1. Magasin d'informatique
  2. Magasin d'accessoires informatiques

Bij PC-Masters.nl vind je gaming computers van topkwaliteit, van budgetvriendelijke desktops tot krachtige custom pc's. 4 jaar garantie! Met al ruim 8 jaar ervaring, brengen onze klantenservice professionals voldoende kennis met zich mee om iedere pc gerelateerde vraag te beantwoorden.

4,5

Goed gesprek gehad

Goed gesprek gehad, goed advies verkregen. Ik zet niet vaak een revieuw neer, maar dit was zeer aangenaam zaken doen

27 novembre 2025

PC Masters review

Ik had zelf geen zin (of lef 😅) om alles handmatig te bouwen, dus heb ik Pc Masters ingeschakeld om mijn droom-pc samen te stellen. Vanaf het eerste contact werd ik goed geholpen: ze luisterden echt naar wat ik wilde (stil, krachtig, en wit-thema) en gaven eerlijke adviezen over onderdelen en prijs-kwaliteit.
De communicatie was top, ik kreeg foto-updates tijdens de bouw en ze testten alles grondig voor verzending. 10/10

28 octobre 2025

Kwaliteit van de build was zeer goed!

Ik had een starter game pc gekocht via PC Masters voor mijn zusje. De prijs viel niet tegen, de service was snel, en mijn zusje tevreden! Ook werd het in fatsoenlijk verzendmateriaal verstuurd, niet dat goedkope spul.

29 octobre 2025

Support en kwaliteit perfect

Ik wou graag een custom build maar wist niet goed wat bij elkaar past. Pc Masters hebben mij goed geholpen met wat ik nodig heb en het budget wat ik had. Nu een paar weken al mijn pc en enorm tevreden!

14 octobre 2025

Vriendelijke en duidelijke…

Vriendelijke en duidelijke klantenservice. Hebben mij uitgelegd en geadviseerd welke pc het beste bij mijn wensen zou passen. De PC werd na 3 dagen in uitstekende conditie geleverd! Top firma

5 juin 2025

Wat een kennis!

Wat een kennis, alles tot in detail uitgelegd! Ik weet wel waar ik terug kom!!

16 avril 2025

Game pc voor Fortnite

Ik was op zoek naar een pc waar mijn dochter Fortnite op kan spelen. De klantenservice heeft hier heel goed bij geholpen. De klantenservice reageert erg snel. Mijn dochter is erg blij met de nieuwe game pc.

13 janvier 2025

Zoon zegt dat het goed is

Mijn zoon is aan het studeren en er is laatst ingebroken. Hij zit er erg mee dus ik wilde hem graag opvrolijken. Ik heb hier een game pc gekocht en hij is er erg blij mee, ik hoor dat voor de spullen die er in zitten het een goede prijs is.

Ik vond het gewoon fijn dat ze snel waren in communiceren en groot aanbod hadden voor verschillende budgetten

10 janvier 2025

Goede service

Goede service. Heb een game PC gekocht en nu kan ik mijn favoriete games met goede resolutie spelen :)

8 janvier 2025