This is a fraudulent organization which I am reaching out to my lawyer to sue. I attempted to purchase a laptop from Best Buy. The payment did not go through due to the payment exceeding my daily limi... Voir plus
PC Heaven
Ordered a laptop through Best Buy and PC Heaven had it shipped by FedEx without a a signature required and the package was left on my front porch for 8 hours… it was not there when I got home. They... Voir plus
Top kwaliteit Recent een aankoop gedaan van gaming muis en LED strips. De LED-strips voegen een levendige sfeer toe aan de gamingopstelling. Uitstekende keuze voor gamers!
Koude Horn 147, 1941 KC, Beverwijk, Pays-Bas
- klantenservice@pc-heaven.nl
- pc-heaven.nl
Snelle levering en goed contact
Na veel zoeken heb ik het bij pc heaven gevonden en ook nog eens snelle levering
Everything was smoothly done and quick…
Everything was smoothly done and quick amazing.
Aanrader voor gamers
Mijn toetsenbord aankoop is geweldig! Het mechanische gaming toetsenbord voelt zo rustig aan en het typen is een waar genot. De RGB-verlichting maakt het ook nog eens top. Ik kan het zeker aanbevelen aan andere gamers!
Erg blij met mijn artikel!
Ik heb een toetsenbord besteld en ik heb hem vandaag binnen gekregen. Snelle levering en het product is erg naar behoren. Ik kreeg ook een goede kwaliteit oplaadkabel, gratis bij mijn bestelling.
Leuk bedrijf met leuke cadeautjes
Leuk bedrijf met leuke cadeautjes! Toetsenbord bestelt maar kreeg een oplaadkabel cadeau erbij! Wel jammer dat de verzending een dag langer heeft geduurd maar dat kwam door de sneeuw bij PostNL.
helemaal mooi
helemaal mooi! en een strakke levering erbij wat kan ik nog meer zeggen! die licht gevende kabel was een mooi cadeau
Gisteren een nieuwe muis besteld
Gisteren een nieuwe muis besteld. Deze is al vandaag al binnen gekomen. Daarnaast heb ik een lichtgevende USB kabel cadaeu gekregen.
Goede service!
tevreden
Ik heb een headset en een toetsenbord bestelt en de kwaliteit is goed, levering was ook snel.
Dik tevreden