Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Most friendly shop for every kind of guitar plectrum needs. You can find many different types of plectrums from many producers around the world in this shop. Owner Egbert is very friendly and helpf... Voir plus
L'entreprise a répondu
De laatste bestelling van 2025 gedaan Ook nu weer de super service en kennis van Egbert. Papa’s Plectrums is de enige in Nederland waar je terecht kan voor de Blue Chip plectrums uit Amerika. O... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Papa’s Plectrums biedt inmiddels ruim 2500 soorten plectrums, en dat aantal groeit elke maand. Sinds 2008 zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwd adres met een steeds grotere klantenkring. Zowel de liefhebber als de professional weet ons te vinden voor een bijzonder breed assortiment aan (bedrukte) plectrums en band merchandise. Naast gewone merkplectrums vind je bij ons ook bedrukte plectrums, opbergblikjes, miniatuur gitaartjes en drumstellen. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan bandmerchandise zoals patches, buttons, sleutelhangers en pinnen. Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Dan slaag je bij ons gegarandeerd. Dankzij onze vaste voorraad kunnen we bovendien bijzonder snel leveren. Wil je liever eerst zelf iets bekijken of je bestelling afhalen? Dat kan in Lopikerkapel (bij Utrecht). We werken niet met strikte openingstijden, maar op afspraak ben je altijd welkom.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- papas-plectrums.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Net bedrijf via marktplaats een…
Net bedrijf via marktplaats een bestelling geplaatst. Kwam iets later dan verwacht maar liet keurig weten dat hij op vakantie was en bood z’n excuses aan. Zorgde ervoor dat het op de beloofde dag bezorgd werd. Helaas was het niet de goed maar Egbert deed niet moeilijk en stuurde alsnog de goede na de andere hoefde niet retour. Dat zegt ook wel iets over het vertrouwen wat Egbert in z’n klanten heeft Top dat je zo met klanten omgaat. De volgende bestelling gaat zeker daar geplaatst worden. Nogmaals dank je wel Egbert 👌🏾
Band Merchandise en plectrums snel geleverd
Deze verkoper benadert de geïnteresseerde bezoeker op pro-actieve wijze, informeert, reageert snel en levert dezelfde dag af naar het verzendbedrijf.
Duidelijke produktinformatie.
Ik ben helemaal tevreden.

Réponse de Papa's Plectrums
Goede service en snelle verzending
Snelle verzending, artikelen zoals omschreven, goede kwaliteit en zeer goede klantenservice

Top plectrums
De laatste bestelling van 2025 gedaan
Ook nu weer de super service en kennis van Egbert.
Ook de Golden Gate plectrums uit Japan zijn leverbaar. Die mogen zeker niet ontbreken voor iedere gitarist.
Alle geleverd tegen een eerlijke prijs.

Réponse de Papa's Plectrums
Het is gewoon een top winkel en website…
Het is gewoon een top winkel en website
Ene dag besteld en snel en netjes bezorgd.

Super goede service ontvangen
Supergoede service bij Papas-plectrums.nl, daarom kom ik hier altijd graag terug. Je kunt rekenen op snelle verzending en duidelijke, prettige communicatie. Onlangs heb ik een aantal Blue Chip plectrums gekocht tegen een eerlijke prijs. Egbert is de enige in Nederland die deze aanbiedt, en zelf bestellen in Amerika wordt al snel erg kostbaar. Absoluut een aanrader!

Groot aanbod en topservice
Ik koop vaker plectrums bij Papa' s Plectrums en ben altijd erg tevreden over de snelle levertijd en het aanbod.
Sinds kort biedt Papa' s Plectrums (als enige in Nederland) Blue Chip plectrums aan, omdat dit voor de akoestische gitaar erg goede plectrums zijn heb ik deze in twee maten besteld. Helaas bleken deze nog niet op voorraad. Egbert van Papa' s Plectrums nam direct contact op met mij en hield mij goed op de hoogte van de status van de bestelling. Het was even wachten maar na twee weken had ik ze binnen. Omdat ik even moest wachten op de levering mocht ik gratis wat extra plectrums uitkiezen, erg tof!

Topervaring
Snelle levering en vooral het persoonlijk contact naar aanleiding van de bestelling was top! Met goede adviezen over type plectrums en informatie over levertijden. En sowieso een webshop met uitgebreid assortiment. Aanrader dus!

De top.
Er is geen bedrijf ter wereld dat zo veel kennis heeft van het kleinste onderdeeltje dat menig muzikant nodig heeft. Eigenaar Egbert is zelf een plectrum en de papa van miljoenen plectra. Het meedenken en de service is oneindig, respect.

Réponse de Papa's Plectrums
Most friendly and detailed shop for your plectrums
Most friendly shop for every kind of guitar plectrum needs.
You can find many different types of plectrums from many producers around the world in this shop. Owner Egbert is very friendly and helpful.
Papas Plectrum online website has very details explanation for almost every plectrum and it is very helpful to choose your own pick that fits for your needs. Highly recommended.

Réponse de Papa's Plectrums
Snelle service en dat er eventueel…
Snelle service en dat er eventueel omgeruild kan worden was ook geen probleem
... en de grootste assortiment van Nederland maakt dat er voor elke styl en gitarist een juiste plectrum te koop is
Als ex plectrum maker koop ik graag bij papa's plectrums

Topkwaliteit voor topprijzen.
Goede en snelle service.
Bij het telefonisch navragen over de producten op de site werd ik vriendelijk en keurig geholpen door de eigenaar.
De ontvangen producten zagen er stuk voor stuk goed uit en waren zoals deze op de site weergegeven stonden.
Topkwaliteit voor topprijzen.

Réponse de Papa's Plectrums
Ik was op zoek naar leuke hebbedingen…
Ik was op zoek naar leuke hebbedingen van verschillende soorten bands.
Toen ik deze site tegen kwam ben ik gelijk gaan kijken en was verbaasd over assortiment aan spullen van bands.
Ik heb gelijk een paar vlaggen en miniatuur gitaren gekocht van mijn favoriete bands.
Ik ga daar zeker nog een keer bestellen.

Goed advies en service!
Ik was op zoek naar een plectrum die qua materiaal en dikte gelijksoortig moest zijn aan mijn favoriete plectra waar ik helaas niet meer aan kan komen. Er werd echt met me meegedacht en ik kreeg advies over enkele evt. waarschijnlijk geschikte plectra. Ik heb op basis van dit advies een goed plectrum kunnen vinden waar ik prettig mee speel.

Speciaal gemaakte plectrum voor mij..10+
Ik doe al jaren zaken met Egbert van Papa's Plectrum. Ik wilde nu een plectrum hebben van het merk Riki en materiaal Galaliet. Dat is simplel....echter ik wilde aan één kant de naam van kleindochter in sierletters gegraveerd, goud ingekleurd en andere zijde mijn kleinzoon. Egbert heeft daarin bemiddeld en ik heb nu een schitterende " custom made" plectrum. Top kwaliteit, top service en was nadat hij hem ontvangen had binnen een dag bij mij. (Dit is natuurlijk afhankelijk van post.nl) Voor mij géén andere leverancier meer !! 10+ !!

Precies wat ik zocht
Precies wat ik zocht, helemaal in orde en super snelle levering. Plectra zijn en spelen fantastisch! Mooi logo erop geprint in super kwaliteit! Bedankt voor alle goede zorgen en info. Top kwaliteit en service... aanrader, Mvg Julian Sas

Réponse de Papa's Plectrums
Een goed bedrijf in deze branche
Wordt altijd netjes op de hoogte gehouden van de nieuwste items. Goede prijs/ kwaliteit en altijd snel geleverd vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Daarom koop ik hier vaak mijn band patches. Gewoon een hele goede zaak en service

Fantastic customer service
Fantastic customer service, and the greatest assortment of picks in the Netherlands. I would highly recommend anyone to work with Egbert.

Réponse de Papa's Plectrums
Erg tevreden over de bestelde…
Erg tevreden over de bestelde plectrums. Ik had ze al snel binnen. Achteraf had ik nog een vraag, maar die is snel beantwoord.