1. Service de crypto-monnaie
  2. Bureau de change
  3. Service de transfert d'argent par mandat
  4. Service de transfert d'argent

Payex24.com is a reliable service for exchanging electronic and fiat assets. We offer services for buying and selling cryptocurrencies, cashless settlements through SWIFT/SEPA, and international money transfers, including transfers to Ukraine. We also top up bank cards of European, Ukrainian, and other banks, and make transfers via Wise, Revolut, Paysera. Additionally, we handle auction payments (Copart, IAAI, etc.). We accept and disburse electronic money through Skrill, PayPal, Perfect Money, Pioneer, Capitalist, Peyeer, and others upon request. Payex24.com is a convenient and multifunctional platform for working with popular electronic currencies and more. We provide users with the opportunity to conduct exchange operations safely and quickly.

4,5

Once again

Once again, I make sure that this exchanger is TOP! Due to certain circumstances, I live abroad, and I have been using the services of this exchanger for receiving cash and topping up my cards for half a year, the quality and speed of service are always great! Thank you!

2 novembre 2024

Быстро, удобно и надёжно!

Работаю с обменником уже 2 месяца, обычно операции проходят быстро, всё удобно и надёжно! Кто обменивает наличные или гривну на карту в самый раз. Рекомендую)

5 septembre 2024

Добрый день

Добрый день, совершил с этой компанией несколько обменов уже. Соотношения курса и качества оказанных услуг на уровне, продолжаем работу.

14 août 2024

Réponse : Payex24

Спасибо за Ваш отзыв, мы рады, что Вам понравился наш сервис. Мы будем продолжать стараться предоставлять для Вас качественные услуги!

Thanks for a fast transaction from…

Thanks for a fast transaction from Ukraine to another EU countries!

14 août 2024

Réponse : Payex24

Thank you for your feedback, we are glad that you liked our service. We will continue to try to provide you with quality services!

Уже вкотре звертаюсь до payex24 за…

Уже вкотре звертаюсь до payex24 за обміном usdt-revolut eur. Всі обміни були проведені меньш ніж за 15 хвилин, що рідкість! Дякую за оперативну роботу і професіоналізм!

6 août 2024

Réponse : Payex24

Дякуємо за Ваш відгук, ми раді, що Вам сподобався наш сервіс. Ми продовжуватимемо намагатися постачати для Вас якісні послуги!

Найкращий обмінний сервіс

Найкращий обмінний сервіс, з яким мені доводилося працювати! Швидко, надійно і чесно. Співробітники завжди на зв'язку і готові допомогти.

28 juillet 2024

Réponse : Payex24

Дякуємо за ваш відгук, ми раді, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Ми й надалі будемо старатися надавати вам послуги найвищої якості!

Обмінник порадив друг

Обмінник порадив друг. Ефективність сподобалась. Якісне обслуговування, а найголовніше це не забрало багато часу. Рекомендую кожному)))

26 juillet 2024

працюю в іноземній компанії

працюю в іноземній компанії, ці хлопці допомагають отримати мої кошти на рахунок або готівку за гарний тариф, дякую

20 juillet 2024

Réponse : Payex24

Вже вкотре роблю обмін і можу сказати…

Вже вкотре роблю обмін і можу сказати що кожного разу цей обмінник виконує свою роботу на висоті!

Сервіс, швидкість, курс!

24 juillet 2024