Noté 3 sur 5 étoiles

PayPo to w mojej ocenie przeciętna usługa płatności odroczonych. Największy minus przez który nie wiem czy skorzystam ponownie to prowizja 1,50zł aby uregulować należność Blik lub kartą. Aby nie pon... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Z PayPo korzystam już bardzo długi czas. Zawsze płatności w terminie, limit z tego co kojarzę wynosił 8 tys. Dużo zamawiania- dużo zapłacone. Teraz mając do spłaty połowę nie mam już limitu. Mimo spł... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że tow... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pay Po, bardzo rzetelna, zawsze bardzo dobry kontakt, kompetentni pracownicy, służący swoją fachową wiedzą, na najwyższym poziomie. Ponadto rozwiązanie moj... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Pan Jakub Iwanicki to Szef wszystkich…

Pan Jakub Iwanicki to Szef wszystkich Szefów. Proszę o podwyżkę dla Niego i to natychmiast. Ustawił do pionu towarzystwo nierobów i leni z Luxtrade jednym kontaktem. Chylę czoła.

23 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Jakub również pozdrawia :)

Szybki kontakt

Szybki kontakt, odpowiedź w sytuacji dot. nieprzekazania środków dla sklepu, w którym dokonywałem zakupu, następnie pomoc w tej sytuacji i ponowny kontakt sprawdzający, czy problem został naprawiony.

22 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc, a Pana problem został rozwiązany. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontakt z obsługą klienta na najwyższym…

Kontakt z obsługą klienta na najwyższym poziomie!!
Zawsze znaleziono rozwiązanie w razie jakichkolwiek pytań!!
Bardzo polecam!!

21 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że bardzo pozytywnie oceniasz kontakt z naszymi pracownikami. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z usługi Paypo…

Jestem bardzo zadowolona z usługi Paypo ,jest to bardzo wygodna forma zakupów a przy okazji pragnę podziękować za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od nieuczciwego sprzedawcy u którego zrobiłam zakupy za pośrednictwem właśnie Paypo i nie otrzymałam towaru.Paypo pomogło mi odzyskać moje pieniądze.Bardzo dziękuję i na pewno będę korzystać !!!!

26 avril 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy skutecznie pomóc. Płatności z PayPo to bardzo bezpieczna usługa. Pozdrawiamy :)

Bardzo polecam

Bardzo polecam, indywidualne podejście do klienta, niezwykle pomocna i rzetelna firma

21 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną ocenę. Bardzo to doceniamy. Pozdrawiamy :)

Polecam!

Świetna strona internetowa do zakupów online wystarczająca wszystko proste i łatwe w obsłudze, duża dostępność sklepów i przyjemne raty w zależności od ceny jest to znaczne ułatwienie i przyjemne rozłożenie w czasie niż żeby wydawać na raz serdecznie polecam skorzystać bo naprawdę warto z obsługą klienta nie miałem styczności więc się nie wypowiem :)

20 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i wysoką ocenę. Cieszymy się, że pozytywnie oceniasz naszą usługę. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Obsługa klienta na medal!

Bardzo rzeczowa i uprzejma obsługa klienta, na poziomie rozwiązywania sprawy zduplikowanej płatności- otrzymywałam na bieżąco wiadomości o postępie sprawy oraz czy sklep w ogóle odpowiedział serwisowi PayPo, czułam się zaopiekowana i zadbana przez przedstawicieli Biura Obsługi Klienta!

17 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę. Bardzo nam na tym zależy. Wiemy, że bieżące informowanie o tym, na jakim etapie jest sprawa jest bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Wszystko poprawnie

W dokładny i idealny sposób wyjaśnione moje niedopatrzenie . Wszystko przebiega w dobry i łatwy dla mnie sposob

16 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa. Pozdrawiamy :)

Polecam!!

Serdecznie polecam, szybko i wygodnie:))

17 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę i polecanie naszych usług. Pozdrawiamy :)

Szybka odpowiedź na zgłoszenie

Szybka odpowiedź na zgłoszenie. Sprawa została wyjaśniona i zakończona już po kilku dniach od mojej pierwszej wiadomości mailowej. Bez zbędnych pytań, bez straty czasu. Po prostu Profesjonaliści!

Réponse : paypo.pl

Bardzo miło czyta się taką opinię. Dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

3-miesięczny problem z Modivo rozwiązany błyskawicznie - dziękuję!

Zmagałem się z problemem z Modivo od 3 miesięcy w sprawie produktów, które nigdy do mnie nie dotarły - dzięki interwencji zespołu z PayPo problem został w końcu rozwiązany - co było nie lada wyzwaniem, ponieważ Modivo nie odpisuje na maile, a ja spędziłem łącznie ok. 6 godzin na infolinii w ciągu ostatnich 3 miesięcy. Po interwencji zespołu PayPo sprawa przyspieszyła i bardzo szybko udało się rozwiązać problem. Dziękuję ogromnie!

15 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę. Bardzo zależy nam na zadowoleniu naszych Klientów. Pozdrawiamy :)

Wszystko ok

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo zależy nam na zadowoleniu naszych Klientów. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

PayPo to naprawdę godna zaufania…

PayPo to naprawdę godna zaufania usługa! 😊 Skorzystałam kilka razy i wszystko jest super. A jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania czy wątpliwości, obsługa klienta reaguje szybko i pomaga rozwiązać sprawę bez stresu. Polecam!

15 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że doceniasz płatności z nami i naszą obsługę. Jest to dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Moje doświadczenie z Paypo

Z góry polecam usługi oferowano przez Paypo.pl. Umożliwiają realizacji swoich planów zakupowych, spełniający przy tym nasze potrzeby. Pomagają w rozwiązywaniu problemów z dostawcami towarów a w razie kłopotów uwzględniają stronę klienta. Szczerze polecam, korzystam od dawna i będę korzystał w przyszłości.

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za polecanie naszych usług. Bardzo to doceniamy. Cieszymy się, że dzięki naszym płatnościom możemy pomagać w spełnianiu planów zakupowych. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Początkowe złe naliczenie

Mimo początkowo złego naliczenia, po poinformowaniu dołożyli wszelkich starań aby pomóc i zmienić na rzeczywistą kwotę

10 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że nasza pomoc spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem zadowolona z korzystania z…

Jestem zadowolona z korzystania z PayPo. Jeżeli chodzi o kontakt e-mail: szybka odpowiedź. Nawet jeśli mam jakiś poślizg w spłacie,da się problem rozwiązać. Ja mogę PayPo polecić.

7 juillet 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że doceniasz naszą szybką odpowiedź. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo istotne. Pozdrawiamy :)

Pan Klaudiusz

Pan Klaudiusz, to super człowiek !
Okazał się dużą cierpliwością wobec moich pytań i sukcesywnie odpowiadał na moje pytania !
Więcej tak pozytywnych ludzi !
Pozdrawiam cały zespół PAYPO oraz Pana Klaudiusza F :)

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Klaudiusz również pozdrawia :)

Bardzo szybka reakcja

Bardzo szybka reakcja. Odpowiedź wyczerpująca oraz satysfakcjonująca.

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że doceniasz szybkość naszych odpowiedzi.Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas bardzo ważna. Pozdrawiamy :)

Bardzo dobra firma

Bardzo dobra firma, Bardzo pomagają. Ne udało się opłacić usługi, napisała list do paypo Gdy poprosiłem o jednodniowe odroczenie, przyszli mi z pomocą i dali mi pięciodniowe odroczenie bez odsetek. Bardzo wygodna i łatwa rejestracja oraz szybkie zwiększanie limitu. Gorąco polecam

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że tak pozytywnie oceniasz naszą usługę. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus