30 juillet 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Bedankt! Mocht je nog vragen hebben, horen wij het graag!

Fijn en ontspannen

Nog niet direct resultaat, maar door de ontspanning zachtere uitdrukking

25 juillet 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Wat fijn om te lezen dat je al ontspanning ervaart en merkt dat je uitdrukking zachter wordt. Dat is een mooie eerste verandering. Bij consistent gebruik zul je merken dat de resultaten vaak vrij snel volgen. Mocht u nog vragen hebben, horen wij het graag! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Een hele fijne service en altijd bereikbaar!

Altijd gelijk antwoord op je vragen, ik zelf via app verkeer, zeer vriendelijk en leggen alles heel goed uit.
Nu de nek-decolleté masker besteld.
Ik had zelf al het gezicht masker.
Super netjes in de doos en snel geleverd.
Mijn dochter heeft nu ook het gezicht masker besteld ! Ook snel binnen.
Bedankt voor de goede service !
Het is Anita maar staat geloof ik op mijn man zijn naam en die gaat niet zo snel met een masker zitten hoor🤣

30 juillet 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Fijn om te horen Rene! Nog heel veel plezier van het LED Gezichtsmasker!

Hahaha ik had het vermoeden al maar Rene kan ook een vrouwennaam zijn, ookal schrijf je het dan anders geloof ik haha. Iig veel plezier er van en uw dochter ook :)

Littekens

Al na een week resultaat, zeer tevreden.
De lamp wordt door ons dagelijks gebruikt, buiten het feit dat het liggen onder de lamp zeer ontspannend is hebben we resultaat voor huidproblemen en genezing.

27 juillet 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Beste Astrid, ontzettend fijn te horen dat het ATP Pro 1500 rood licht paneel goed werkt voor jou! Ik wens je er nog veel plezier van en mocht je vragen hebben, staan we voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service en erg vriendelijk

Ik heb het led masker besteld en had een paar vragen erover ivm erg gevoelige huid. Ze denken heel goed met je mee. Klantenservice is top. Over het masker kan ik nog niks zeggen heb het vandaag voor de 1e keer gebruikt

28 juillet 2025
Avis spontané

Réponse de Panacea Light Therapy

Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden :) We wensen je nog veel plezier met het LED masker en mocht je nog vragen hebben staan we voor je klaar!

Alles prima fijn artikel

Alles prima fijn artikel

3 juillet 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Bedankt Barbara, mocht je nog vragen hebben , staan we voor je klaar! :)

Fijn Panacea Red Light Masker, behulpzame klantenservice

Fijn Panacea Red Light Masker, ik heb het nog pas een aantal keren gebruikt maar merk nu al dat mijn huid er beter uitziet dan eerst.
Bovendien was de klantenservice bij het bestellen en ook na ontvangst super vriendelijk en behulpzaam.

27 juin 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Wat ontzettend fijn om te horen dat het Panacea Masker al zo snel effectief is bij je :) Mocht je vragen hebben, kan je bij ons terecht! :)

supergoed product

supergoed product. Hygienisch, relaxerend, doeltreffend. Ben er heel blij mee.
Handig in gebruik, sluit perfect op het gezicht aan.
Makkelijk te reinigen.
Ik ben een tevreden man.
peterde wilder

26 juin 2025

Réponse de Panacea Light Therapy

Wat super fijn om te horen dat u tevreden bent over het LED Gezichtsmasker van Panacea :) Mocht u nog vragen hebben staan we voor u klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik hem iedere morgen

Ik gebruik hem iedere morgen. Ik voel mij veel beter na gebruik. Ik heb denk ik fybromealgie. Goed om de ochtend mee te beginnen. Mij twee panelen hadden slechtwerkende aan en uit knoppen. De panelen werden zonder aarzeling omgeruild. Zeer tevreden.

7 juillet 2025
Avis spontané

Réponse de Panacea Light Therapy

Zo dat is geweldig om te horen, ook leuk om jullie even kort te ontmoeten :) Ik wens je nog heel veel profijt van de panelen!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus