Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service og produkter. De tog sig virkelig godt tid, til at hjælpe mig med.mone udfordringer. Og jeg købte en tip top PC af dem. Jeg kan kun anbefale at handle der.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle sælge min MacBook, således at en anden kunne få gavn af den, da jeg ikke brugte den mere. Forløbet med opkøb af MacBooken igennem PC-revive var ligetil. Jeg følte mig godt behandle... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og stor erfaring og viden om PC/IT. Frederik fik min PC igang og lærte mig lidt om hvad jeg selv kunne gøre og holde øje med. Stor ros og jeg kan kun varmt anbefale hans kompetencer. Vil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har kun ros tilovers for Frederik! Har købt gamer-pc til knægten, top kvalitet til billige penge. Min Mac book kortsluttede for en uge siden, afleverede den hos pc-revive, og halvanden dag senere, kø... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

Hos PC-Revive er vi specialister i at reparere, renovere og opgradere både PC og Mac. Vores mission er at give nyt liv til computere, der med tiden bliver varme og langsomme. Bæredygtighed er vores kerneværdi, og vi brænder for at levere en service, der skaber værdi og glæde for vores kunder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,8

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Den bedste service

Hej Frederik
Vi var så tilfredse med din service
Og måde at være på
Desuden fungerer vores computer
Så godt
Mange tak for en god oplevelse
Prisen var også i orden
Mvh Lillian Vodskov

2 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Service som den var i gamle dage :-)

Imødekommende og serviceminded. Fredrik tager venligt imød dig som kunde. han giver sig god tid til at fortælle, på et sprog hvor en amatør som mig kan følge med. Fik lavet fejlsøgning og ombygning.

4 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Sygt god pc support over telefon

Sygt god pc support over telefon, jeg ringede faktisk for muligvis at få byttet mit bundkort ud og købe et nyt, men de kom med andre gode tips og mulige løsninger til at få fikset det jeg har nu! :)

9 novembre 2023

Tusind tak Oscar🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel vejledning og fornuftige priser

Vi søgte på nettet for at finde en billig brugt Gamer pc til vores dreng og fandt heldigvis frem til Pc-revive.dk, her endte vi med at handle og kommer her helt sikkert igen.
Fredrik er virkelig dygtig, ærlig og fornuftig med sine priser - 100% anbefaling herfra - selv sønnike er mere end imponeret :)

9 novembre 2023

Tusind tak.
Dejligt at høre i havde en god oplevelse🤗🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

VIRKELIG et rart menneske og komme ind…

VIRKELIG et rart menneske og komme ind til. Virkelig i møde kommende og smilende. Fantastisk service. Fantastisk betjening. Kan klart anbefales!

21 octobre 2023

Tusind tak Julie.
Dejligt at høre du havde en god oplevelse hos os🤗

Fantastisk service

Jeg fortalte et maks pc skulle koste og fik så et tilbud efter god vejledning på en pc til under prisen. Hurtig forsendelse, god service, ærlig vejledning og så med en lille gave i forsendelsen.
Mange tak og kun de største anbefalinger herfra.

2 octobre 2023

Hej Thomas.
Tusind tak for dine fine ord🤗🤗

Super hurtig levering

Super hurtig levering, en Lørdag ?!😀👌 fedt. og så var der lige en pose slik med, til en film i fjernsynet

Nu kan jeg huske Pc-Revive 😁

Køber gerne her en anden god gang igen

30 septembre 2023

Réponse de PC-Revive

Tusind tak Henrik, og dejligt at høre du havde en god oplevelse 😁

Fremragende service

Jeg købte en brugt Gamer PC igennem PC Revive, og alt spillede bare. Hurtig svar på spørgsmål, problemløs fragt og en brugt PC som bare virker 100%.

Klar anbefaling herfra.

11 septembre 2023

Réponse de PC-Revive

Tusind tak Christian, og dejligt at høre du havde en god oplevelse 🤗🤗

fantastik oplevelse

fantastik oplevelse. har både købt privat og til mit arbejde. man får en fantastiks servs. kan kun varmt anbefale og bruge Frederik og mange tak for alt hjælpen og det god servs

28 août 2023

Tusind tak Titus 🤗🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst imødekommende og fortrinlig service

Bestilte kølepasta og en pc-speaker til afhentning i butikken, hvor jeg fik en god snak med Frederik omkring de problemer jeg oplever med min PC, og kom der fra med en håndfuld gode råd til hvordan jeg kan feljsøge.

I butikken var de yderst imødekomme og ydede en fortrinlig service.
Kan kun varmt anbefale PC Revive. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har handlet der.

14 août 2023

Hej Mikkel.
Tusind tak. 🤗
Er glad for at kunne hjælpe med fejlsøgen.

Exceptionel service og vejledning

Exceptionel service og vejledning! Frederik var utrolig behagelig at snakke med og kan sit kram! Det er absolut ikke sidste gang vi handler hos ham. Kan varmt anbefales, skal du have hjælp så er pc-revive det rette sted. 🌸

14 août 2023

Hej Janie.
Tusind tak. Er super glade for at høre i havde en god oplevelse hos os🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Utroligt kompetent og grundig vejledning!

Frederik bag Pc-Revive er utroligt dygtig til det han laver. Til trods for at jeg ingen forstand har på emnet formåede Frederik at få det hele til at give mening, han giver en meget kompetent og grundig vejledning og hans kundeservice er fænomenal! Stedet kan helt klart anbefales!

31 juillet 2023

Hej Mariasofie.
Tusind tak for dine fine ord, det sætter jeg virkelig stor pris på🤗🤗

God kompetent vejledning

Rigtig god oplevelse med PC-Revive.

De gav mig gode råd og vejledning omkring valg a cpu til min gamle pc. Kan kun anbefale dem.

2 août 2023

Réponse de PC-Revive

Tusind tak, vi er glade for at kunne hjælpe dig på rette vej😊

Kort sagt perfekt

Kort sagt perfekt, har handlet der flere gange, og hver eneste gang har det været en af de bedste service oplevelser jeg har oplevet, hurtige og faktuelle svar, imødekommende og hjælpende.

Klart en af mine Go-To steder når jeg skal bruge noget

4 septembre 2022

Dejligt at høre Nicolai, Tusind tak 🤗🤗

Bestilte en specialbygget PC mandag - leveret torsdag

Bestilte en PC til min søn mandag og den var klar allerede torsdag, på trods af at grafikkortet var blevet forsinket fra leverandøren.

Frederik kom selv forbi og afleverede maskinen. Det er super service og jeg har kun godt at sige om hele forløbet.

16 mars 2023

Réponse de PC-Revive

Tusind tak Rasmus, og dejligt at høre du havde en god oplevelse🤗

Fantastisk service

Har sjældent mødt bedre service end ved Frederik, er MEGET tilfreds, kan klart anbefales...

17 mars 2023

Tusind tak René 🤗🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Service, hurtig, god pris.

Jeg var på jagt efter et ældre kabinet.
Første kabinet manglede tilbehør, men Frederik kontaktede mig senere med endnu et kabinet. Fantastisk stand, med det rette tilbehør og til en god pris.

27 février 2023

Réponse de PC-Revive

Tusind tak Rasmus, og dejligt at høre det "nye" CM Storm kabinet levede op til dine forventninger ♻🤗

Rigtig god fornøjelse med det nostalgie PC byggeri 😇

Bedste service

Har kun ros tilovers for Frederik
Skulle finde nogle gamle ddr3 ram sticks der er svære og finde. skidegod service.
100/100 her fra

12 février 2023

Tusind tak Henning 🤗🤗

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus