Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds 2022 helpt Paperdork mij met de boekhouding voor mijn eigen bedrijf (ZZP) en dat is zoo fijn! Waar ik eerst altijd zo tegen de kwartaal aangifte opkeek, is het nu een feestje om alle fac... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Laagdrempelig, eenvoudig en staan enorm open voor feedback en aanpassingen om het gebruiksgemak te vergroten. Het werken met een vaste "cijferbaas" werkt heel plezierig. En al stel je dezelfde vraag 4... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel persoonlijk, kundig, ze hebben een onwijs fijne tool. waarin je je boekhouding bijhoudt, volop met fijne AI-snufjes. Ik zag op om zzp-er te worden vanwege de administratie, maar door Paperdork... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik zit inmiddels al 5 jaar bij Paperdork en ik kan niks anders zeggen dan dat het een boekhoudprogramma is dat fijn werkt. Het programma is overzichtelijk en duidelijk. Daarnaast ben ik erg blij me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de paiement et de comptabilité
  2. Entreprise de logiciels de comptabilité

Écrit par l'entreprise

Paperdork is een Nederlands boekhoudprogramma inclusief vaste boekhouder. Voor een vaste prijs per jaar krijg je een boekhoudprogramma én een persoonlijke boekhouder die al je aangiftes (btw, inkomstenbelasting, vpb) verzorgt. Voor zzp'ers, VOF's en kleine BV's.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Al verschillende jaren werk ik nu met…

Al verschillende jaren werk ik nu met Paperdork. Dit is precies wat ik in het verleden bij andere systemen en boekhouders behoefte aan gad, maar niet vond. Tot Paperdork.

Een boekhouder die in staat is zo te praten met je dat het meteen duidelijk is. Snel en makkelijk via telefoon, mail of whatsapp.

Iedere uitgave die ik invoer, wordt meteen gecontroleerd. Waardoor je kort op de bal zit. Het invoeren is zo gemakkelijk gemaakt, dat het bijna een feestje is 😊

En een boekhoudsysteem zelf wat echt alles eruit heeft gelaten wat je zelf niet nodig hebt. Met juist een dashboard wat precies vertelt wat wel nodig is.

Omdat het hun eigen systeem is, kent je cijferbaas ook alle ins en outs.

Réponse de Paperdork

Dat boekhouden ooit nog eens bijna een feestje kon worden, dat is wel het mooiste compliment dat je kunt krijgen denk ik 🥳 Bedankt voor je mooie woorden en fijn om je er al zo lang bij te hebben Astrid!

Noté 5 sur 5 étoiles

Boekhouden zonder gedoe, mét persoonlijke aandacht

Ik werk al meer dan zes jaar samen met Paperdork. Zo voelt het ook echt, samenwerken. Geen platte applicatie waar je het zelf maar moet uitzoeken en geen accountants die een andere taal spreken. Wel een no nonsense boekhoudprogramma, in duidelijke taal met AI integratie én een persoonlijke ‘Cijferbaas’ die ik op ieder moment van de dag kan appen of bellen met mijn vragen. En nog een simpel antwoord krijg ook. Ik zou niet anders willen en ik raad iedereen aan dit te gebruiken!

Réponse de Paperdork

Wat mega fijn Mandy! Één van de dingen die wij vanaf het begin altijd tegen elkaar gezegd hebben is dat we teamwork heel belangrijk vinden. Niet als boekhouder 'boven' iemand gaan staan en vertellen hoe het met de cijfertjes 'moet', in taalgebruik die bij de ondernemer alleen maar meer vragen oproept. Júist samen staat iedereen in z'n kracht. Ontzettend fijn dus om te horen dat je dat al die jaren ook zo ervaart 😊 Heel erg bedankt voor je mooie review en op naar nog vele jaren!

Toppers!

Ik weet niet waar ik moet beginnen. Inmiddels ben ik alweer bijna 5 jaar ondernemer en ben ik dus ook bijna 5 jaar een trouwe Dorkie fan! Wat moet ik zonder jullie?
Het boekhoudprogramma is echt FANTASTISCH. Je kan facturen sturen en inplannen (wat ik ideaal vind als klanten in termijnen betalen) Je kan alle in en uitgaven makkelijk bijhouden, doelen stellen, urenregistratie bijhouden (oké, hier ben ik slecht in, maar de mogelijkheden is er wel) Je kan bonnen inscannen en je kan de prognose zien wat je aan BTW moet betalen zodat je hier rekening mee kan houden...en zo kan ik nog wel even doorgaan! Het meest belangrijke ben ik nog wel vergeten...je krijgt een eigen boekhouder die je aangiftes doet en waar je al je vragen kan stellen. Ja, ook de meest idiote vragen kan je stellen, want niks is te gek! Ik blijf een trouwe Dorkie-fan en raad het iedereen aan! Veel liefs, Dorkie-fan Samanta

Réponse de Paperdork

Nouuu wat een geweldige lieve woorden allemaal. Heeel erg bedankt Samanta! Wat een lucky bastards zijn wij met zulke fijne klanten 😊

Aanrader!

Al jaren klant, boekhouden is easy bij hen. De aangiftes worden altijd snel gedaan, en als je een vraag hebt, krijg je snel antwoord. Zeer tevreden!

Heel fijn om te horen Vivian, bedankt! 😊

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus