Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Een bestelling gedaan voor 2 Franke waterfilters. een klein uurtje na mijn bestelling een mail dat de bestelling vertraagd was... een kleine 2 weken later eens gemaild, krijg je een autorepl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hier niks bestellen wat JBL betreft.. Waardeloos bedrijf! Na beklag bij JBL (trekken hun handen ervan af) en meerdere mails gestuurd te hebben nog niks ontvangen en geen bericht. Wel moeten betale... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Was erg huiverig gezien de slechte ervaringen hier. Eerst dus maar een mail gezonder waarop na 1 dag een nette reactie kwam met een korte levertijd voor een vervangende JBL surround speaker. B... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook hier een bestelling op 31 mei 2025, bericht dat het ene week later zou worden verzonden en daarna blijft het stil. Geen reactie op mails, geen geld terug en geen geleverd product. Mocht je ond... Voir plus

2,1

2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

2 Franke pro M waterfilers

Een bestelling gedaan voor 2 Franke waterfilters.
een klein uurtje na mijn bestelling een mail dat de bestelling vertraagd was...
een kleine 2 weken later eens gemaild, krijg je een autoreplay op.
toen dat mijn schrik eens verder gekeken naar o.a. reviews..
na nog 2 mails en inmiddels ruim een maand verder aangifte gedaan bij de politie.
eigenlijk een halve maand later nog een keer gemaild meer uit nieuwsgierigheid van je weet maar nooit, geen telefoon nummers op de site te vinden namelijk.
krijg ik ineens een reactie dat mijn bestelling opgestuurd gaat worden.
deze ook echt geleverd gekregen (waar ik al geen rekening mee hield).
order duurde uiteindelijk op de dag af 2 maanden met nul response vanuit de webshop.
mijn advies, hier NIKS bestellen en elders shoppen.
ik prijs mij gelukkig dat ik wel mijn bestelling ontvangen heb, dit is de enige reden dat er 2 sterren staan.

15 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hier niks bestellen wat JBL onderdelen betreft.

Hier niks bestellen wat JBL betreft..
Waardeloos bedrijf!
Wel moeten betalen. Incasseren en niet leveren. Oplichters!!!

30 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

JBL surround speakers - top!

Bestelling gedaan. Ondanks dat er staat dat je zekerheid hebt door te kunnen betalen met een creditcard accepteerde ze alleen ideal... mmmm....

Na bestelling direct een email ontvangen met een vertraging, dacht hier gaan we, ben de klos.

Maar na 1.5 week opnieuw bericht dat product er aankomt en die is vandaag netjes afgeleverd door PostNL.

16 janvier 2026

nooit ontvangen bestelling JBL Horizon2 Antenne

Heb 26 december 2025 een antenne van de JBL Horizon2 bij hun besteld. Een leverancier van JBL onderdelen. Ontving een bericht van de bestelling en dat het a.s.a.p. zou worden geleverd. Niets ontvangen. Heb een mail gestuurd, maar daar ook niets op vernomen. Telefonisch kun je ook geen contact met hen opnemen. Snap nu ook wel waarom. Check net reviews en zie tot mijn spijt dat ik helaas niet de enige ben> Had ik maar eerst de reviews gecheckt.

7 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was op zoek naar een Rubber Foot voor de JBL partybox 110. Hierbij kwam ik uit bij Partscenterplus. Dit onderdeel zou op voorraad zijn, maar dat bleek helaas niet het geval te zijn. Ik werd geinformeerd dat het onderdeel besteld was en de levering wat langer zou duren. Binnen een week was mijn bestelling geleverd.

Erg tevreden mee. Bedankt!

30 octobre 2025

Door JBL naar hen doorverwezen

Door JBL naar hen doorverwezen, na bestelling geen reacties meer. 1.5 maand later nog steeds niets ontvangen maar net een auotmatisch bericht gekrgen dat mijn bestelling 'wat' vertraagd is

3 septembre 2025

Bestel hier nooit iets

Bestel hier nooit iets! Je kunt meer dan een maand wachten op je bestelling en direct contact met dit bedrijf is gewoon echt niet mogelijk. Meerdere malen mails gestuurd, geen enkele reactie, op een automatisch bericht na. Nogsteeds onduidelijk wat er met mijn bestelling is gebeurd, dus dit schiet gewoon niet op.

3 octobre 2025

NO (after sale) service

Part ordered mid june 2025 but it was never delivered. Tried to make contact several times since, which is only possible through email as there is no phone number available. They reacted 1 time to my mails saying the part was delivered which is not the case: their online tracking system shows the part was returned to sender. No news since. My advice is not to buy anything here !

18 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hoe kan JBL zaken met ze doen?

Maanden gewacht op een onderdeel.
Dan komt er een pakket aan. Is het niet hetgeen dat besteld is.
Daarna 0 comminicatie.
6 emails gestuurd en geen reactie.

