De pasfoto's opgestuurd gekregen. Daarna naar de gemeente om een nieuw paspoort aan te vragen. De medewerker gaf aan dat de pasfoto niet voldeed aan de eisen. Ik heb toen in ons dorp nieuwe pasfoto's... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na anderhalve week nog steeds geen foto's, geen idee waar ze zijn ook niet. Hier besteld omdat er onmiddellijke verzending was... wel een terugbetaling gekregen dus voor de service krijgen ze toch... Voir plus
Een aantal keer een foto ingestuurd die na het handmatig bekijken toch niet goed was. Het was heel fijn dat er feedback gegeven werd wat er anders moest. Het was niet makkelijk mijn baby van 15 weken... Voir plus
Voor mijn rijbewijs had ik pasfoto nodig. Ik zocht naar een snelle oplossing, kwam pasfoto.me tegen en wilde het uitproberen. Volgens de richtlijnen heb ik fotos ingestuurd na extra goedkeuring (bij d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- info@pasfoto.me
- pasfoto.me
Demande des avis aux clients
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Top top top
Top top top, zelf foto gemaakt en met ai achtergrond weggehaald. Helemaal top! Snelle service. Goede check op de foto. Als je beetje design achtergrond hebt, zeker aan te raden 👌
Snelle service en goedgekeurd voor id
Goede adviezen en controle op foto
Goede adviezen en controle op foto.
Versturen duurt wel langer dan 1 dag...

Geweldig
Geweldig ! Foto was eerst niet goed kreeg een mailtje van de , nieuwe foto geüpload en die was wel goed gekeurd , en binnen 24 uur thuisgeleverd.
Ook direct geaccepteerd voor id en rijbewijs
Snelle foto’s De ingestuurde foto’s werden snel…
De ingestuurde foto’s werden snel beoordeeld en ik kon zo vaak als nodig was nieuwe foto’s insturen voor beoordeling.Uiteindelijk zijn er foto’s afgedrukt en snel verzonden.En dat alles op een correcte manier.
Voorwaarde
Ze controleren je foto op de site en die geeft aan dat die goed is en dan heb je betaald krijg je een mail dat die niet goed is.
Staat er in het contactformulier dat je alleen geld terugkrijgt als de foto door de overheid niet word goedgekeurd
Dan denk je toch dat je geen geld terugkrijgt?
Bedrijf heeft wel geld terugbetaald maar heb geadviseerd dit wel ook in het contactformulier te zetten dat als hun de foto afkeuren dat je geld terugkrijgt
Hopelijk doen jullie iets met dit advies
En bedankt dat het geld is teruggestort .

Réponse de Pasfoto.me
Supersnelle levering en nog…
Supersnelle levering en nog belangrijker: PERFECT!!
Foto's gewoon met mijn telefoon gemaakt. Via de website geüpload en na de bestelling is het nog gecontroleerd door iemand die er verstand van heeft, waardoor de foto's goedgekeurd worden voor bijvoorbeeld een identiteitskaart waar ik ze voor nodig had. Heel handig met een tienerdochter die nooit tevreden is met pasfoto's en ze dus tig keer opnieuw gemaakt kunnen worden, en een kleuter die niet altijd meewerkt.
Ik ga voortaan alle pasfoto's hier bestellen!

Réponse de Pasfoto.me
Snelle levering beoordeling of de foto…
Snelle levering beoordeling of de foto geschikt is voor paspoort/intentieteidkaart ook comunicatie was prima snel reactie
Eenvoudig, snel, goed en goedkoop.
Het was gemakkelijk om een foto die te sturen. En een dag later had ik de pasfoto's al in huis.
Het was een stuk goedkoper dan bij een fotograaf.
En op het gemeentehuis bleek de foto prima in orde te zijn.
Ik was er blij mee!
Super makkelijk thuis te maken en snel…
Super makkelijk thuis te maken en snel verzonden 👍
Keurig verzorgd
Keurig verzorgd , snelle levering . Hoop wel dat de foto's geaccepteerd worden .
Een bedrijf dat luistert naar zijn…
Een bedrijf dat luistert naar zijn klant, de vorige review van 1 ster is niet meer relevant. Pasfoto.me heeft ons geholpen met een goede en passende oplossing.
Pasfoto s zijn goed gelukt !