Bestilte en savkæde til Stihl GTA 26 - den var vist på billedet med sværd - det var naturligt at tro det produkt jeg bestilte og som var vist på det ene billede, også ville være det produkt jeg m... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Jeg bestilt en ny fiskestang og da jeg har fødselsdag om lidt skrev jeg for sjov om de ville putte Line på den som en lille fødselsdags gave 2 min efter jeg havde bestilt ordren ringede de og spur... Voir plus
Har i mange år haft en ældre Stiga plæneklipper, har haft den til reperation et par gange og har også købt reservedele hos Almas i Gug, Aalborg. Altid meget hurtig hjælp og venlig betjening. I... Voir plus
Flot butik med et stort udvalg af fiskegrej. Var forleden nede i butikken og bestille et par waders og der gik ikke længe før de havde dem hjemme. Fik god service og vejledning under hele købet. Kan... Voir plus
Almas Park & Fritid A/S finder du på Gugvej 138, 9210 Aalborg SØ. Vi fører et stort udvalg indenfor Jagt, fiskeri og have-park maskiner og tilbehør, samt service værksted med reparation af have-park maskiner, såsom plæneklippere, motorsave etc.
Gugvej 138, 9210, Aalborg SØ, Danemark
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bestilte en savkæde til Stihl GTA 26 - den var vist på billedet med sværd - det var naturligt at tro det produkt jeg bestilte og som var vist på det ene billede, også ville være det produkt jeg modtog..
Teksten på varen beskrev ikke at sværdet ikke fulgte med.
Det jeg modtog var kun kæde - intet sværd.
Hjemmesiden havde andre produkter hvor kun en kæde var vist.
Man må kunne forvente, at det man ser på billedet også leveres.

Réponse de Almas Park & Fritid A/S
Igen Igen. Jeg havde et batteri inde hos jer til reklamation. Poul meddelte at batteri ikke fejlede noget, og derfor ikke dækket af Garanti. Min hustru afhentede batteri, og fik en seddel med test, men den er dateret d. 12.02.2009. Og vi leverede batteri ind d. 23.03.2026.
I lever af snyd og svindel. Batteri er igen uden strøm, og var det allerede et par dage efter vi hentede det hos jer 24.03.2026.
Igen Igen tISSER I på jeres private kunder. I udleverer en gammel testseddel, og håber på den går. I kan få tilsendt en kopi af denne seddel. SÅ I KAN SE AT I SNYDER
Bestilte varer online og fik dem særdeles hurtigt leveret med GLS i pakkeshop dagen efter
Har købt et ørnenæb som så leveres brugt - med skrammer - har nu skrevet 4 mails men jeg hører aldrig fra dem !!!
Handl der ikke igen

Réponse de Almas Park & Fritid A/S
Super fin service. God produkt kendskab .Fine vare.
Tak Lasse 👍
Super levering og godt produkt fra Husqvarna. Så super.
Markedets bedste pris på varen. Nemt at bestille. Hurtig levering. God kundeorientering i medfølgende brev. Dejligt at faktura blev sendt med varen.
2 min efter jeg havde bestilt ordren ringede de og spurgt hvorfor noget Line.
Virkelig søde og rare mennesker kan stærkt anbefales
På opfordring, nævner jeg her, hvad ParkogFritid ønsker. De ting firmaet har rettet op på kommenterer jeg ikke. Alle tre genstande var der fejl på, da jeg fik en ven til, at få pick'upperne til at virke rettede jeg ikke henvendelse til jer.
1) havde den røde pal tæt v. håndtaget siddende for langt ude, så en rift på fingeren kunne lade sig gøre
2) kunne ikke knibe sammen - manglede fem millimeter.
3) kan jeg ikke lige huske.
Datoen er en ca. dato.
Opfølgning.. Super fint. Mine varer ankom allerede dagen efter bestilling og det hele var der.
Dér handler jeg gerne igen. 👍😊
Foreløbig vurdering, for jeg har kun lige bestilt mine varer. Nu ser vi om de ankommer og hvornår. Så vender jeg retur.
Men indtil videre var det ihvertfald nemt at finde rundt på siden og dejligt nemt at betale med mobilepay. 😊