Lisez les avis des autres
Sikke en fantastisk service!! Supervenlig, lynhurtig, forklarer alt grundigt så jeg forstår det, jeg er bare en meget glad og tilfreds kunde. Fik en helt ny computer og downloadede mit første pr... Voir plus
Absolutely recommendable! The team truly saved our holiday when we had a problem with our camera. Even though it wasn’t a typical repair case for them, they helped us quickly, easily, and with great... Voir plus
Went to get my i phone screen and battery changed /fixed . I payed for a softoled but the put in an lcd ( the cheapest one) which twitched efter 1 day they gave me a little when I confronted them they... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
"Velkommen til vores butik, der specialiserer sig i reparation af telefoner og computere. Vi er dedikerede til at levere en pålidelig og effektiv service til vores kunder. Vores erfarne teknikere er dygtige"
Coordonnées de contact
18, st.tv Østergågade, 4800, Nykobing F, Danemark
- info@pcfone.dk
- pcfone.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Toller Service!
Toller Service ! Ich habe mein Handy dort geschickt, um es zu reparieren und es wurde wirklich ganz schnell repariert und genau erklärt, was das Problem war. Die haben auch echt gute Accessoires für Handys und so.
Sehr zu empfehlen!
Als ich im Urlaub war
Als ich im Urlaub war, hatte mein Handy plötzlich einen Defekt. Zum Glück fand ich diesen Reparatur-Laden in der Nähe. Der Techniker war äußerst kompetent und freundlich. Er hat das Problem schnell erkannt und mein Handy in kürzester Zeit repariert. Ich war beeindruckt von seiner Professionalität und der schnellen Abwicklung. Dank seiner Hilfe konnte ich meinen Urlaub ohne weitere Sorgen fortsetzen. Ich kann diesen Reparaturservice nur weiterempfehlen!
Super flink personale meget
Super flink personale meget
spørgsmål 🙂 hjælpsomme og rigtig fin butik .
Alle spørgsmål blev besvaret også alle mine unger s
Super god oplevelse 🙂👌🏻
Mega god service
Mega god service!
Min bærbar skulle repareres efter at den var gået helt i stykker, men der var en sød ekspert som forklarede alt i detaljer, så jeg ikke var i tvivl om noget som helst.
Jeg var nødsagtet til at få min computer tilbage samme dag, grundet arbejde og studie, og fik lov til at komme ind efter de var lukket så jeg kunne hente den.
Jeg vil klart anbefale PC Fone.

Réponse de Pcfone
PcFone i Nykøbing Falster er en…
PcFone i Nykøbing Falster er en fantastisk butik 😊
Her kan man returnere sig gamle iPhone udstyr og få en bedre priser end hos Swappie og mindre omstændigt end hos Elgiganten (klimafokus i top).
Ejerne er søde og hårdtarbejdende mennesker, som altid er klar til at handle. Købmandskab på den gammeldags måde. Det savner jeg at vi kan igen i DK. Jeg ender altid med at gå derfra med nyeste opladningshightech og altid til en fair aftale. Har været der flere gange. Stor anbefaling her fra 🤩
Blandet følelse
Blandet følelse
Skulle have skiftet skræm på 2 iPads
Den ene blev fin, men den anden blev kun værre, virkede ikke ordenligt efterfølgende - den genstarter hele tiden, og halvdelen af skærmen virker ikke og Home knap ikke fuldt funktionel.
og fik kun at vide det var fordi den var blevet tabt. Og der ikke var garanti på mere. Jeg kunne få en ny skærm igen for 1700kr
Andet sted, fortæller mig den ikke er blevet lavet ordenligt.

Réponse de Pcfone
Havde en ipod der havde problemer med…
Havde en ipod der havde problemer med stikket og havde forsøgt flere steder men det gik ik
Vil gerne ha flyttet al musik fra den gamle til en nyere ...men det kunne man ik
Så gik jeg i pc fone og han fixede det .. helt fantastisk....når ingen andre kunne ...perfekt

Réponse de Pcfone
de fiksede min telefon skærm på 11…
de fiksede min telefon skærm på 11 minutter og han sagde det ville tage 15-20 min virkelig god service kan kun anbefales herfra

Super god service
Super god service. Hurtig løsning af mit problem.
Kan kun varmt anbefale disse super flinke mennesker - der meget tydeligt ved hvad de laver.

perfekt service
perfekt kundeoplevelse.
Havde min yngste søns PCér med til Pcfone i nykøbing .
Efter 5 min. fejlfinding var fejlen fundet, derefter tog det ca. 5 min. at løse fejlen og til en langt lavere pris end forventet.
Tak for god service
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service til en god pris!! 👍

L’expérience Trustpilot