PayPo to w mojej ocenie przeciętna usługa płatności odroczonych. Największy minus przez który nie wiem czy skorzystam ponownie to prowizja 1,50zł aby uregulować należność Blik lub kartą. Aby nie pon... Voir plus
Z PayPo korzystam już bardzo długi czas. Zawsze płatności w terminie, limit z tego co kojarzę wynosił 8 tys. Dużo zamawiania- dużo zapłacone. Teraz mając do spłaty połowę nie mam już limitu. Mimo spł... Voir plus
L'entreprise a répondu
oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że tow... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pay Po, bardzo rzetelna, zawsze bardzo dobry kontakt, kompetentni pracownicy, służący swoją fachową wiedzą, na najwyższym poziomie. Ponadto rozwiązanie moj... Voir plus
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Pracownicy sa bardzo pomocni
Pracownicy sa bardzo pomocni, chętnie pomagają rozwiązać trudne sytuacje.
Wszystko jest jasne i czytelne.

Splaty
Firma dostosowuje się zawsze do potrzeb klienta.,Wszystko odbywa sie na wyzszym poziomie .Jestem bardzo milo zaskoczona. Za każdym razem, aż chce się wracac-:)

Obsługa na najwyższym poziomie
Zanim problem ze sklepem się zaczął, obsługa z PayPo, w tym przypadku, Pani Beata - już go wyjaśniła :) Sympatyczna, pomocna Pani. Tak to powinno wyglądać wszędzie :)

Sprawne i miłe działanie
Sprawne i miłe działanie, szybkie rozwianie promocji

Nieszablonowe podejście
Nieszablonowe podejście, wyjście naprzeciw klienta. Polecam.

Polecam gorąco
Polecam gorąco. Pomagają odzyskać pieniądze od oszustów.

Extremely Disappointed with PayPo Customer Service
I’ve had a terrible experience with PayPo. For over a week I’ve been trying to resolve an issue with my limit being removed. I filled all documents and updated them as requested I called countless times and was promised a call back that never came.
As an English-speaking customer, the experience has been even worse. One agent even raised her voice at me simply because I asked if she spoke English completely unprofessional and unacceptable.
This is by far one of the most frustrating customer service experiences I’ve ever had. Lack of communication, slow response, no accountability. If this is how PayPo treats customers, I cannot recommend them to anyone anymore .
Szybka
Szybka, merytoryczna pomoc pracowników. Firma dokłada wszelkich starań aby klient był zadowolony.

Réponse : paypo.pl
Usługa płatnicza PayPo to pewne i…
Usługa płatnicza PayPo to pewne i bezpieczne zakupy. Serwis oferuje wygodne płatności i jest dostępny w coraz większej ilości sklepów. Wygodne przypomnienia o płatności oraz analizy wydatków pozwalają w sposób racjonalny zarządzać swoim budżetem, a przedłużenie terminu płatności daje większą elastyczność w regulowaniu zobowiązań. To wspaniałe i bardzo pomocne narzędzie do robienia zakupów. Również rozwiązali problem nie wywiązania sie z umowy z sklepem internetowym na którym robiłam zakupy i nie otrzymałam towaru. Kontak z platformą był błyskawiczny, na każde pytanie otrzymywałam odrazu odpowiedź. Utwierdziłam sie ze platforma jest w 100% w pełni zaufania.

Płatności odroczone
Jak dla mnie przydatna forma finansowania kiedy czasem potrzeba coś kupić bo nadarza sie okazja. Bez odsetek jesli spłaci się w wyznaczonym terminie. Jest tez mozliwosc rozłożenia na raty jeśli akurat nie mozna spłacić całości. Wszystko przebiega szybko i sprawnie. Polecam wypróbować.

Réponse : paypo.pl
Bardzo dobry kontakt w przypadku problemowo z przekazaniem informacji przez sklep

Obsługa klienta
Bardzo mila, profesjonalna oraz pomocna obsluga klienta. Serdecznie pozdrawiam oraz Polecam 5/5 😀

Pomoc z usterkami
Odpowiedzi można się spodziewać w ciągu 1-2 dni, zrozumiałe z powodu takiej usługi. Pomoc, którą otrzymałem wystarczyła w naprawie płatności kartą. Bez niepotrzebnych formułek, przejście od razu do sedna.

Dwukrotnie zgłosiłam problem
Dwukrotnie zgłosiłam problem, który bardzo szybko został wyjaśniony, zaproponowano mi korzystne rozwiązanie, bardzo dla mnie satysfakcjonujące. Czułam wsparcie BOK. Dziękuję. Tak trzymajcie

Réponse : paypo.pl
Jeden z największych atutów PayPo jest…
Jednym z największych atutów PayPo jest przejrzystość warunków – wszystko jest jasne i zrozumiałe od samego początku. Dzięki temu nie muszę się obawiać ukrytych opłat. Proces rejestracji jest szybki i prosty, a wsparcie klienta dostępne w przypadku jakichkolwiek pytań sprawia, że czuję się bezpiecznie.
Na dodatek, możliwość dokonania zwrotu w ciągu 30 dni bez konieczności dokonywania wcześniejszej płatności to wygoda, która sprawia, że zakupy online stają się nie tylko łatwiejsze, ale i bardziej przyjemne.
Zdecydowanie polecam PayPo każdemu, kto ceni sobie wygodę i elastyczność podczas zakupów online!

Réponse : paypo.pl
Oszukał mnie internetowy sklep…
Oszukał mnie internetowy sklep rowerowy, po zwrocie wszystkich zakupionych produktów nie zamierzał oddać pieniędzy, nie było z nim kontaktu, payPo pomógł mi w tej trudnej sytuacji

bardzo dobry support klienta
bardzo dobry support klienta, bez czatów AI przez które często rezygnuję z danej usługi/sklepu

Wyłudzenia
Uważajcie na to całe paypo. Płacę z klarna oraz PayPal, nigdy nie zdarzyło się żeby te portale doliczyły mi chociaż 1gr więcej do spłaty, które były robione przed terminem jak w przypadku paypo. Szkoda że nie mogę wrzucić tutaj maili od paypo. Do spłaty miałam 4,99 PLN ostatecznie zostałam obciążona na 6,30 PLN. Następnego dnia otrzymałam jeszcze maila, że jest niedopłata 15gr. Portal ten jak widać ratuje się wyłudzając pieniądze od użytkowników.
Nie mogę odpisać na komentarz firmy, więc edytuje opinię. Było zapłacone w terminie zgodnie z tabelką, którą przysłali, mogę udowodnić pokazując datę przelewu. Oszukują ludzi i tyle.

Rozwiązanie problemu.
Profesjonalne podejście do problemu i rozwiązanie go z korzyścią dla klienta.

Réponse : paypo.pl
En savoir plus sur les différents types d'avis.