Jeg gik på hjemmesiden. Shoppen fungerede perfekt, fik omg. bekræftelse på ordren samt hurtig levering via GLS. Varen var som beskrevet. Meget glad for dette køb. Kan anbefale Pandetermometer.dk
Lisez les avis des autres
Nem og overskuelig hjemmeside, super dejligt at modtage en mail med en kort og præcis forklaring på hvordan pandetermometeret fungerer, og hvad der kan fororsage problemer og hvordan de afhjælpes. Jeg... Voir plus
Vi købte termometeret for at hurtigt kunne finde ud af om vores bare eventuelt har feber, for ikke at bøvle med en endetarms måling hvis ikke det var nødvendigt. Som hurtig måling kan du ikke finde en... Voir plus
Vi har købt et Berrcom Pandetermometer og forstod til at starte med ikke helt det med indstillingen af difference. Men vi fik professionel rådgivning af deres support-medarbejder Mia gennem mail. Tusi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Pandetermometer.dk - alt udstyr til febermåling i hjemmet. Kvalitetsprodukter med høj nøjagtighed, alle er gennemtestet og certificeret, fordi det handler om vores families sundhed & helbred.
Coordonnées de contact
Ved Anlæget 6b, 7100, Vejle, Danemark
- kontakt@pandetermometer.dk
- pandetermometer.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Hurtig levering og hurtig hjælp til…
Hurtig levering og hurtig hjælp til spørgsmål om produktet.
Gik godt og hurtigt
Fantastisk service
Hurtig levering. Har afprøvet det og hvor er det bare super nemt at betjene. Fantastisk med personligt skriv vedlagt pakken. Helt sikkert 5 stjerner herfra. Glæder mig til at give det ene af de 2 jeg købte i julegave.
Godt produkt og hurtig ekspedition
Godt produkt og hurtig ekspedition. I kunne godt have oplyst at der ikke var batterier til det pandetermometer vi købte. Det forventer man !

Pakken kom som lovet
Hurtigt levering og godt produkt.
Det hele har virket perfekt ved køb af…
Det hele har virket perfekt ved køb af pandetermometer
Købt i mandags først modtaget i dag…
Købt i mandags først modtaget i dag fredag, selvom der står gratis ekspres levering og nu kan jeg så heller ikke kalibrere det, fordi ingen manual medfølger men jeg skal scanne en kode det linker til hjemmesiden, men her står manualen ikke - det linkes igen til et dokument - men det dokument der ligger bag kan jeg ikke åbne - så kan slet ikke bruge det og har måttet købe andet termometer til min pt syge baby. Æv æv. Hvorfor medfølger sådan vigtig information ikke eller står i fuld ordlyd på hjemmesiden??

Réponse de Pandetermometer.dk
Pandetermometeret måler slet slet ikke…
Pandetermometeret måler slet slet ikke korrekt. Min datter havde 39,1 i feber. Dette termometer målte hende til 36,9. Spild af penge!

Réponse de Pandetermometer.dk
Måler ikke korrekt Tror mere på…
Måler ikke korrekt Tror mere på almindelig termometer desværre

Réponse de Pandetermometer.dk
Virkelig godt produkt til børn
Stor anbefaling af produktet til ens børn. Har brugt den på begge mine til at måle temperatur. Stor fordel det kan gøres mens de sover uden de mærker noget. Man skal lige måle lidt forskellige steder på panden for at få den helt rigtige måling.
Stor anbefaling!
Hurtig levering og fint produkt
Der var meget hurtig levering og produktet fungerer efter hensigten.
Hurtig levering og godt produkt
Produktet ok ,men lidt belastende…
Produktet er ok ,men lidt belastende man får besked om at det er afsendt og så går der flere dage før leverandør skriver det er modtaget hos dem. Et produkt er ikke afsendt fordi man udskriver en pakkelabel og kan trække betalingen. Er ellers tilfreds med produktet.

Nemt termometer
Nemt termometer. Skønt med en håndskrevet hilsen. Følte mig næsten som i en fysisk butik.
Hurtig levering og nem at bruge.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.