30 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Met wat hindernissen krijg je uiteindelijk wat je wil

Mijn eerste ervaring met Partscenterplus was niet meteen positief, maar uiteindelijk heb ik wel het product in goede staat gekregen. Een paar dagen na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een bericht dat het helaas vertraagd is. Daar had ik al wel rekening mee gehouden, maar vanaf toen bleef het lang stil. Na een paar weken heb ik een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik de levering kan verwachten. Geen reactie. Even later geprobeerd via het contactformulier op de website. Weer geen reactie. Na het verlopen van de maximale levertermijn heb ik ze erop geattendeerd dat ik binnenkort het product wel verwacht en dat ik anders helaas de overeenkomst moet ontbinden en mijn geld terugvragen. Niet veel later kreeg ik toch een vriendelijke update van de klantenservice en werd het product een week later in goede staat bezorgd. Minpunten: herhaaldelijk geen communicatie met klantenservice, niet weten waar je aan toe bent als consument, erg lange levertijd zonder updates of verwachtingen. Pluspunten: uiteindelijk krijg je toch het product in goede staat geleverd, de website heeft een ruim assortiment met producten die andere websites niet hebben, ook voor redelijke prijzen.

13 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Communicatie is onmogelijk met deze…

Communicatie is onmogelijk met deze partij. Eerst een week wachten op een manchet voor de wasmachine. Kan al een week niet wassen. Via contactformulier gevraagd waar deze bleef maar geen antwoord. Bellen kan niet want ze hebben geen telefoonnummer op de website. Dit is overigens wel verplicht in Nederland. Uiteindelijk elders besteld en deze order geannuleerd via contactformulier. Nu dag later krijg ik een bericht dat deze toch verzonden is. Ja dat hoeft dus niet want ik heb hem geannuleerd.... mensen lees jullie mails

13 août 2025

Hier niet bestellen

Ook ik heb een oplaadcase besteld voor mijn JBL earbuds. 6 weken geleden besteld en betaald, maar nog steeds krijg ik geen gehoor op mijn mails. En telefonisch zijn ze natuurlijk niet te bereiken. Geprobeerd bij JBL gehoor te krijgen, helaas! Normaal gesproken check ik altijd de reviews van een bedrijf waar ik nooit eerder besteld heb, maar omdat JBL mij dit bedrijf aanraadde, dacht ik dat het wel goed zou zitten. @JBL! Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een bedrijf zoals die van jullie in zee gaat met een bedrijf als Partscenterplus. Jullie noemen het zelfs jullie service center. Waarom leveren jullie zelf geen oplaadcase? Onbegrijpelijk.

8 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet ontvangen, geen reacties op mails/contactformulier, geen orderbevestiging en informatie over je bestelling

Op 15 juli heb ik een oplaadstation voor JBL oortjes besteld en JBL had mij doorverwezen naar Partscenterplus , mijn bestelling heb ik tot nu toe nog steeds niet ontvangen!

Ik heb 2 keer een mail gestuurd en 1 keer via hun contactformulier hun proberen te bereiken maar ik heb helemaal geen reacties ontvangen! Ik heb ook helemaal geen orderbevestiging of ander informatie over mijn bestelling ontvangen!
Dit is belachelijk slecht!
Ook raar van een gerenommeerd bedrijf als JBL jou doorverwijzen naar een bedrijf die hun producten niet eens leveren en niet reageren op mails en alleen je geld afpakken!

Ik heb ook contact gehad met JBL en hun zeggen dat ze niets kunnen doen omdat het een ander bedrijf is en alleen een klacht kunnen noteren, maar de persoon die ik sprak zei dat hij zelf niet klanten doorverwijzen naar Partscenterplus omdat veel mensen dezelfde problemen hebben ervaren als mij.

Ik voel mij terecht opgelicht! En ik heb een melding gemaakt bij ACM consuwijzer.nl, ik raad iedereen aan omdat ook te doen die dezelfde problemen hebben ervaren met dit zeer slechte bedrijf!

1 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

"Ik heb een onderdeel van JBL besteld…

"Ik heb een onderdeel van JBL besteld en netjes betaald, maar de levering blijft uit. Ondanks dat ik een keurig mailtje heb gestuurd, krijg ik geen enkele reactie terug. Het begint sterk op oplichting te lijken. Daarom heb ik inmiddels een onderzoek laten instellen op verdenking van fraude. Ik hoop dat dit soort bedrijven snel aangepakt en gestopt worden."

8 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

On the 14th of July received …

On the 14th of July received 2dysonDC24 vacuum cleaner hepa filter hpa filter 915928-12these were great but the the 2 dc24pre motor filter-919777-02 were to small.12 cen,l need14 cen.l don't have a returns address can you send e the 2 bigger ones with returns address l wil. return the 2 12cen filters to you

Yours sincerely
Mrs Patricia Ferris

14 juillet 2025

Extreem slechte service

Extreem slechte service, wegblijven. Ondanks dat het als 'officiële' partner wordt aangeraden. Geen telefoonnummer, op mails wordt niet gereageerd, levertijden zijn veel te lang en ik heb een incompleet product geleverd gekregen. Op mails om dat te herstellen wordt helemaal niet gereageerd. Koop Hier Niet.

4 juillet 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus