Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgezien van het fijne product voor mijn hond is de persoonlijke service enorm goed. Bij vragen krijg je persoonlijk antwoord per mail. Ik heb dat nog niet eerder meegemaakt bij een bedrijf. Grote waa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig product!! Mijn aller liefste pup Shelby is nu 10 maanden. Met 3 maanden werd er giardia (parasiet) bij hem geconstateerd. Na twee Panacur kuren was die parasiet vrij maar toen begon het her... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze asiel hond had een ernstig verstoorde darmflora. Ontlasting had een afwijkende kleur en zeer regelmatig diarree. Deze probiotica helpt enorm! Je moet wel consequent zijn (elke dag geven) en voor... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Verzending was er gouw was prima maar dat er een abonnement aan zat bij eerste bestelling was niet duidelijk alleen bij 2potten stond het. Want je moet het toch eerst... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation animale

Écrit par l'entreprise

Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,4

Tous les avis

94 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze hond Rico is een Mechelse herder…

Onze hond Rico is een Mechelse herder die negen jaren heeft gewerkt als surveillance hond bij de politie en hij wordt op 1 april twaalf jaar. Hij heeft vaak last van dunne ontlasting en wij hebben van alles geprobeerd om daar rust voor hem in te krijgen. Bij de dierenspeciaalzaak om advies gevraagd en die adviseerde probiotica. Eerst in poedervorm, daarna in capsules en niets hielp. Een aantal maanden geleden kwam ik op de sociale media Pawrful tegen die probiotica aanbood, een stuk goedkoper en in een makkelijke brokjes vorm. Ik heb dat geprobeerd en Rico is van zijn darmprobleem af.

25 janvier 2026

Hi Ferdinand,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat onze probiotica zo'n oplossing is gebleken voor jouw Rico.

Veel plezier & kwispels toegewenst!

Noté 3 sur 5 étoiles

Jaap vindt de brokjes lekker maar ik…

Jaap vindt de brokjes lekker maar ik heb nog geen verandering gezien. Hij blijft nog aan zijn oren krabben en aan zijn poot likken. Maar we zijn pas bezig. Afwachten nog.

23 mars 2026

Hi Sandra,

Goed om te horen dat Jaap de brokjes lekker vindt ;)

Het proces kan tot 12 weken duren, waarbij de meeste baasjes bij week 5 resultaat zien. Ik zie dat je nu net 1 week onderweg bent, dus lekker zo doorgaan. Bij vragen stuur ons gerust een e-mail via support@pawrful.nl.

Probiotica pawrful

Onze hond Nanu was winderig en down .. eenmaal gestart met pawrful probiotica voor de darmen en na een week merkte we al verschil .. nu ruim drie weken verder en Nanu is weer helemaal de oude .. ik ben zeer tevreden

21 mars 2026

Hi,

Wat ontzettend fijn om te horen dat Nanu weer helemaal de oude is. Wij hebben de foto van jullie schattige viervoeter mogen zien, dus heel fijn dat wij mogen bijdragen in het blijdschap van jullie Nanu!

Noté 3 sur 5 étoiles

Ondanks het feit dat na 30 dagen nog…

Ondanks het feit dat na 30 dagen nog geen echt resultaat geboekt is hou ik nog vertrouwen in de goede afloop door de zeer persoonlijk benadering van de eigenaren…

15 mars 2026

Hi Marie-José,

Dank voor de eerlijke feedback! We doen altijd ons best om alles z.s.m. op te pakken. Het proces kan tot 12 weken duren, zoals aangegeven op onze website.

Hou vol en dan komt het goed! Je weet ons te vinden via de e-mail ;)

Skip onze dwergschnauzer

Skip onze dwergschnauzer had al enige tijd last van een bepaalde jeuk en was ook erg onrustig, we hadden al verschillende producten gebruikt maar er was weinig verbetering te zien tot dat we via internet het product probiotica ontdekte we zijn dit gaan gebruiken en na een week of twee kwam er zien der ogen verbetering in en nu na een week of zes gaat het steeds beter dus we zijn hier wel erg tevreden over zeker voor het welzijn van onze Skip en dat is voor ons het belangrijkste.

Hi Daan,

Wat ontzettend fijn om te horen. Gelukkig dat de oogjes bij jullie Skip er beter uitzien en dat het welzijn steeds beter wordt.

Geef Skip een pootje van ons!

Team Pawrful 🐾

Nu voor de 2e keer besteld

Nu voor de 2e keer besteld
Onze hond gaat er goed op
Minder jeuk minder darmproblemen en eet ze zonder er een probleem van te maken.
Makkelijk te bestellen zelfs een abonnement is mogelijk

Hi H. de Vries,

Wat fijn dat jullie hond er goed op gaat!

Fijn om te horen dat hij/zij via onze abonnementsoptie automatisch de snoepjes krijgt en ze lekker op eet.

Veel liefs!

Groet,

Een super product

Een super product. We gebruiken het al eens paar maand en onze hond heeft geen last meer van zijn darmen

Hi Herman,

Wat tof om te horen dat je ons product als super ervaart.

Wij vinden het super dat je onderdeel uitmaakt van onze trouwe roedel! 💚

Begonnen met probiotica

Kan nog niet veel zeggen we zijn nog maar aan de tweede pot begonnen tot nu toe nog geen verbetering ik hoop dat we toch iets beginnen op te merken

9 mars 2026

Dag Bertha,

Dank voor het achterlaten van uw review! Wij hebben u zojuist een e-mail gestuurd om samen te kijken naar de voortgang.

Het proces kan wat langer duren, en elke hond is anders en daarom komen wij graag met u in contact om optimaal mee te denken! 😊

We horen graag van u.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle reactie en in het bijzonder…

Zeer snelle reactie en in het bijzonder een heel goede oplossing, mijn eerste bestelling niet ontvangen maar Pawrful heeft direct een nieuwe verstuurd die ik ondertussen ontvangen heb.Dat is nu eens een zeer goede service. Prima bedrijf.

5 mars 2026

Hi Herman,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Wij doen altijd ons uiterste best.

Veel plezier met jouw supplement, en hou ons op de hoogte over de voortgang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en juiste levering.

Snelle en juiste levering.
Jettie vindt de brokjes lekker

26 février 2026

Hi Lucia,

Wat ontzettend fijn om te horen dat Jettie de brokjes lekker vindt en de levering zo goed bevallen is.

Veel plezier ermee en geef Jettie een aai van ons!

Het werd snel geleverd

Het werd snel geleverd, ik weet nog niet wat het effect is, de hond krijgt het nu al een paar dagen.

28 février 2026

Hi Atoniya,

Fijn om te horen dat de levering zo goed bevallen is. Het effect is een kwestie van tijd.

Bij vragen stuur ons gerust een e-mail via support@pawrful.nl!

fijn bedrijf

Het komt heel persoonlijk over.Er wordt met je meegedacht.Snelle levering.

23 février 2026

Hi Lidewijn,

Fijn om te horen dat je het als persoonlijk en snel ervaart.

Wij doen ons best!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel snel geleverd,de hond lust ze…

Heel snel geleverd,de hond lust ze graag,ik ben het nu 3 dagen aan het geven,hij schudt al veel minder met zijn kop.Zeer tevreden,zal in de toekomst nog meer bestellen.

18 février 2026

Hi Chantal,

Wat ontzettend fijn om te horen dat onze service & het product zo goed zijn bevallen.

Goed om te lezen dat jouw hond al minder met zijn kop schud. Geef hem een aai van ons en welkom bij de roedel 💚🐾

Noté 4 sur 5 étoiles

Goedemorgen

Goedemorgen , de bestelling is goed aangekomen.
Max is goed met de snoepjes ,zoals ik die noem .
Hij loopt vanzelf naar de kast daar hij weet dat hij ze krijgt.Het is een gelukkige hond en zijn baasje ook .
Vriendelijke groetjes , Martine en Max.

16 février 2026

Hi Martine,

Wat fijn dat jouw Max zo ontzettend goed gaat op onze ''snoepjes''.

Pas op, dat hij niet alles in een keer op eet ;)

Fijn dat jullie beide gelukkig zijn, dat zijn wij ook met jullie in onze roedel! 💚

Aanrader, werkt goed!

Ik had een potje Pawrful probiotica besteld voor de hond van mijn vriendin. In het begin merkte we niet zo veel, maar na een week of 3 zagen we echt veel verschil in de klachten die hij had. De klachten werden langzaam minder en zijn nu bijna weg. Het werkt blijkbaar echt voor een goede darmflora!

12 janvier 2026

Hi Job,

Wat ontzettend fijn om te horen! Welkom bij onze roedel en geef een aai aan de hond van jouw vriendin van ons.

Vriendelijke poot,

Mijn hond had veel jeuk

Mijn hond had veel jeuk. Dure pillen van de dierenarts werkte niet.
Nu krijgt hij elke dag 1 brokje en hij jeukt bijna niet meer. Heel blij mee.

10 février 2026

Hi Jannie,

Wat ontzettend fijn om te horen dat jeuk vrijwel verdwenen is. Lekker door blijven gaan! Geef een aai aan jouw hond van ons.

Noté 1 sur 5 étoiles

Eerst ging het mis bij per ongeluk…

Eerst ging het mis bij per ongeluk afsluiten abonnement. Gelukkig rechtgezet. Onze beide honden klapperen nog meer met de oren en komt veel oorsmeer uit te de oren sinds het gebruik van dit (veel te dure) product.

10 février 2026

Beste Wolters,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw honden extra last lijken te hebben. Graag wil ik u helpen bij het oplossen van het probleem. Bij een probiotica supplement is het mogelijk dat klachten tijdelijk toenemen, voordat het opgelost wordt. Dit komt doordat de darmflora in ontwikkeling is en slechte bacteriën worden aangepakt.

Het teken van meer oorsmeer, kan daarin dus juist een goed teken zijn, en het begin van de oplossing voor het probleem! Zou u contact met ons op willen nemen via support@pawrful.nl?

Dan kijken we graag met u mee naar de situatie. Zou u daar het bestelnummer, de klachten, de tijd dat u het gebruikt en de progressie tot nu toe kunnen toelichten.

We horen graag van u! Verder fijn om te horen dat we u hebben kunnen helpen met het corrigeren van een per ongeluk afgesloten abonnement.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij horen graag van u en helpen dan graag verder!

Met vriendelijke poot,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus