Partners International Avis

3. Agents immobiliers
  4. Consultant immobilier
  5. Agence de location immobilière

Écrit par l'entreprise

Agencja nieruchomości Partners International - od 30 lat pośredniczymy w transakcjach kupna/sprzedaży i wynajmu luksusowych nieruchomości w Warszawie, Trójmieście, Portugalii, Hiszpanii oraz innych najlepszych lokalizacjach w Polsce i na świecie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Współpraca z Panią Agatą Chorążewską…

Współpraca z Panią Agatą Chorążewską przebiegała na bardzo wysokim poziomie. Doceniam przede wszystkim zaangażowanie, sprawną komunikację oraz dyspozycyjność na każdym etapie procesu. Wszystkie ustalenia były jasne i realizowane terminowo, co dawało poczucie spokoju i bezpieczeństwa.

To osoba, która doskonale rozumie realia rynku i potrafi działać skutecznie, jednocześnie dbając o dobrą atmosferę współpracy. Z pełnym przekonaniem polecam każdemu

2 avril 2026

Polecamy współpracę

Chcielibyśmy serdecznie podziękować naszemu agentowi za profesjonalne i zaangażowane podejście podczas poszukiwań biura. Od początku współpracy pan Piotr Sor wykazywał się dużą cierpliwością, świetną znajomością rynku oraz zrozumieniem naszych potrzeb. Dzięki jego pomocy udało nam się znaleźć nieruchomość, która w pełni odpowiada naszym oczekiwaniom. Cały proces przebiegał sprawnie i bezproblemowo, a agent był zawsze dostępny, służył radą i dbał o każdy detal. Z pełnym przekonaniem możemy polecić jego usługi każdemu, kto szuka rzetelnego i skutecznego pośrednika.

14 juillet 2025

Pełen profesjonalizm!

Pełen profesjonalizm i świetna energia! Agata Kozieł z Partners International to agentka, której można zaufać. Zna rynek, działa szybko i skutecznie, a przy tym dba o każdy detal. Polecam każdemu, kto ceni jakość i spokój w procesie sprzedaży lub zakupu nieruchomości.

1 juillet 2025

Polecam z całego serca

Polecam z całego serca! Mega profesjonalne podejście do klienta, agencja posiada bardzo dużą bazę nieruchomości, szybko udało się znaleźć coś dla mnie. Bardzo dziękuję Paulinie za pomoc i przejście przez cały proces kupna, o nic nie musiałem się martwić.

22 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Trudna współpraca i wyjątkowo wysoka cena

Bardzo drogie biuro. Jako kupujący zapłaciłam ok. 6 procent wartości nieruchomości (ponad 17 000 zł) a rola biura ograniczyła się praktycznie do skontaktowania z właścicielem, dodatkowo, agentka biura pani Sylwia Ludowicz utrudniała mi przejęcie lokalu. Odradzam.

23 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Obiecali, że sprzedadzą w zaproponowanej cenie. Nie sprzedali, zmarnowali mi mnóstwo czasu. Przyprowadzili w ciągu pół roku tylko 1 zainteresowanego. Niska skuteczność, nie polecam, marketing mocno pod publiczkę, nie chodzi o lans w luksusie, tylko żeby sprzedać.

1 juillet 2025

Rekomenduje wspolprace

Rekomenduje wspolprace z Partners International. Skorzystalam z polecenia znajomej i wybralam do wspolpracy Pania Malgorzate Drygiel. Jestem dosyc wymagajaca osoba i dzialam procesjonalnie i z rozwaga. Tego samego oczekiwalam od reprezentujacej moje interesy Agentki. Nie zawiodlam sie! Pani Malgorzata nie tylko ma wysoka kulture osobista i opanowanie, ale rowniez profesjonalnie zajela sie cala strona formalna/dokumetacyjna. Zna doskonale rynek trojmiejski, posiada duze doswiadczenie i ma duza siec kontaktow. Bede polecac Pania Malgorzate znajomym bez obaw.
Moje doswiadczenia z Partners Int. i reprezentujaca Biuro Agentka oceniam jak najwyzej.

27 mars 2024

Réponse de Partners International

Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i napisanie tak wspaniałej opinii.

Bardzo nieprzyjemne aroganckie…

Bardzo nieprzyjemne aroganckie zachowanie agentów tej firmy. Niedopilnowanie formalności, brak znajomości oferty, bardzo słaby kontakt. Nie występowanie po stronie klienta, tak więc właściwie za pieniądze, których zażyczył sobie agent bo niewiele można było dostać.
Pracowanie bez umowy, bardzo nieprofesjonalne podejście agenta nie zabezpieczanie interesów klienta.

20 septembre 2023

Réponse de Partners International

Bardzo nam przykro słyszeć, iż nie spełniliśmy Pańskich oczekiwań. Dbamy o profesjonalizm i zadowolenie klientów, więc opisana sytuacja, jest dla nas poważnym sygnałem do przeglądu naszych procedur. Prosimy o kontakt na info@partnersinternational.pl, abyśmy mogli szczegółowo omówić sytuację i znaleźć rozwiązanie. Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za podzielenie się opinią.

@ANDRZEJ HERZOG z…

@ANDRZEJ HERZOG z partnersinternational.pl skandalicznie nieprofesjonalne podejście do klienta. Nie polecam.

15 mars 2022

Réponse de Partners International

Przykro nam słyszeć, że Pani doświadczenie z partnersinternational.pl było negatywne. Każda informacja zwrotna jest dla nas niezwykle cenna i stanowi okazję do poprawy naszych usług.

Rozumiemy, jak ważne jest profesjonalne podejście do każdego klienta i bardzo poważnie traktujemy zarzuty dotyczące naszych standardów obsługi. Chcielibyśmy dowiedzieć się więcej na temat Twoich doświadczeń, aby móc zidentyfikować, gdzie dokładnie pojawiły się braki w naszym podejściu i jak możemy je naprawić.

Czy mogłąby Paniu skontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem email info@partnersinternational.pl lub telefonicznie, podając więcej szczegółów na temat zaistaniłej sytuacji? Zobowiązujemy się do dogłębnego zbadania tej sprawy i znalezienia satysfakcjonującego rozwiązania.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że będziemy mieli szansę przywrócić Pani zaufanie do naszej firmy.

Z poważaniem,
Zespół partnersinternational.pl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus