Despite many bad reviews I had excellent service and prompt confirmation and tracking details. Arrived today via Royal Mail (it was shipped from China).
Lisez les avis des autres
Underwhelming! Gingerbread name was merely a print on wood. Not as expected - looks cheap. However, the delivery was relatively quick.
Zelfs niet 1 ster waard, maar ik moest er blijkbaar minstens 1 aanduiden om iets te kunnen schrijven. Gelukkig bestelling gedaan en aangeduid om te betalen via Klarna, achteraf. Na 2 weken nog steeds... Voir plus
Helaas ook pas deze recenties gelezen nadat ik bestelling niet heb ontvangen. Op 25 juli 2021 bestelling gedaan (150 euro) en betaald maar tot op heden ook niks ontvangen ! Tiental telefoons onbea... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Heb een plasband besteld voor onze hond…
Heb een plasband besteld voor onze hond (14j en dringend nodig!), eind januari maar we hebben nog steeds niet ontvangen.
Ik vrees dat we hem helemaal niet meer nodig gaan hebben áls hij ooit toekomt...
Zeer slecht
Zeer slecht, ik heb 21-01-21 een hondenmand besteld en betaald! Tot op heden nog steeds niks ontvangen! Probeer al dagen op diverse manieren contact te krijgen maar geen gehoor of reactie!!
Deze webshop blijkt een trieste verderzetting
Deze webshop is de verderzetting van natteneusjes.be van eind 2020. Ga eens kijken bij de commentaar bij die webshop. Niks dan problemen, puur bedrog. En deze nieuwe verantwoordelijken kan het allemaal NIKS schelen. Ze willen mijn geld (+500 euro) niet teruggeven, antwoorden niet op e-mails. Let dus goed op met je aankoop hier. Er is (nog?) geen officieel ondernemingsnummer. Er is geen officieel erkend label voor betrouwbare webshop. Het is een onvindbaar bedrijf (adres onbetrouwbaar): dat is handig voor hen maar zeer slecht voor u als het misloopt. U bent gewaarschuwd persoon.
Litter Robot
Eind september een litter robot besteld op deze webshop, toen nog natte neusjes.i
Elke keer waren er nieuwe uitvluchten: pakketje kwijt bij DPD, verhuis...
Toen de webshop Pawsome werd, hadden we het idee dat we gered waren. De ‘nieuwe’ eigenaar deed volgens haar heel erg veel moeite om alles recht te zetten. Achteraf bleek dat deze overname weeral een uitvlucht was om ons aan het lijntje te houden.
Voor de Kerstvakantie kregen we een nieuwe track en trace, echter waren 2 weken later de robots nog niet in het systeem van Bpost geraakt...
Na veel dreigen met verdere stappen, hebben we uiteindelijk ons geld terug gehad, maar ik zie hier dat niet iedereen dat geluk had.
Natte neusjes / pawsome
Ook ik heb de litter robot bij natte neusjes/ pawsome besteld betaald en niet gekregen.
Pure oplichters!
Update: Ze heeft het bedrag teruggestort na heel wat dreigementen.
Slechte service
Mijn schoonmoeder heeft een kattenbak (litter) besteld van over de 400€. Is nu al enkele maanden ‘zogezegd’ onderweg. Via het bedrijf 0,0 respons. Alleen uitvluchten. Wij zouden heel graag het geld terug hebben aangezien er toch niets wordt opgestuurd!!
Update: na veel heen en weer gedreig is het bedrag teruggestort!
Oplichters!!!
Na het retourneren van de litter box van 500€ ben ik al maanden in afwachting van een terugbetaling. Van de leverancier begrepen dat zij het geld al teruggestort hebben aan pawsome en toch weigeren ze om mijn geld te retourneren.
Geld na anderhalve maand nog steeds niet terug
Dubbele betaling uitgevoerd om de bestelling tijdig te kunnen ontvangen, want met visa werden de producten anders pas na 7 werkdagen opgestuurd. We zijn ondertussen anderhalve maand verder, producten zijn correct ontvangen, maar nog steeds geen terugbetaling... Geen telefonisch contact mogelijk en ook geen antwoord op mailverkeer. Wij zetten verdere stappen.
Arnaque
Arnaque! Pas op! Vroeger waren ze natteneusjes. We hebben een robot litter van 500€ betaald en nooit gekregen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.