Hele goede ervaring met Panacea Light Therapy. Mijn roodlichtriem vertoonde plots een defect (niet alle lampjes werkten nog), maar na een mailtje kreeg ik snel een hele vriendelijke reactie. Zonder ge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben enorme fan van de 'oude' maskers, maar de nieuwe (paars/roze) daarvan vind ik het enorm irritant dat de afstandsbediening geluid maakt. Helemaal onnodig. de draad van décoletté vind ik onhandig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben uiterst tevreden over mijn "Panacea Light Therapy paneel"! Ik gebruik deze nu zo'n 3 weken en ervaar dat de huid van mijn gezicht voller en steviger lijkt. Maar ik kocht de lamp vooral vo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Had bij eerste aankoop al positieve review geplaatst . Nu bij tweede aankoop uitbreiding produkten ook weer hele positieve ervaring. De produkten (band paneel revive torch ) bevallen zeer goed . Nog... Voir plus
L'entreprise a répondu
Panacea Light Therapy is al vijf jaar specialist in hoogwaardige roodlichttherapie producten voor beauty en gezondheid. Roodlichttherapie is een innovatieve methode die gebruik maakt van specifieke golflengtes van rood licht om de huid, spieren en cellen te activeren. Deze natuurlijke therapie helpt bij het herstellen van de huid, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van het algehele welzijn. Wij werken voortdurend met de nieuwste technologie om de meest effectieve resultaten te bereiken. Elk product wordt met zorg ontwikkeld om jouw gezondheid te ondersteunen, of je het nu gebruikt voor huidverbetering, pijnverlichting of meer energie in het dagelijks leven. Bij Panacea Light Therapy staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service en ondersteuning, zodat je altijd kunt rekenen op een positieve ervaring.
Écrit par l'entreprise

Gratis en snel thuisbezorgd
Veerstraat 13A, 1404CG, Bussum, Pays-Bas

A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Prima service en uitleg over de infraroodband die er anders uitzag dan dat ik verwachtte waardoor ik eerder besloot deze te retourneren. Echter door de prima uitleg en service hier toch van afgezien. Nu gebruik ik de band naar volle tevredenheid.

Réponse de Panacea Light Therapy
Ik vind de batterij is snel op. Ik heb het 2-3 minuten/dag gebruikt alleen avontijd, 4 keer het is leeg. Het was de eerste keer geladen.

Réponse de Panacea Light Therapy
Zo geweldig goed behandeit door de klantenservice ! Net een masker gekocht toen kwamen ze met een aanbieding mocht ik alsnog gebruik maken van de aanbieding! Too !

Réponse de Panacea Light Therapy
Wow, first of all I caught a big discount that they were providing exceptionally, letting me know by e-mail, and it seemed genuine, not a marketing trick. Then, I was also able to choose a gift - not something very cheap! My package arrived one day after! And they replied to a question I sent very swiftly and kindly, very considerate.

Réponse de Panacea Light Therapy
Wij zijn heel blij. Super snel bezorgd.
Heel goed verpakt. Vriendelijke afhandeling.
Kortom heel tevreden.

Réponse de Panacea Light Therapy
Wij zijn heel tevreden over de geleverde producten, ze geven zelfs al resultaten.
Ik had eerst de Torch besteld en behandel daar mijn enkel en voet mee, en daarna hebben we de ATP Pro 350 besteld, heel fijn voor de rug en spieren en evt je gezicht. en ook heel prettig is de snelle levering!

Réponse de Panacea Light Therapy
positief verrast door de snelle respons n.a.v. beschadiging standaard en ook met de vlotte afhandeling van de klacht.

Réponse de Panacea Light Therapy
Het licht doet wat het moet doen, allen bij vol opgeladen gaat ie al snel leeg. En na zoveel minuten valt hij automatisch uit.

Réponse de Panacea Light Therapy
Heel blij met mijn red Light masker en de 4 in 1 wand. Ook heel blij met de goede en vriendelijke service van Panacea. Ik gebruik beide artikelen pas kort dus nog te kort om te beoordelen, maar het voelt heel goed. De 4 in 1 wand is heel prettig in gebruik. Ik heb zelfs nog iets extra,s ontdekt, je kunt er nl je wenkbrauwen en daardoor je oogleden mee liften.Heel makkelijk, onder je wenkbrauwen zetten en terwijl je de huid een beetje optilt zachtjes naar boven duwen. Positief toch!

goede communicatie, goede lamp
negatieve is wel dat de lamp niet in het midden van mijn behandeltafel hangt maar beetje naar de kant en dat de programma's niet op de afstandsbediening staan

Réponse de Panacea Light Therapy
Wat ik goed vond was dat op vragen van mijn kant meteen een reactie kwam. Daardoor bleef dit bedrijf voor mij heel betrouwbaar ondanks het gegeven dat ik door omstandigheden langer op mijn pakketje moest wachten.

Réponse de Panacea Light Therapy
Ik ben tevreden over het product
Mooi materiaal.
Makkelijk in gebruik
Leuk cadeau erbij gekregen.
En buiten dat hadden ze nog een keer het cadeau gestuurd .
Wat ik mocht houden

Réponse de Panacea Light Therapy
Ik kreeg, in het weekend, bijzonder snel, via de app antwoord op mijn vragen en ook heel uitgebreid. Ook in de dagen erna als het nog vragen had krijg ik direct weer antwoord. De producten werden binnen één of twee dagen ontvangen, en ook het retour sturen ging zonder problemen. We zijn erg blij met het product, we hebben het besteld vanwege pijnklachten en huidproblemen en hebben er nu al baad bij. Kortom, een tevreden klant

Réponse de Panacea Light Therapy
Ik heb de revive torch besteld omdat ik diepe/heftige brandwonden heb.
Of dit werkt ga ik nog zien want ben altijd wat sceptisch over dit soort dingen maar ik voel wel echt wanneer het ‘teveel’ word en ik moet minderen met minuten en sessies, heel apart.
Wel wil ik echt pluspunten geven aan de klantenservice. Toen ik de torch aan deed zag ik namelijk maar 1 van de 3 lampjes daadwerkelijk branden en dacht dat deze kapot was.
Ik heb meerdere keren heen en weer gemaild en het contact was altijd erg snel en heb dit contact ook als vriendelijk en behulpzaam ervaren.

Réponse de Panacea Light Therapy
Sinds enkele dagen heb ik de torch kunnen gebruiken. Lekker handzaam apparaatje. En net als bij de Pro panelen die ik ook in huis heb zijn de stralingen voelbaar in de pijnlijke gewrichten. Met de panelen eerlijk gezegd sterker voelbaar, maar de torch doet echt z'n best.
Alleen wel opletten met de kop waar de LEDs in zitten, want die wordt tijdens het behandelen aardig heet. Dat is bij een ronde van 5 minuten nog te doen, maar als je bij ernstige klachten 3 rondes van 5 minuten wilt doen, wordt de kop gloeiend heet! Dus voorzichtig zijn met waar je de kop bij het bepaalde lichaamsdeel wilt houden, dus dat je sowieso een paar centimeters van het lichaamsdeel vandaan blijft!
Maar voor de rest voelt het heerlijk aan en ik ben er erg blij mee!

Réponse de Panacea Light Therapy
Ik heb hem voor me vriendin gekocht voor der verjaardag en ze gebruikt hem echt elke avond minimaal 25 minuten lang!
Ze is er heel blij mee :)

Lichtpaneel is super!
Goede kwalitieit voor goede prijs. Fijne ervaring in gebruik - alsof je in het eerste lentezonnetje zit. Een aanrader voor iedereen die meer kracht en gezondheid kan gebruiken.

Réponse de Panacea Light Therapy
En savoir plus sur les différents types d'avis.