Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... Voir plus

L'entreprise a répondu
Godt udvalg af møbler til hunden, i dette tilfælde en lille sliske til sengen. Der er gode muligheder for valg af stof og farve, så det passer ind i hjemmet. God information processen igennem og god s... Voir plus
En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: først modtog jeg alle farveprøverne; fandt en fin farve; gik på hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg ønskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbød 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation næppe ville give et... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Frederikshåbvej 53, 7183, Randbøl, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Pandora Living
Fantastisk service. Selvom varen blev produceret på bestilling, formåede Pandora Living stadig at levere hurtigt og præcist. I øvrigt fantastisk kvalitets produkt

Réponse de Pandora Living
Vi har for 2 gang købt en foldemadras fra Pandora Living. Begge produkter er rigtig god kvalitet og lever til fulde op til vores forventninger. Leveringstiden var også kort begge gange. Kan kun anbefale deres produkter.

Réponse de Pandora Living
En og hurtig levering og et fantastisk produkt

Réponse de Pandora Living
Fantastisk oplevelse af første forespørgsel om produkt i kundeservice, til bestilling og levering. Fik med hjælp fra kundeservice også leveret en special fremstillet cover til min Pazel sækkestol. Man sidder rigtig godt i stolen. Leveringstiden er fuldt overholdt.

Réponse de Pandora Living
Så fint et produkt, bare meget ærgerligt en fragtmand sætter papkassen uden for døren i regnvejr, når der er en carport lige ved siden af.

Réponse de Pandora Living
Mega tilfreds både med besøget i showroom og selve bestillingen som vi foretog over nettet i deres forretning.
Leveringstiden var hurtigere end forventet og drengen var mega glad for sin nye foldemadras.
Dejlig oplevelse.

Réponse de Pandora Living
flink og venlig betjening ved opkald.
bestilte 2 madrasser til vugger og de kom hurtigt og er en fin kvalitet.

Réponse de Pandora Living
Kontaktede kundeservice før salg for mål på børnesofaen (klassisk), da det kun er "lounge udgaven" der havde målfast skitsetegning og får oplyst et dybdemål, som senere viser sig ikke helt at stemme, (dog var ryglænet oplyst som ca. mål, men bliver så ubehageligt i virkeligheden for større børn). Her ville jeg ønske at jeg var taget over i deres Showroom inden køb og vil anbefale andre kunder at gøre dette, da ingen returret eksistere, fordi produkterne fabrikeres for hvert køb (smart for virksomheden) og jeg desværre bekræfte at kundeservice ikke er eksisterende efterfølgende. Jeg kan læse på andre 1-stjernet anmeldelser, at de aldrig tager ansvar, det er altid kunden der er forkert på den og ingen afhjælpning. Jeg var først i dialog med en Thomas om hjælp med videresalg af sofaen, evt. fra deres Showroom da den jo er helt ny og ubrugt, også med tab for mit vedkommende - Pludselig lige midt i dialogen med Thomas, som jeg havde skrevet med et par gange, skriver en Melanie yderst kort og kontant: "Vi kan desværre ikke være behjælpelige med at sælge børnesofaen". Jeg havde delt billede af skitsemål fra den anden model med Thomas og gjort opmærksom på vejledningen inden køb, men det blev bare lukket kontant ned af Melanie - Så jeg bistår desværre de andre kunders 1-stjernet anmeldelser, da min henvendelse blev lukket ned promte, med den korte besked, så alt i alt en trist oplevelse som kunde.
Mht. jeres unavngivet svar 13/5-26, så var det ikke præcise mål, Michelle skrev ca. mål i hendes mail svar, hvilket er korrekt da målet ikke passer. Utilfredsenheden kommer af den måde sagen promte blev lukket ned på af Melanie, efter en længere og detaljeret dialog med Thomas.
Så det ændre desværre ikke min bedømmelse, eftersom der ingen afhjælpning eksistere eller forståelse syntes at være hos denne virksomhed. Hvilket andre 1-stjernes anmeldelser også giver udtyrk for, kunden er altid forkert på den, når der opstår problemer. Trist oplevelse.

Réponse de Pandora Living
Har modtaget fin og flot foldemadras - har dog endnu ikke taget den i brug så kan ikke anmelde kvaliteten, men der virker absolut ok. Til gengæld var levering en skuffelse - blev løbende holdt orienteret om status på bestilling og senere også levering, der blev bekræftet at ville ske en given dag. Det planlagde jeg efter så jeg kunne være hjemme, men blev så dagen før kontaktet af en chauffør, der kun meget dårligt talte og forstod dansk. Kunne dog forstå at han var på vej, men måtte så sige at levering jo først skulle ske næste dag - og der var ingen hjemme og jeg ønskede ikke madrassen blot blev sat udenfor. Ved ikke om han helt forstod det eller blot var ligeglad, men 5 min senere fik jeg en elektronisk besked om at levering var sket. Det er på ingen måde acceptabelt, og derfor de 3 stjerner - havde levering sket som lovet var de 3 stjerne blevet til 4 eller måske 5. Så vil foreslå I overvejer alternativt transportfirma.

Réponse de Pandora Living
Jeg har købt en foldemadras. Den er virkelig fin.
Bare en skam at leveringstiden er så lang.

Réponse de Pandora Living
Virkelig dårlig oplevelse ifm. en reklamation, hvor vi fra første øjeblik fik smidt i hovedet at vi selv måtte have revet og flået produktet i stykker for at ødelægge det, for "vores produkter fejler aldrig og det er dig der skal bevise de gør efter 1 år". Vi har ikke selv ødelagt det og virksomheden løber fra sit ansvar om garanti i 2 år.