Mijn ervaring betreft alleen het intakegesprek bij mij thuis. Verdere ervaringen heb ik nog niet met Partner Select. Kim maakte een vriendelijke, open en eerlijke indruk. Ik vond het fijn om het intak... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het intakegesprek verliep vlot met een aardige dame die mij geruststelde als ik twijfelde over een antwoord. Ze gaf mij ook nuttige tips om te overwegen wat ik wel of niet wilde.
L'entreprise a répondu
Twee jaar geleden heb ik me ingeschreven bij Partner Select. Ik had nog nooit een relatie gehad en besloot het eens bij een datingbureau te proberen. Na een prettig één op één gesprek met mijn matchma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had een intake telefoongesprek gehad met iemand van Partner select. Vandaag laten weten dat minimaal 750 euro per date me toch wat te veel is gezien hun reviews niet heel lovend zijn. Ik krijg me e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Als matchmaker brengen we al 30 jaar duurzame relaties tot stand via bemiddeling, coaching en single-events. Om de dienstverlening te verbeteren, staan we open voor feedback. Heb je een klacht of wil je jouw ervaring delen? Schroom niet om het te laten weten. Wat gaat goed en wat kan beter? PartnerSelect neemt iedere review serieus. Geef je ervaring door. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons direct over je ervaringen te benaderen. Van minder goede ervaringen kunnen we leren en natuurlijk is het voor onze medewerkers fijn om ook de goede ervaringen te lezen. Men zegt wel: Een klacht is een gratis advies. Bij klachten lukt het vaak om deze om te buigen en samen alsnog tot een succesvolle match te komen. Klachten worden daarom altijd opgevolgd. Veel mensen ervaren matching als een emotionele rollercoaster. Je leest over de datingbureaus diverse reviews en hakt een knoop door. Heb je eenmaal de stap gezet, dan wil je direct aan de slag en zo snel mogelijk succes. Ter voorkoming van klachten informeren we iedereen zo goed mogelijk. Vooraf met de slagingskanstest op de website, door middel van adviesgesprekken en duidelijke informatie op de website. Tijdens de inschrijving heb je zo veel als je wenst contact met je eigen persoonlijke matchmaker. Ons doel: Singles die verlangen naar een duurzame relatie samen te brengen. Heb jij tips hoe we dit nog beter kunnen doen of feedback, we lezen het graag en reageren altijd.
Coordonnées de contact
Nijverheidsweg 31, 3161GJ, Rhoon, Pays-Bas
- 088-1997000
- service@partnerselect.net
- partnerselect.net
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Bedrogen….
Bedrogen….
Partner Select, selecteert niet voor jou: ik heb in 5 mnd tijd 3 voorstellen gekregen:
no. 1 “zocht wat anders”
no. 2 was al voorzien, dit had hij niet gemeld maar PS had het ook niet gechecked
no. 3 reageerde helemaal niet, was dus ook niet gechecked bij PS.
Maar als ik PS belde dan hielden ze wel vol dat ze 3 voorstellen hadden gedaan. Oftewel ze maakten geen aantekiningen van het vervolg.
Dus: €1000 kosten voor 1 digitaal interview van 1 uur. Dat is een absurd verdienmodel. Ze doen NIETS!

Réponse de Partner Select
Goed begin, hoop weg, PS is een monster geworden
Het begon heel goed. Mooi verhaal, mee werkende matchmaker en een duidelijke afspraak. Ik ben hier gekomen omdat ik met long covid en auto immuunziekte kamp en zij zouden daar rekening mee houden in de zoektocht en dit communiceren aan matches.
Na wat voorstellen heb ik eindelijk een match, blijkt dat het iemand is die een anti-vaxer is waardoor ik me enorm onveilig voelde en die wist ook niet van mijn situatie af. Ik heb contact opgenomen met mijn matchmaker toen en krijg iets ontzettends naars te horen. Ze mogen geen medische gegevens doorgeven aan de anderen. Maar dit was wel de afspraak en de enige manier om goed met mijn profiel om te kunnen gaan, als deze afspraak niet was gemaakt was ik er niet mee begonnen.
Als goedmakertje kreeg ik voorgesteld een gratis maand, maar dat was wel een maand waarin mijn matchmaker afwezig was met een rekening van 600euro.
Dit is ook het eerste bedrijf dat ik meegemaakt heb waarin ze proberen geld op te eisen voordat je klacht wordt serieus genomen, Ze noemen het "klachtgeld".
Het is een bedrijf dat gefocused zou zijn op mensen verbinden maar ik heb me nog nooit zo afgescheiden gevoelt.
bewerkt na reactie van PS.
Ik heb bewijs (zwart op wit) dat er niet aan meerderen afspraken is gehouden. Ik heb zwart op wit hoe er tegen mij gelogen is. Ik heb ook zwart op wit van de andere 'match' hoe het is gegeaan.
Dat er weer getwist wordt met hoe ze werken zou hierbij moeten aangeven hoe vreselijk deze plek is.
Je wordt verschijnelijk opgelicht net zoals ik.
!!!!!!!BLIFT WEG!!!!!!!

Miskleum
Als je een intake aanvraagt, komt er iemand bij je thuis. Dat is best leuk. Daarna begint zogenaamd de zoektocht en krijg je, ook al heb je overleg gehad, mismatches in de maag gesplits om te voldoen aan de voorwaarden in het contract. De mensen die gezocht worden passen totaal niet. Sommigen hadden zelfs al een relatie, hebben bindingsangst of een andere onoverkomelijk struikelblok. Bovendien is het bestand erg klein. De contactpersoon die voor mij zocht was nogal dwingend en dus geef je toe wetende dat het geen passend voorstel is. Het is jammer, want ik vermeed juist de datingsites en heb zelf weinig tijd om een geschikte partner te zoeken. Je wordt door het traject heengejaagd en nog voordat het contract eindigt, wordt er alweer een nieuw contract naar je toe verzonden. Het levert helaas niets op en is vreselijk duur. Ik heb het nu over meer dan € 1000,- Geen aanrader dus.
-------------
Reaktie op het antwoord van PartnerSelect:
Bedankt voor het antwoord. Dit is niet het emailadres wat ik destijds heb gebruikt. Ik verwar PartnerSelect niet met een ander bureau. Ik ben ondertussen uitgeschreven, maar vond het nodig deze review als waarschuwing te geven. Mijn ervaring was negatief voor zoveel geld.