À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

Écrit par l'entreprise

Sinds 2019 zijn wij een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies aan huis. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Wij maken gebruik van eigen installatieteams en u bent dan ook verzekerd van een vakkundige oplevering van uw eigen zonnestroomsysteem. Onze landelijke servicekantoren bieden u ook na oplevering een uitstekende nazorg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb vorig jaar zonnepanelen bij hen…

Ik heb vorig jaar zonnepanelen bij hen besteld. De kwaliteit voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen. Ze produceren minder energie dan geadverteerd. Ze werken nu nog wel, maar we zullen zein

4 juin 2025

Slechte service

Begin 2023 zonnepanelen laten leggen door dit bedrijf, dat was nog OK, maar de service en nazorg is heel slecht. De opbrengst blijft ver achter vergeleken met wat er "verwacht" werd. In het contract staat dat ze je dan gaan helpen het op te lossen en dat je gecompenseerd wordt, maar je wordt in plaats daarvan aan het lijntje gehouden (zoals ik ook in andere reviews lees; herkenbaar dus). Contactverzoeken worden genegeerd en de directeur hult zich in stilzwijgen. Inmiddels is het bedrijf gestart met thuisbatterijen en ook hier worden weer "garanties" gegeven. Maar letterlijk tot aan de (thuis)voordeur waarschijnlijk. Ik zou niet met deze partij in zee gaan. Ik heb er zelf i.i.g. heel veel spijt van.
Mocht er alsnog een oplossing komen, dan zal ik deze review bijwerken. Dat lijkt mij fair.

29 avril 2026

Zeer slechte service

Toen we ze wilde kopen waren ze erg actief. Nu we problemen hebben zijn ze niet thuis. Je komt er niet doorheen en wordt aan het lijntje gehouden.

Ik zou niemand aanraden hier panelen te kopen.

14 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Na wat onderzoek van zonnepanelen…

Na wat onderzoek van zonnepanelen uitgekomen bij Paneco. Door het fijne contact met René besloten om voor Paneco te kiezen . Heldere uitleg en een duidelijke offerte. Hele snelle levering. De vakmannen die kwamen verdienen ook een dikke pluim. Heel erg vriendelijk. Ook het vervangen van de pannen wordt goed voor gezorgd. Kortom een bedrijf die service hoog heeft staan en die ik zeker kan aanbevelen! Top service 👍🏼

16 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden met de service van Paneco! Sven, de monteur, is echt een vakman. Hij weet werkelijk overal vanaf en neemt de tijd om alles perfect te installeren. Hij werkt nauwkeurig, denkt mee en zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is. De installatie verliep vlekkeloos, en ik kon meteen merken dat ik met een professional te maken had.

Kortom: een geweldige ervaring en een bedrijf dat ik zeker kan aanraden. Dankjewel, Sven en het team van Paneco!

20 février 2025

Service Bagger

wij hebben 9 panelen in september laten leggen door Paneco
het verkoop ging vrij snel en de montage ging ook goed
daar was op niks aan te merken
Maar de service is om niet naar huis toe te schrijven gewoon bar slecht
panelen haalde maar de helft van de opbrengst meerdere malen gebeld zou terug gebeld worden dus niet moet er zelf achter aan gaan eindelijk afspraak gemaakt panelen lagen te dicht bij elkaar
deze hebben goed gelegd maar nog niet opgelost weer er achter aan afspraak gemaakt komen ze een dag te vroeg had verlofdag genomen voor de afspraak 2 tigo's weg gehaald die werkte niet
foto van gemaakt dat er meer panelen in de schaduw liggen
zouden ze langs komen om dat optelossen vrije dag genomen niet opkomen dagen
weer gebeld zouden terug bellen laatste contact begin januari
maar niks meer gehoord tot vandaag 9-2-2024
van de van de week maar contact met mij rechtsbijstand verzekering (zal later een feedback maken hoe het afgelopen is)
verkopen OK maar service Bagger

9 février 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus