They are indian scammers DON'T BUY IT…
They are indian scammers DON'T BUY IT NEVER IN YOUR LIFE, THEY TAKE MY MONEY AND THE PAGE IS NOT WORKING ,
Zit een oplichtertje achter: handelt onder namen Zilero, Wooffy, Pawly en sinds juli 2024 ook Curvique (Shapewear)
Would give 0 if possible. Tried and tried to contact firm to return goods but no response. Paid a lot for two dog jackets that don’t fit!! Terrible firm.
Slecht! Ik heb de 2 beren nooit aangekregen. Sedert 1 okt besteld. Verschillende malen gemaild naar klantendienst en geen antwoord!
Zeer slechte ervaring mee. Beertje gelijk na een dag al kapot. Klantenservice aangeschreven en krijg gewoon geen antwoord. Mailadres schijnt nu ineens ook niet meer te bestaan. Te duur voor de troep die ze je toe sturen!
Koop hier niets!!
Nu ook onder de naam Woofino!!
Ik kreeg 1 beer ipv 2. Buiten dat is de beer gewoon een goedkoop ding. Gemaild en er werd 50% geld terug aangeboden. Nou, deze moet ik nog steeds krijgen. Ondertussen is het emailadres niet meer bereikbaar en zie ik de beren aangeboden worden door een bedrijf genaamd Woofino, ziet er precies hetzelfde uit. Koop hier niets!
'Onverwoestbaar' beertje binnen 15 minuten kapot... Klantenservice niet bereikbaar.
2 Pawly onverwoestbare beren besteld voor onze hondjes. Het leek al te mooi om waar te zijn en inderdaad binnen een paar uur had onze jack de knuffels kapot. Klacht gestuurd naar Pawly, maar tot op heden geen reactie!
Wauw wat een oplichterij. Helaas heb ik niet eerder meer onderzoek gedaan naar dit product.
TE DUUR , BINNEN EEN PAAR SECONDE KAPOT....het is gewoon troep uit china!
Klacht gestuurd en inderdaad wat meerdere mensen hier zeggen.
Of dure retourkosten of korting op meer troep die ze aanbieden.
Op facebook kwam ik de Pawly beer tegen. " De onverwoestbare knuffel ". Het leek mij al te mooi om waar te zijn maar de recensies onder het Facebook bericht waren heel positief. 30€ heb ik betaald en de beer kwam thuis. Na 3 minuten spelen had onze hond hem al kapot, het piep dingetje van plastic had hij al in zn bek.. gelukkig zag ik dit snel, anders had het wel veel erger kunnen uitpakken voor onze hond. Ik heb meerdere malen contact proberen te zoeken maar ik heb niks vernomen van dit " bedrijf ". Dit moet echt stoppen. Het is dus zelfs gevaarlijk voor honden. Ik wil heel graag mijn geld terug, ik voel me enorm opgelicht.
2 van die zogezegde onverwoestbare beertjes besteld maar vanaf de 1ste dag al kapot!
Waardeloos dus!
Wat een waardeloos bedrijf. Levert een onverwoestbare hondeknuffel die er anders uitziet dan de afbeeldingen tonen en binnen een minuut kapot is. Alleen retour als je zelf de kosten voor transport naar Chjna betaald. Niet mee in zee gaan dus!!!
Oplichting!!!!!!!
Waardeloos product uit China.
Binnen 5 minuten stuk.
Koop hier niks!!! De zogezegd “onverwoestbare” speetjes komen al kapot aan in de verpakking. Klantenservice is zo slecht als het maar zijn kan, of je betaald torenhoge verzendkosten naar China of je geeft nog meer geld uit bij deze site met een kortingscode. Pure oplichting deze site. Je kunt ook nergens iets van social media terugvinden, omdat ze weten dat dat natuurlijk vol zal stromen met alleen maar negativiteit. Jammer en triest hoe dit bedrijf mensen misleid en daar geld aan verdiend.
Let op: het zijn in mijn ogen gewoon oplichters! Het lijkt alsof je een product besteld uit Nederland. Uiteindelijk komt product (waarschijnlijk via Ali) uit China. Ik had ook een onverwoestbaar product besteld voor hond, was na 1 minuut kapot!! Je krijgt na mail een nette standaard brief met sorry etc etc etc. Komt er op neer dat je kunt terugsturen naar China voor 30,00 zodat je een nieuw product ontvangt. kosten voor het verzenden is meer dan het product. Of 50%kortingscode voor volgend product wat je bij hun kunt kopen. Wat uiteraard ook weer prul is. Ben er helaas ingetrapt!! Het product is zo overduidelijk niet geschikt voor dieren, het is zo slecht gemaakt dat je wel uit je hoofd laat om het überhaupt te laten vervangen. Ze hebben niet eens de moeite genomen om enigszins aan kwaliteitsbeschrijving te voldoen. Doe het niet, het is typisch een legale manier om je op te lichten!! Hoop dat veel mensen eerst het bedrijf (Pawly) opzoeken op het internet. Denk ook dat bedrijf regelmatig van naam zal veranderen.
De zogenaamde onverwoestbare beertjes gekocht voor mijn slopende boomer, reviews proberen te vinden op dat moment niets negatief gevonden, dus er ingetrapt. Na 3 uur dat ik het gegeven had aan checo was het gesloopt. Netjes een mail met foto gestuurd. Oplossingen terug sturen op eigen kosten naar China of bij volgende aanschaf 50% korting.
Geen goede oplossingen dus kosten naar China opsturen zijn bijna net zo duur als het beertje zelf
Weer één van de vele dropship bedrijven die zijn spullen haalt in China.
Een maat van mij kwam een advertentie tegen via Facebook. Zonder goed onderzoek te doen naar dit bedrijf. Heette voorheen glowex. Beertje was binnen 30 seconden al kapot.
Mooi verdien model. Elke keer een ander domein aanschaffen omdat je negatieve reviews krijgt. Je wordt mooi opgelicht door dit dropship bedrijf.
En savoir plus sur les différents types d'avis.