Écrit par l'entreprise
Antwerpen, Belgique
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Een uiterst professionele firma, ook online. Zij verkopen topprodukten, maar het zijn voor mij de mensen die werken voor en achter de schermen die het verschil maken. Uiterst vriendelijk en klantgericht met kennis van zaken. In al die jaren dat ik klant ben, ben ik nog nooit ontgoocheld geweest, op geen enkele manier

Réponse de Parfuma
Ik heb recent nog een bestelling geplaatst bij parfuma maar door een staking bij Bpost was deze zending nooit toegekomen. Ze hebben dit ongelofelijk goed opgevolgd en me steeds op de hoogte gehouden. Ze hebben uiteindelijk een nieuwe poging gedaan om mijn pakket te bezorgen en ter compensatie leuke attenties bijgevoegd. Ik bestel hier veel producten en hun service is echt top! Altijd tot in de puntjes verzorgd! dikke aanrader!

Réponse de Parfuma
Er werd direct gereageerd op mijn mail. En mijn vraag werd heel correct en duidelijk beantwoord met een vergoeding er bovenop👌
Dankjewel parfuma, tot snel

Réponse de Parfuma
Hele goede ervaring gehad met Kathleen super vriendelijk en behulpzaam van begin tot einde 🥰

Réponse de Parfuma
Ik kan alleen maar positieve ervaringen schrijven bij deze winkel. Bij mijn laatste bestelling heeft een medewerker mij zo goed geholpen om een bestelling te plaatsen omdat het niet lukte. Een uitzonderlijke service, vind ik! Bedankt!

Réponse de Parfuma
Parfuma is al jaren mijn 'go to' voor mijn favoriete producten. Altijd fijne acties, een interessant spaarsysteem en leuke stalen bij je bestelling. De klantenservice is de beste, omdat ze zeer bereikbaar zijn en steeds snel reageren. Een absolute aanrader.

Réponse de Parfuma
Vriendelijke personeel en hele leuke acties. Ook dat je mag aangeven wat je graag als testers wilt ontvangen bij je bestelling vind ik echt fijn, aangezien ik vooral interesse heb in skincare en dan niet echt zit te wachten op parfum testers. Dus heel fijn die extra optie :)

Réponse de Parfuma
Parfuma is echt mijn favoriete webshop. Ik bezoek de webshop bijna dagelijks en ik vind altijd iets leuks voor mezelf of voor iemand anders. Jammer dat ik ver woon, anders zal ik Parfuma winkels ook vaak opzoeken. Geweldig assortiment, mooie aanbiedingen en dit in combinatie met perfecte sevice en enorme klantgerichtheid. Mijn complimenten.

Réponse de Parfuma
Opgelet met dit bedrijf! Ik bestelde voor 85 euro aan producten (3 producten) en kreeg oude producten toegestuurd. Toen ik de lippenstift van Sisley opende was hij helemaal uitgedroogd. Toen ik de batchcode van het product checkte zag ik dat de lippenstift ouder was dan 3 jaar. Dit verklaart uiteraard heel veel. Toen ik mailde naar Parfuma kreeg ik een reactie dat make up of verzorgingsproducten geen houdbaarheidsdatum hebben! Deze reactie begreep ik voor geen meter! Uiteraard blijven verzorgings- en make up producten niet eeuwig goed! Ik zou iedereen willen aanraden om hier niet te kopen. Ik vind dit misleiding en oplichting. Ik smeer geen oude producten op mijn gezicht, met een uitgedroogde lippenstift ben ik al helemaal niets!

Réponse de Parfuma
Terugbetaling nooit terug gekregen van hun en heb ik via Klarna een dispuut moeten indienen. Al een geluk heeft Klarna mij geholpen en zo mijn terugbetaling terug gekregen. Blijf weg van deze oplichters! Hun “positieve” reviews worden letterlijk geschreven door hun eigen personeel Evy en Kim, hoe zielig kan je zijn?

Réponse de Parfuma
Heb een heerlijk luchtje op tijd voor Sinterklaas binnen gekregen. Ook zijn ze voor al het contact en vragen heel erg vriendelijk!

Réponse de Parfuma
bestel AUB niks. mijn bestelling is niet geleverd. parfuma wil niet meewerken aan een oplossing. Ik ben mijn geld dus kwijt, weg 240 euro.

Réponse de Parfuma
Mijn eerste bestelling was zeer snel geleverd, mooi ingepakt en heerlijk geparfumeerd + 3 staaltjes die ik had voorgesteld dus dikke aanrader ...

Réponse de Parfuma
Ondanks de minder goeie reviews hier toch besteld op hun site en echt wel tevreden! Snelle levering (binnen de twee dagen), deftig verpakt en zelf drie staaltjes gekregen die ik voorgesteld had. Ze hebben echt wel hun best gedaan. Much appreciated! Ik bestel hier zeker nog eens de volgende keer ☺️. Dankjewel

Réponse de Parfuma
Ik heb iets gekocht online bij die winkel. Geen bevestiging, geen mailtje, geen bewijs, niks. Geld werd momenteel afgenomen maar al twee dagen geen bewegingen in levering of communicatie. Klantenservice is echt onvriendelijk.
Voor zo'n hoge prijzen kan je natuurlijk betere benadering verwachten, maar eigenlijk gedraagt Parfuma zich als Kruidvat qua aansprakelijkheid en communicatie.
Nooit meer daar kopen, nooit!

Réponse de Parfuma
Ik had een mascara besteld, 1 van de 4 bestelde producten, die volgens de gegevens van parfums.com dus juist goed zouden moeten zijn. Alleen, en dit is de tweede keer dat ik daar mascara online bestel, reageren ze niet op mijn opmerking dat die onbruikbaar is. Compleet uitgedroogd. Maar tja, make-up is niet terugbetaalbaar. Wat begrijpelijk is. Maar uitgedroogde mascara?? Ik zou eerlijk gezegd niet weten waar je mascara kan kopen zonder die te openen? Alvast niet online kopen. Hun antwoord: het spijt ons zeer enz. enz . Wij zullen u als vergoeding gratis staaltjes sturen. Niets meer: geen sprake van vergoeding. Gratis staaltjes naar keuze worden altijd verstuurd. Blijf bij mijn standpunt: koop er niets online. En vraag zelfs in de winkel of ze mascara willen openen: kunnen ze zelf met hun neus erop constateren. Uitgedroogde producten verkopen deugt niet. Is oplichterij. Ze hebben er nu een Nederlandse concurrent bij : 2 winkels in België: 1 in Hove bij Antwerpen en 1 in Antwerpen zelf zoals Parfums zelf.

Réponse de Parfuma
Via inno besteld. Ik ben super tevreden met de afleveringstiid Super netje verpakt. Bedankt voor attentie

Réponse de Parfuma
This was my first time ordering from this site. In addition to the very nice price for the perfume (it was on sale), I can note the user-friendly interface, large selection of brands and products. The order was shipped quickly, and the packaging was reliable and careful. I was very surprised and pleased, and added Parfuma to my usual set of stores for future purchases. Thank you!

Réponse de Parfuma
This is the third year since I am shopping from Parfuma website. Latest products and services - you see their interest to be up-to-date with latest launches -, nice samples and always the package smells like the latest fantastic perfume launched . In a world of impersonal webshops - Parfuma is making the difference . Quick deliveries ( highly improved in the last year ).I really-really like them !

Réponse de Parfuma
En savoir plus sur les différents types d'avis.